- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.401
InsAllah atessiz skintisiz atlatir minik kuzunİnşallah canım. 4.ay aşılarında ateş olma ihtimali daha çok. Şöyle söyleyeyim bizim doktor 2.ay aşısı için yüzde 90 ateş yapmaz demişti bunun için yüzde 60 ateş yapmaz dedi.
maşallah BensucuğumaKızlar bugün 3. Ay kontrolüne gittik. Rotayı yaptırdık, 267 tl dediler. Dilin ön kısmına sıktı hemşire, altına değil mi dedim. Yoo, yutması yeterli dedi. Bizimkisi kaç defa kusacak oldu zor bitirdi. 30 dakika boyunca kusmamasi lazim yoksa bosa gider dedi. Iyiki kusmadi bizim prenses.göz kontrolünü de geçtik. Dinlemesi, takibi çok iyi dedi doktorumuz. Gözleri rekli olacak gibi dedi, bize baktı ama bizde de rekli göz yok inşallah olur. iyi konuşmuşsunuz, tepkileri çok güzel dedi biraz konuştu. ❤
6200 olmuşuz, boyumuz da 63 cm olmuş.
inşallah canım inşallahInsAllah atessiz skintisiz atlatir minik kuzun
maşaAllah kuzunaKızlar bugün 3. Ay kontrolüne gittik. Rotayı yaptırdık, 267 tl dediler. Dilin ön kısmına sıktı hemşire, altına değil mi dedim. Yoo, yutması yeterli dedi. Bizimkisi kaç defa kusacak oldu zor bitirdi. 30 dakika boyunca kusmamasi lazim yoksa bosa gider dedi. Iyiki kusmadi bizim prenses.göz kontrolünü de geçtik. Dinlemesi, takibi çok iyi dedi doktorumuz. Gözleri rekli olacak gibi dedi, bize baktı ama bizde de rekli göz yok inşallah olur. iyi konuşmuşsunuz, tepkileri çok güzel dedi biraz konuştu. ❤
6200 olmuşuz, boyumuz da 63 cm olmuş.
canm doktordan gelince bize de haber ver. senin kızın yemesi kakası pek bi nazlı. Abisinin acısını çıkarıyor heralde :)Böyle canım içmiyor yemiyor doktora gidicez en son dün akşam 9 da emdi eşimi bekliyorum çıkıcaz yoğurt denedim içine bir çay kaşığı muz koydum tükürdü yemiyor çok çaresizim
Rica ederim kuzumCkolatakahve teşekkür ederim canım
Canım kasikla da mı yemiyor? Materni kaşık biberon var. Kaşık alıyorsa onu denesen biGeldim kızlar idrar torbası takıldı idrar vercez Boğaz kulak temiz dedi
Böyle canım içmiyor yemiyor doktora gidicez en son dün akşam 9 da emdi eşimi bekliyorum çıkıcaz yoğurt denedim içine bir çay kaşığı muz koydum tükürdü yemiyor çok çaresizim
Canım göz kontrolü için 1 yaşında gitmemiz gerektiğini söyledi doktorumuz. Onlar zaten ışıkla bakıyorlar veya nesneyi takip ediyorsa sıkıntı yok. Çünkü gelişmeye devam ediyor gözlerArkadaşlar biz 3. Ayda göz muayenesi olmadık. Yaptıran arkadaşlar kendi çocuk doktorunuz mu yapıyor yoksa göz doktoruna mi gidiyorsunuz ayrica? Bi de ne şekilde yapiyorlar?
Rotateq vurdurduk biz canım. Doktorumuz onu reçete etmişti.Kızlar bizim hastanede bir rotateq bir rotarix aşısı varmış bunların arasındaki farkı bilen var mı . Bize rotateq vurulacakmış hepiniz rotarix vurundunuz sanki
Göz doktoru yaptı canım. Ondan da randevu almistikArkadaşlar biz 3. Ayda göz muayenesi olmadık. Yaptıran arkadaşlar kendi çocuk doktorunuz mu yapıyor yoksa göz doktoruna mi gidiyorsunuz ayrica? Bi de ne şekilde yapiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?