- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.181
hotpoint ariston canım. senin dediğini anladım ben. Benimki de sana benziyor. 15 tane program var. 60 ve üzeri ısı 5-6 programda var. Onlar da 3 saatten başlıyor. Ama mesela o programları 40 yada 30'a getirirsem yıkama süreleri de otomatik düşüyor. Ama süresi düşük olan programlarda zaten 60 ve üzeri yok. Maksimum 40'a ayarlayabiliyorsun. Bilmem ben sana anlatabildim miCanım isi ayarı programa göre farklılık gösteriyor. Bizde sadece üç programda 60 var mesela. Ben 2 saat olana atıyorum, 1 saat 40 dakikaya ayarlıyor kendisi. Bilmiyorum anlatmayı becerebildim mi
Hangi marka sizinkisi? Bizimkisi bosch
Anladım canım benimhotpoint ariston canım. senin dediğini anladım ben. Benimki de sana benziyor. 15 tane program var. 60 ve üzeri ısı 5-6 programda var. Onlar da 3 saatten başlıyor. Ama mesela o programları 40 yada 30'a getirirsem yıkama süreleri de otomatik düşüyor. Ama süresi düşük olan programlarda zaten 60 ve üzeri yok. Maksimum 40'a ayarlayabiliyorsun. Bilmem ben sana anlatabildim mi
Aslındaher ikisi de işe yarıyordur canım ama diyetteyken damlayi kesersin belki bir süre sonra tabi doktoruna sorarak. Ama bence diyet daha çok etkiliyor canım hem diyetle bağırsaklarına vereceğin zararı da ortadan kaldırıyorsun. Tahlil sonucunu da merak ediyorum çıkınca yazar mısın . Biz de özelde bir alerji doktoruna gitmeyi düşünüyoruz. Çünkü devlette fakültede bile geciştiriyorlar canımŞimdi ben damlayı yeni kullanmaya başladım aynı zamanda doktor sütlü şeyler de yeme dedi yemiyorum artık damla mı işe yarıyo diyet mi nasıl anlıcam bilmiyorum gaita verdik ama sonuç da henüz çıkmadı
ben her kullanimdan sonra cam bi kaba butun parcalari koyup kaynar su dokuyorum uzerine soguyunca kağit havlunun uzerine slip kurumasini bekliyorumKızlar sür sağma makinelerinixş ve biberonlarınızı ne sıklıkta kaynatıyorsunuz .. malum bunarsalar en aktif kullandığım gereçler bunkar olduben her akşam süt sağma makinesini de biberonları da sterilize ediyorum ama çok zor geliyor
canim benim kizda boyle yapiyo rengi baya koyu yesilde oluyo hatta foto falan cekmistim yaparken mizirdiyo falan dra dedim bakmadi fotolara bile senin yediklerinden dedi kilosu falan normal keyfi yerinde diye onemsemedi sanirimKızlar bebeğimin burnu tıkalı hırıltısı var açıyorum bi nebze geçiyo tekrar başlıyor . Kakasıda bi garipti böyle jel gibi midesi bulanan varsa bakmasın lütfen . Takip ediyim mi yoksa hemen goturwyım mı hastaneye bilemedim. Malum hastanelerde mikrop yuvası
Bu drlar onemsemiyo hicbiseyi zaten ama anormal geliyosa sana tahlil yaptir bence neolacagi belli olmuyorcanim benim kizda boyle yapiyo rengi baya koyu yesilde oluyo hatta foto falan cekmistim yaparken mizirdiyo falan dra dedim bakmadi fotolara bile senin yediklerinden dedi kilosu falan normal keyfi yerinde diye onemsemedi sanirim
Daha önce kullandığım bir ilaç vardı ama çok uzun zaman oldu adını hatırlamıyorum içi köyü yeşil kaplıydı güzeldi ama dediğim gibi ismini unuttum.Şu önceki kullandığını alaym ben sanki benziyor gibi.Çok teşekkürler50. Gün olmuştum. 28 gün sonra lekelenmem oldu ama kanama olmadi. 40 günü gecti bugün kanama olmayali. Yan etkisi pek olmadi bende. Hamile kalmadan önce de microgynon kullandım. Onda da çok bi yan etki olmadi canım. Adetim de düzenli oluyordu
Evlenmeden önce duzensizdi benimkisi, evlenince hapi kullanırken duzeldi
Hiç emzirme aklımda yokBende cerazette kullaniyorum cnm emzirirken en guvenlisi bu
