- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.361
maşallah hızlı büyüyorkendi doktorumuzla aile hekimliği hep farklı tartıyor. Bugün aile hekiminin ölçümüne göre 1 ayda 1 kilo almış kendi doktorumuzun ölçümüne göre 700 gram almış. Boyu bile farklı ölçmüşler. Cuma günü 58,5 cmydi bugün 60 cm :)
Yeriz wallaa cok tatli popisleryesinler o pamuk popişlerini benim kuzu da 10 gün oldu kakasını yapmayalı fitil verdim bakalım ne zaman çıkarır
hergün düzenli kullanıyor musun canım?Biogaia probiyotik damla canım
oy kuzum yaaa kıyamam. bende denedim ama inatçı kuzum yapmıyor malesef fitil vermek zorunda kaldım, bakalım ne zaman yapacakYeriz wallaa cok tatli popislerSanirim bebeklerin bagirsaklariyla ilgili bizimki 3 kere yapiyo günde mesela. bende çiğköfte yemiştim çocuğumu mahvetti ağlama krizine girdi kaka yapmiyodu biraz önce. ((( zeytinyağ kulak çöpü yaptım çıkardı kahverengi kakanin rengi nasıl kötü kokuyor bidaha asla yemem.
Maflor kullanıyoruz canım refluden dolayı yazdı doktorumuz. 6. Aya kadar kullanicaz
Evet canım kullanıyorum 3. Şişe bitmek üzere. Kimisi 2 şişe yeterli falan demiş ama bebekten bebeğe değişiyor. Benim oğlum un bağırsakları hala hassas gaz sorunu oluyor. Bir de alerji durumu olunca kullanmak şart oluyor. Ek gıdaya geçişte de kullanmaya başlayan olmuş malum bağırsaklara sebze meyve girecekhergün düzenli kullanıyor musun canım?
anladım canım ilaçlar da inanılmaz pahalı hatta birdaha 26% zam istiyorlar mış eczacılarCanim iyi geldi mi kusmasına? Maflor plus mi?
Smyy89 bizde biogaia kullanıyoruz. Probiyotikleri düzenli kullanmak gerekiyor canım. Hatta mümkünse her gün aynı saatte verilmeli.
anladım canım. bizde gaz broblemi yok çok şükür ama şimdi 10 gün kaka yapamayınca sadece fitil ile olmaz mecbur probiyotik birşey vermem lazım yoksa alışkanlıı hale gelir fitil ile. bağırsaklar bi düzene girse keşkeEvet canım kullanıyorum 3. Şişe bitmek üzere. Kimisi 2 şişe yeterli falan demiş ama bebekten bebeğe değişiyor. Benim oğlum un bağırsakları hala hassas gaz sorunu oluyor. Bir de alerji durumu olunca kullanmak şart oluyor. Ek gıdaya geçişte de kullanmaya başlayan olmuş malum bağırsaklara sebze meyve girecek
Aynen çok hızlımaşallah hızlı büyüyor
Peki huzursuz oluyo mu kaka yapmayınca canım. Bizimki ana kucağında çok rahat yapiyo bide ben bacaklarimin arasına alıyorum tuvalete oturur pozisyonda tutuyorum popo degmiyo bi yere o zaman çok rahat yapıyor. Denedin mi hic bu sekilde ?oy kuzum yaaa kıyamam. bende denedim ama inatçı kuzum yapmıyor malesef fitil vermek zorunda kaldım, bakalım ne zaman yapacak
Canim insAllah skintisiz atlatir. 4. Ay asilarinda da ates olma ihtimali varmicanım sabah yaptırmışlar aşısını. 2 bacaktan olmuş. Biri çok yakmış çok ağlamışşimdi iyiymiş ama. Eve geldiğinden beri uyuyor dedi annem. Sık sık ateşine bakıyor. İnşallah ateşsiz atlatırız. çok sağol sorduğun için
Canım benimki de 6 günde bir yapıyor yaptıktan bir veya iki gün sonra yine yapıyor sonra tekrar 6, 7 gün geçince yapıyor.anladım canım. bizde gaz broblemi yok çok şükür ama şimdi 10 gün kaka yapamayınca sadece fitil ile olmaz mecbur probiyotik birşey vermem lazım yoksa alışkanlıı hale gelir fitil ile. bağırsaklar bi düzene girse keşke
