- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #57.521
bizim gecen sabah 6 dan gece 2 ye kadar uyumadi düşün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim gecen sabah 6 dan gece 2 ye kadar uyumadi düşün
4 gün normal galiba benimki hiç yapmıyorarkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasınıne yapayım
tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim
![]()
O zaman pazarı bekle :) hem rahatlamış olur yolculuk iyi geçerevet canım sadece anne sütü veriyorum. ya pazartesi yola çıkacağız o zamana kadar yapması lazım veya yaptırmam lazım en geç pazar günü![]()
huzuru yerinde. evet sadece anne sütü veriyorum. pazar güne kadar bekleyeyim bakalım4 gün normal galiba benimki hiç yapmıyorruhum_mavi nin bebişi de bazen öyle geç yapıyor müdahale etmiyor huzuru iyiyse bekle kusması falan yoksa gaZ çıkarıyorsa doktorlar bekleyin diyor sadece anne sütümü alıyor
ayy inşaAllah çok stresliyimO zaman pazarı bekle :) hem rahatlamış olur yolculuk iyi geçer
Bide zeytinyağı ile bezini her açtığında poposunun deliğine masaj yap ayaklarını yukarı kaldırıp beklearkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasınıne yapayım
tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim
![]()
Canım sürekli uyarmak iyi değil diye biliyorum bebişte olsalar hassas yerleri :)Bide zeytinyağı ile bezini her açtığında poposunun deliğine masaj yap ayaklarını yukarı kaldırıp bekle
yapmıştım onu ama ondan sonra çok ağlamıştı kuzum. acaba tahriş mi oldu rahatsız olmuştu yani o zamanBide zeytinyağı ile bezini her açtığında poposunun deliğine masaj yap ayaklarını yukarı kaldırıp bekle
Işe yaramasina sevindim canım öğlenleri bize gürültü fayda etmiyor artıkİnanır mısın şimdi uyudu normalde 3 defa uyuyup uyanması gereken çocuk inatla uyumadı ben bitik durumdayım Allah bebişi az uyuyanlara yardım etsin
@Zynpctnr canım sağol yaa sen beyaz gürültüyü söylemiştin onla uyudu
Erkek çocukta iyi değilmiş canım çok araştırdım doktorlarda masajı tavsiye ediyorCanım sürekli uyarmak iyi değil diye biliyorum bebişte olsalar hassas yerleri :)
Benimki 4 aylık 3 aydan beri yüzüstünden sırt ustune dönüyor sanırım. Tersini de arada yapıyor ama uyurken filan bilinçli değil bence tesadüfen olurken gördüm bı kaç kere.Bebeğim 3.5aylık ama kendi kendine dönemiyor.sizin bebekleriniz dönebiliyormu
Bide alttan çıkarabilse![]()
Aynen oyle ama cozum bulamadimAma buna bş çözüm bulmalıyız benmde tüm gün emme halinde uyumak için başka yöntem kabul etmşyor yerine koyar koymaz uyanıyor
Emzik kabul etmiyorEmzik tek kurtarıcı beslemeyi göğsünle uyumayı emzikle yapıyorsun
Ben kullaniyorum canm baya iyi geldi cok az kaldiKızlar bebeğimin kafası konak olmustu zeytinyagı sürüp taradım saçlarıda döküldü hep.yine konak oldu.mustela konagı geçiriyor mu kullananlar cevap yazabilirmi .
masallah sana benzio annesi
En iyisini yapmışsınyok kuzum ben de ikinciyi düşünmüyorum zaten:) korunmaya karar verdim![]()
Bitmesi için başlamak gerekirÖzgeeee naptın temizlik bitti mi![]()
Ooo 1 aydan itibaren mi dönüyor?o kadar erken nasil beceriyor şaşirdim Valla :))Benimki 4 aylık 3 aydan beri yüzüstünden sırt ustune dönüyor sanırım. Tersini de arada yapıyor ama uyurken filan bilinçli değil bence tesadüfen olurken gördüm bı kaç kere.
Bende süpürdükten sonra bişey yapmadımmm yaaBitmesi için başlamak gerekir![]()