- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.201
Evet canım peynir tereyağı yoğurt peynir altı suyu olan laktoz olan hiçbir şey yenmiyorTamam canım sonuç çıkınca yazarım şimdilik yaptığım diyet sadece intolerans için.Süt ürünleri diyeti değil eğer öyle bişey varsa peynir falan da yememem lazım
Bizim sağlık ocağındaki hemşire çok ilgili demişti zaten korunma yöntemlerini ben eşim korunsun demiştim kndm vermişti.Kndmlada kimse tatmin olmuyor iki tarafta afedersinRica ederim canım. Sağlık ocaklarında olabilir. Her yerde farklı veriyorlar ama bi sorabilirsin. Ücretsiz orda çünkü.
Haklisin canım. Bana hap daha kolay geliyorBizim sağlık ocağındaki hemşire çok ilgili demişti zaten korunma yöntemlerini ben eşim korunsun demiştim kndm vermişti.Kndmlada kimse tatmin olmuyor iki tarafta afedersinOyüzden hap istiyorum
Bu ilaçta 21 günlükmü acaba ?Dogumdan sonra verdi doktorum sute gecmeyen tek ilac bu. Yan etkide yapmadi bana
Benim bebegimde hırıltı var doktora götürdük tuzlu su verin dedi onun haricinde bişey demedi ama hırıltı bazen oluyor burnundan bişey de çıkmıyor.Canım hırıltı için doktor tedavi uyguluyomuki? Sadece sık sık temizleyin diyip göndermiyomU?
Cnm mukuslu kaka bu süt allerjisi yoksa bir sor doktora derim bizim hep böyle ama süt allerjisi var oğlumunKızlar bebeğimin burnu tıkalı hırıltısı var açıyorum bi nebze geçiyo tekrar başlıyor . Kakasıda bi garipti böyle jel gibi midesi bulanan varsa bakmasın lütfen . Takip ediyim mi yoksa hemen goturwyım mı hastaneye bilemedim. Malum hastanelerde mikrop yuvası
Ben kullanıyorum canım. Bizde kaka yapmama olmadi ama. Maflor bağırsakları düzenliyor.Maflor damlayı kaka yapmayanada veriyorlarmış iyi oluyormuş kullanan varmı acaba
DEnemek lazım aslında soğanı bebişler iyi olsunGecmis olsun canim sizede. Biz sabah serum sktik bayasumuk cikti. Soganmi koysak acaba
İlk kez bu kakayla karşılaşıyoruM mutlaka sorucam canım sagolCnm mukuslu kaka bu süt allerjisi yoksa bir sor doktora derim bizim hep böyle ama süt allerjisi var oğlumun
Hayir cnm 28 tablet var ama ara vermeden hergun kullaniyorsunBu ilaçta 21 günlükmü acaba ?
Ya hapı içmeyi hiç unutmuyo musun. Ben hapla korunsam kesin şu an 2.yoldaydıValla bende hap kullanıyorum ama ona rağmen çok korktum. Eşimde korkudan bi hafta yaklaşamadı
Telefonumda alarm var canım. Bir kere unutmusum, onda da yedi günde 1 kez oldu. KorundukYa hapı içmeyi hiç unutmuyo musun. Ben hapla korunsam kesin şu an 2.yoldaydı
Ya kiri yok ama yine de makinenin içindeki kiri alıyomudur acaba diye endişe ediyorum 60 ta falan yıkasam daha rahat olur içim ama kıyafetlerin ağzı burnu kayar diye yıkayamıyorum. Ben ev işlerine öyle Fransız’ım ki ne kaçta yıkanır bilmediğim için ilk evlendiğimizde cağğğğnım kıyafetlerimiz çöpe gitti. Annem kaç kere anlattı jarseyse şunda yıka şunda sıktır yünse şöyle yap pamukluysa şöyle renkliyse şöyle virüstü şey söyledi jarse ne ya jarse ne ne bileyim ben dedim de kızdı sen beceremicen bu işi en iyisi herşeyi 30 da yıka 800 de sıktır dedi ben de öyle yapıyorumBende 30da yikiyorum cnm bi kiri yok zaten
Emzirirken kullanabileceğin tek ilaç var zaten. Onuda ara vermeden içmelisin. Diğerleri gibi değil.kullanmayi unutma yaniDüzenli adet oluyomusun canım ? Güvenilir d.kontrl hapı arayışındayımda ?yan etkileri az olan
Ben alarm kursam da unuttuğum oluyo. Eğer o an bi iş yapıyorsam dur şunu yapiyim de içerim derim unuturum. Yüz felci geçirdim çok ciddi ilaçlar kullandım her gün farklı sayıda farklı dozda doktorun verdiği programa göre içmek zorundaydım benim alarmdan iki dk sonra eşim ondan 2 dk sonra annem alarm kurdu onlar arıyordu . O kadar ciddi durumda bile unuttuğum oluyodu onlar arayınca içiyordumTelefonumda alarm var canım. Bir kere unutmusum, onda da yedi günde 1 kez oldu. Korunduk
Geçmiş olsun bu arada benimde aynı diycem demiyim artık diyorum eğer o an bi iş yapıyosam hayatta içmem kalır o ilaç benimde aşırı kansızlığım var bi türlü düzgün içip kendimi düzeltemedim işim yoksa bile birazdan kalkarım diyip üşeniyorum yine içmeyi unutuyorumBen alarm kursam da unuttuğum oluyo. Eğer o an bi iş yapıyorsam dur şunu yapiyim de içerim derim unuturum. Yüz felci geçirdim çok ciddi ilaçlar kullandım her gün farklı sayıda farklı dozda doktorun verdiği programa göre içmek zorundaydım benim alarmdan iki dk sonra eşim ondan 2 dk sonra annem alarm kurdu onlar arıyordu . O kadar ciddi durumda bile unuttuğum oluyodu onlar arayınca içiyordum
21 ve 25 gün arası edet olurum adet olunca ara verilmiyormu? Ogünlerdedemi içilioHayir cnm 28 tablet var ama ara vermeden hergun kullaniyorsun
Bu kadar camasir muhabbetinin ustune hep 30 da yikarken gaza geldim 40a attim bebisin kiyafetlerini. Nasil buyuk bisey yapmisim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?