Canım nuk hiç denemedim bilmiyorum ama benimki de avent biberonu almadı. Çok sert ucu. Süt pompasının içinden çıkan lansinohu çok sevdi onu kullanıyoruz.Kızlar kızım beni emmeyi tamamen bıraktı akşam banyo yaptırdık gece emmedi 12 saat sonra bomboş bez aldık eşim de gördü çok üzüldü emzik tuttu şükür nukunkini sanki hep onu istiyormuş hiç zorlanmadı şimdi artık biberona geçmem lazım sağıp içirmem lazım ama diliyle itekliyor asla emmiyor eşim ebebekten nukun alıştırma bardağını almış istemiyor avent biberon var istemiyor oğlumdan kalma evde birsürü wee biberon var nuk kauçuk emziği emdiği için acaba biberon içinde mi nukun ucunu alsam sadece uç alsam evdeki biberonlara uyarmı acaba kullanan varmı bunu
Kakası yokken mi öyle alıp duruyorsun canım bir de her gün kaka yapıyor mu seninki?Peki huzursuz oluyo mu kaka yapmayınca canım. Bizimki ana kucağında çok rahat yapiyo bide ben bacaklarimin arasına alıyorum tuvalete oturur pozisyonda tutuyorum popo degmiyo bi yere o zaman çok rahat yapıyor. Denedin mi hic bu sekilde ?
İnşallah canım. 4.ay aşılarında ateş olma ihtimali daha çok. Şöyle söyleyeyim bizim doktor 2.ay aşısı için yüzde 90 ateş yapmaz demişti bunun için yüzde 60 ateş yapmaz dedi.Canim insAllah skintisiz atlatir. 4. Ay asilarinda da ates olma ihtimali varmi
Canım bu uç kısmı bilmiyorum ama aventin normal kapagini kaynanam Chicco sağma nin biberonuna kapatmıştı. Chicco ince uzun avent kısa şişko biberondu hayret ettim o anda kapak sistemi olarak benzer olabilirler. Bence alıp dene olmazsa biberon alırsın bunu yedek olarak sonra değiştirirsin. Olursa da evdekilere takip kullan.Kızlar kızım beni emmeyi tamamen bıraktı akşam banyo yaptırdık gece emmedi 12 saat sonra bomboş bez aldık eşim de gördü çok üzüldü emzik tuttu şükür nukunkini sanki hep onu istiyormuş hiç zorlanmadı şimdi artık biberona geçmem lazım sağıp içirmem lazım ama diliyle itekliyor asla emmiyor eşim ebebekten nukun alıştırma bardağını almış istemiyor avent biberon var istemiyor oğlumdan kalma evde birsürü wee biberon var nuk kauçuk emziği emdiği için acaba biberon içinde mi nukun ucunu alsam sadece uç alsam evdeki biberonlara uyarmı acaba kullanan varmı bunu
anladım canım ilaçlar da inanılmaz pahalı hatta birdaha 26% zam istiyorlar mış eczacılareğer öyleyse yani düzenli her zaman kullanılması gerekirse stoklarım. sizde kabızlık oldu mu canım? memnun musun Biogaia dan?
Biogaia kullanıyoruz ama çok zam gelmiş zaten pahalıydı değiştirebiliriz belkiarkadaşlar bebeğinize probiyotik birşey kullanıyor musunuz? maflor, enterogermina gibi?
canım keyfi yerinde sıkıntı yok o konuda. evet oturur pozisyonu denedim ama haberi gaz çıkıyor kakadan iz yokPeki huzursuz oluyo mu kaka yapmayınca canım. Bizimki ana kucağında çok rahat yapiyo bide ben bacaklarimin arasına alıyorum tuvalete oturur pozisyonda tutuyorum popo degmiyo bi yere o zaman çok rahat yapıyor. Denedin mi hic bu sekilde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?