• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar sizin bebeginizde aglama krizine giriyormu genelde uykusu gelince yapıyor meme reddi oluyor o zman kucakta gezdirip sakinlestirip emzik verince uyuyo

bizim en çok kullandığımız şey puset. Her gün anneanne yada babaanneye gittiği için pusetle arabanın arkasına bağlıyoruz. Tek başına onunla götürüyor babası. Yanında kimse de olmuyor. Baya güvenilir yani.
Bende alıştırabilsem keşke ne pusete biniyor ne bebek arabasına zaten uyku sorunumz var arkadaşlarm bebek arabasına koyup uyutuyor yada pusette çok istiyorm orda kendi kendine uyusun ama bugün sabah 7 den beri kucağmda arada uyanıyor beş dakka emip geri uyuyor yerine koysam ağlıyor

Bebek arabalarının pusetini kullanıyormusunz ben ilk günlerde gözüme oturma pozisyonu gibi geldi puseti kullanmadım sonra dr sordm pusetler oturma şekli görünsede değil güvenli dedi ama şimdide alıştıramıyorm içine koyar koymaz bağırıyor ağlıyor
bebegi tasimada gezmede evde bazen uyuturken kullaniyorum iyi oluyor.kimin ne dedogi belli degil bi dr da tam tersine pusetin pozisyonunun bebege hic bi zararinin olmadigini soyluyo

Bende alıştırabilsem keşke ne pusete biniyor ne bebek arabasına zaten uyku sorunumz var arkadaşlarm bebek arabasına koyup uyutuyor yada pusette çok istiyorm orda kendi kendine uyusun ama bugün sabah 7 den beri kucağmda arada uyanıyor beş dakka emip geri uyuyor yerine koysam ağlıyor
inşallah tez zamanda düzene girer uykuları annesi :dua:

Mustelanın150ml olanını mı kullandınız.konak çok varmıydı bebegin kafasında
mustela foam newborn köpük şampuan kullanıyoruz. Tam hatırlamıyorum ama 150 ml sanırım. Başlarda vardı baya. Bebeyağı sürdük taradık falan geçmedi. Mustela kullanmaya başladık tamamen geçti artık hiç olmuyor. zeytinyağı sürmek de zararlıymış buarada, dün bir yerde okudum bilginiz olsun.

geçmiş olsun canım Allahım şifa versin yavruna. çok ağır değil mi ilaçlar sanki 😕 bize zeynep henüz 3 haftalık iken geniz akıntısı için zytrec damla vermişti acilde ki doktor. başka birşey veremem dedi birde ateşi olursa calpol başka birşey değil. ayrıca ben hep doktorların verdiği dozunun yarısını veririm yan etkisi var mı diye bakarım ilk önce sonra da daha fazla içebilir mi diye bakıyorum hiç bir zaman bir ölçek vermemişimdir kızım 3 yaşında hala da öyle yapıyorum zaten ilaç sevmez yarımı zor içerdi.

Canım doktor benım kendı cocukluk doktorum . Annem hep o seni iyi etti der. Cokta guvenıyorum bu yuzden . Guvenmekten baskAda çarem yok gibi . Ateşi 38 dusmuyo da .

Cnm biz neler kullandık hiç korkma kullan cnm biz 1/5 aylıktı kullanmaya başlamıştık ateş için sen dikkat et çok fazla olmasın belki gerek kalmaz çok geçmiş olsun cnm rabbiö şifa versin yavruna
Amin vok sagol.
38 e yakın hep ateşi düşmüyoda . İnşallah iyileşir en kısa zMNda

Canım doktor benım kendı cocukluk doktorum . Annem hep o seni iyi etti der. Cokta guvenıyorum bu yuzden . Guvenmekten baskAda çarem yok gibi . Ateşi 38 dusmuyo da .
Ver canım benim oğlum 4 aylıkken neler içti içmeyince ciğere iniyor sonra daha ağır ilaçlara maruz kalır benim kızımda 3,5 aylık şuan antibiyotik içiyor yapacak bişey Yok çok üzgünüm çok geçmiş olsun Allah başka dert vermesin ilacı olsunda

Bebeğim 3.5aylık ama kendi kendine dönemiyor.sizin bebekleriniz dönebiliyormu
karnının üstüne yatarken yüzüstü dönebiliyor ama sırtüstü yatarken yüzüstü dönemiyor. Doktora bunu sordum 5-6.ayı bulur dedi. Daha güçlü kol ve boyun kasları gerekiyormuş onun için.

Kızlar bebeğimin kafası konak olmustu zeytinyagı sürüp taradım saçlarıda döküldü hep.yine konak oldu.mustela konagı geçiriyor mu kullananlar cevap yazabilirmi .
Benim bebeğimin kafasında da konak vardı zeytinyagı sürdüm sonrasında mustelanın konak şapuanı ile yıkadım konak kalmadı memnun kaldım tavsiye ederim.

kizlar sizin bebeginizde aglama krizine giriyormu genelde uykusu gelince yapıyor meme reddi oluyor o zman kucakta gezdirip sakinlestirip emzik verince uyuyo
Benim kizim da oyle uykusu gelince aglama krizine giriyor cogu zaman. emzik de almiyor memeyle susuyor bir tek. Kriz gelince meme de cozum olmuyor😑

Altınlarıma göz dikti kuzucum benim alyansımı çıkarmaya çalışıyor 😜😊

Eklentiler

• IMG_20190322_125125.webp
    IMG_20190322_125125.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 51
Back
X