Önceleri 50 tane çekerdim şimdi on tanede pert oluyorumbenim göbek gitti bir şey kalmadı çok şükür. ama hareketten mi, ben normalde de fit biriyim ondan mı bilemiyorum ama çok şükür gitti darısı sana o zaman canım...ve dene mutlaka
Ben 40la 30n arasında kalırım hep ama 30da hijyenik olmaz die 40 basıyomBu kadar camasir muhabbetinin ustune hep 30 da yikarken gaza geldim 40a attim bebisin kiyafetlerini. Nasil buyuk bisey yapmisim demi
Gecmis olsun canim sizede. Biz sabah serum sktik bayasumuk cikti. Soganmi koysak acabaCanım bizdede devam hırıltı sabaha göre az ama gene var öglene dogru tekrar çekicem . Korkmuyoda değilim allah korusun ciğerlere inmesin . Hastaneler malum mikrop yuvası iyi cocugu götürüp hasta cıkarmak istemiyorum . Odayı peteğin üstüne su koyuyodum kucuk kapta ama bu defa pek işe yaramadım. Sabah kalktıgımızda bizim bile burnumu tıkanmıs bogazımız kurumustu nemsizlikten . Kettle da su kaynattım ama pek işe yaramadı galiba ev cok kuru bugun nedense açtım camı havalandırdım epey
Rica ederim canım. Sağlık ocaklarında olabilir. Her yerde farklı veriyorlar ama bi sorabilirsin. Ücretsiz orda çünkü.Daha önce kullandığım bir ilaç vardı ama çok uzun zaman oldu adını hatırlamıyorum içi köyü yeşil kaplıydı güzeldi ama dediğim gibi ismini unuttum.Şu önceki kullandığını alaym ben sanki benziyor gibi.Çok teşekkürler
Meme reddi olmasina ragmen iyi almis canim masAllah. Bundan sonra kilo alimlari azaliyomus artik daha cok hareketlendikleri icin daha az kilo almaya baslicaklarmis. 500 gr bence iyi mama vermeye gerek yok gibi.Kızlar üçüncü ay kontrolümüze gittik .. kilosu meme reddinden dolayı 5.400 olmuş . 500 gram almışız . Doktorumuz az buldu . Boyu ise 57 cm ölçtü . Rota alışı ve menenjit aşılarıızı yaptırdık . Çok şükür sıkıntısız geçti şimdilik ..rota abımızın adı rotarix, menenjit açısının adı nimerix.. farklı isimli olanları da varmış bizim doktorumuz buny tercih etti . Menenjiti bu ay isteyeceğini düşünmememiştim . Yine iğne kızımı bağa ağlattımeme reddi ile idrar tahlili istemedi kilo alımı bir sonraki ay da düşük okursa mama başlarız dedi.
Dogumdan sonra verdi doktorum sute gecmeyen tek ilac bu. Yan etkide yapmadi banaHiç emzirme aklımda yokEy Allahım yaa yenimi kullanmaya başladın yoksa hep kullandığın ilaç bumu?
Benim makinem harika her derecenin saat ayarı var bende 40 a atıyorum 20 dk ya getiriyorum 60 a atarsam 1 saate ayarlıyorum hatta 15 dk bile var 30 derecede yıkıyor hızlı hızlı mis gibiBu kadar camasir muhabbetinin ustune hep 30 da yikarken gaza geldim 40a attim bebisin kiyafetlerini. Nasil buyuk bisey yapmisim demi
Emerken bazen uyuyakalıyo.Bazen emme süresi 5 dk bazen 15 dk .iki emzirme arası 2 saat gece gündüz böyle bu 2 saati ben belirlemiyorum kendisi 2saatte bir istiyo bazen 1 saat de oluyo.Ns zaman isterse veriyorımUyku ve emzirme sorunum için cevap veren herkese teşekkür ederim daha pek yol kat edemedim ama inşaşlah düzelttebilmek için elimden geleni yapıyorm , emziren annelere bi sorum olacak emzirme süreniz nekadar , bebekleriniz emerken uyuya kalıyormu , iki emzirme arasında nekadar zaman var
40 ta birşey olmuyor canımBu kadar camasir muhabbetinin ustune hep 30 da yikarken gaza geldim 40a attim bebisin kiyafetlerini. Nasil buyuk bisey yapmisim demi
Aslındaher ikisi de işe yarıyordur canım ama diyetteyken damlayi kesersin belki bir süre sonra tabi doktoruna sorarak. Ama bence diyet daha çok etkiliyor canım hem diyetle bağırsaklarına vereceğin zararı da ortadan kaldırıyorsun. Tahlil sonucunu da merak ediyorum çıkınca yazar mısın . Biz de özelde bir alerji doktoruna gitmeyi düşünüyoruz. Çünkü devlette fakültede bile geciştiriyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?