2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
maşallah Bensucuğuma

maşaAllah kuzuna

Böyle canım içmiyor yemiyor doktora gidicez en son dün akşam 9 da emdi eşimi bekliyorum çıkıcaz yoğurt denedim içine bir çay kaşığı muz koydum tükürdü yemiyor çok çaresizim
canm doktordan gelince bize de haber ver. senin kızın yemesi kakası pek bi nazlı. Abisinin acısını çıkarıyor heralde :)

Kızlar biz de 3. Ay kontrolünden geliyoruz. Bir haftadır tartmıyordum ama yanıltmadı minnoş kızım 550 gr almış bu ay 5300 olmuş. Boyu 5 cm uzamış 64 olmuş emmediğini de söyledim. Zorlama 4 saatte bir ver dedi gelişimi çok iyi kilo alamaması yapısal belli ki sen stres yapma mama ya da erken ek gıdaya gerek yok dedi. Huzursuzluğu da olmadığı için herhangi bir tahlil istemedi. Kalkmak istediğini söyledim bebeğin yaptığı her hareketi destekleyin engel olmayın ddi. İnstagramda hekimanne ye sormuştum o da böyle demişti. Ben artık kalkmak istediğinde kısa süreli kaldırıp oturtcam:) Rotayı da dil altından yavaş yavaş verdi menenjite 9. Ay ddi ama

Kizlar oglum yuzustu hic durmazdi birkacgundur masallah epey durup vakit geciriyor. Demek ki herseyin bir zamani oluyor. Kendi kendini kaldirip oturmak istiyor artik. Bide ayaklarinin uzerine basma calismalari yapiyoruz.

Böyle canım içmiyor yemiyor doktora gidicez en son dün akşam 9 da emdi eşimi bekliyorum çıkıcaz yoğurt denedim içine bir çay kaşığı muz koydum tükürdü yemiyor çok çaresizim

Canım buna nuk un geniş ağızlı kauçuk biberon emzikleri var onlar olur. Oğlum da kullandım ben bundan. Doktora gidin muhakkak idrar tahlili isteyin ki zaten doktor isteyecektir bence, belki enfeksiyon vardır. Muhakkak altta yatan bir sebep vardır canım. Meme reddini de geçmiş beslenmeyi reddediyor gibi.

Son düzenleme:
Kızlar bizim hastanede bir rotateq bir rotarix aşısı varmış bunların arasındaki farkı bilen var mı . Bize rotateq vurulacakmış hepiniz rotarix vurundunuz sanki

Arkadaşlar biz 3. Ayda göz muayenesi olmadık. Yaptıran arkadaşlar kendi çocuk doktorunuz mu yapıyor yoksa göz doktoruna mi gidiyorsunuz ayrica? Bi de ne şekilde yapiyorlar?
Canım göz kontrolü için 1 yaşında gitmemiz gerektiğini söyledi doktorumuz. Onlar zaten ışıkla bakıyorlar veya nesneyi takip ediyorsa sıkıntı yok. Çünkü gelişmeye devam ediyor gözler

Kızlar rutubetli evde nem fazla olur dimi ?bugün nem ölçer aldık nem 43 gösteriyor normal mi ?birde sıcaklık 24/26 mı olması gerekiyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…