- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.861
Şikayetci olsan ne olacak ki.yanlışlıkla vurdum diyecek polis ciddiye bile almayacak sinir olduğunla kalacaksın maalesefIyi allaha şükür kuzum ama bu sefer ben iyi değilim. Uyuyakaldigim her an kızımın öldüğünü (allah korusun düşüncesi bile delirtiyor) görerek uyandimkaç defa nefes alışverişini izledim. Uykusuzum ve hala korkuyorum inşallah şimdiden sonra bisey olmaz
Biraz önce kahvaltı yaparken konuştuk eşimle. Şikâyetçi olmasak mi dedim. Annesi babası kim bilir ne kadar üzülürler dedim. Çocuk daha önce arabanın altında kalmış, el bebek gül bebek büyümüşhiç icimden gelmiyo şikayetçi olmak. Ama bi taraftan da hiç özür dilerim nasıl oldu çocuk diye aramadı. Hanı aynı koylulerdi, istese numaramızı çok rahat bulur.
Acaba şikayetçi olup ders verip uzlaşmada mi uzlaşsak diyorum. Kafam çok karışık.
Aslında ders vermek istiyorum ama bi tarafimda istemiyor. Bilemiyom.
Benim kızımın hiç değeri yok babamın yanında ona üzülüyorumelin çocuğuna üzülüyor, bizimkisine hicc
Çok geçmiş olsun kıyamam yaSorma kuzum, bulduk kimmiş. Allahtan o an çıkmadı. Yoksa eşim allah korusun bisey yapardı. Hâlâ da iyi olmadi, donuk donuk. Bensu tam dururken durduk yere çok ağlamaya başlıyoranca düzeliyor, bilinci gibi ara gitmişti uyandiramadik
Valla coook haklısın canım benimŞikayetci olsan ne olacak ki.yanlışlıkla vurdum diyecek polis ciddiye bile almayacak sinir olduğunla kalacaksın maalesefarabayla birine çarpıp öldürsen bile ceza almıyorsun ki düşün adalet sistemimizi tekrar çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm cidden dün geceden beri
Tesekkur ederim canım benim çok sağol ❤Çok geçmiş olsun kıyamam ya
Sen çok güzel eğitirsin kızını hiç merak etme. O kadar çok çekmişsin ki babandan onun yaptıklarını asla kızına yapmazsın. Vatana millete hayırlı evlat olur inşallah minikÇok teşekkür ederim canım benimm❤iyice öper koklarım teyzesi❤❤ buna çok şükür.
Bilmiyorum, bi düşünüyorum. Belki bizim kızda ilerde böyle bisey yapacak, biz durduramicaz diyorum.inan kızıma mi üzülsem, eşimin o haline mi, babamın dediklerine mi yoksa çocuğun durumuna mi bilemiyorum.
Babam hiç bir zaman bizi savunmaz ki, hep böyleydibaşkaları bizle kavga eder hakli da olsam babamdan ben dayak yerdim önce o kadar zoruma gitmiyordu ama şimdi daha bi başka oluyor. Ben canımın canını nasıl düşünmem! Insan hiç mi üzülmez topun neyi şikayet edilir diyor bide hiç mi gözünde değerimiz yok.
Bu yaşta delirtti beni sağolsun. Ona karşı duracak gücüm kalmadı. Hep ezdi, hep ezdirdi.
Benim cocuklugumu yaşatması, travma yaptı. O çocuğa da hiç küçük de olsa travma yaşatmak istemiyorum bu yüzden.
Bilmiyorum ne yapicam bilmiyorum. Biktim usandım.
çok yoğun bir pişikse dermotrosyd merhem kullanabilirsin ama o kadar kötü değilse desitin mor yada oksizincKızlar etkili bir pişik kremi ismi lazım.hametan almıştım bir haftadır geçmedi pişiğimiz
Inşallah canım, inşallah iyi eğitebilirim.Sen çok güzel eğitirsin kızını hiç merak etme. O kadar çok çekmişsin ki babandan onun yaptıklarını asla kızına yapmazsın. Vatana millete hayırlı evlat olur inşallah minik
Kendi evladını savunması gerekirken eli savunan insanları hiç anlamamışımdır. Senin çocukluğundan beri böyle artık değişmez hiç üzme kendini. Allaha şükür esin yanında evladiniz oldu sizde bi aile oldunuz artık yolunuza bakin. Bi insan 7sinde neyse 70indede o canım benim. Inan kafa patlatmaya değmez. Hasta olsa yatalak olsa sen kosucaksin el koşmaz. Eski kafalı büyüklerimiz bazen çok gaddar oluyorlar.(((
Canım en azından dediğin gibi bı kere gözleri korksun. Gelip özür dilesinler. Hiç bir şey de yapmazsanız esinin içi soğumayacak belli ki.Iyi allaha şükür kuzum ama bu sefer ben iyi değilim. Uyuyakaldigim her an kızımın öldüğünü (allah korusun düşüncesi bile delirtiyor) görerek uyandimkaç defa nefes alışverişini izledim. Uykusuzum ve hala korkuyorum inşallah şimdiden sonra bisey olmaz
Biraz önce kahvaltı yaparken konuştuk eşimle. Şikâyetçi olmasak mi dedim. Annesi babası kim bilir ne kadar üzülürler dedim. Çocuk daha önce arabanın altında kalmış, el bebek gül bebek büyümüşhiç icimden gelmiyo şikayetçi olmak. Ama bi taraftan da hiç özür dilerim nasıl oldu çocuk diye aramadı. Hanı aynı koylulerdi, istese numaramızı çok rahat bulur.
Acaba şikayetçi olup ders verip uzlaşmada mi uzlaşsak diyorum. Kafam çok karışık.
Aslında ders vermek istiyorum ama bi tarafimda istemiyor. Bilemiyom.
Benim kızımın hiç değeri yok babamın yanında ona üzülüyorumelin çocuğuna üzülüyor, bizimkisine hicc
Canım iki kere fışkırır tarzda kustu. Normalde bi haftadır hiç kusmamıştı. Keyfî yerinde. Eşim bu saatten sonra asla geri çekmez. Bende istemem zaten. Ödüm kopuyorCanım en azından dediğin gibi bı kere gözleri korksun. Gelip özür dilesinler. Hiç bir şey de yapmazsanız esinin içi soğumayacak belli ki.
Bepanten plusKızlar etkili bir pişik kremi ismi lazım.hametan almıştım bir haftadır geçmedi pişiğimiz
Ayyyy kuzum yaCanım iki kere fışkırır tarzda kustu. Normalde bi haftadır hiç kusmamıştı. Keyfî yerinde. Eşim bu saatten sonra asla geri çekmez. Bende istemem zaten. Ödüm kopuyor
Canım eşim işten gelince götürmeyi düşünüyoruz. Kusma, baygınlık hali, uykuya meyil vb değişik şeylerde getirin dediler. Ilk önce aile hekimimize gösterelim diyorum. Yoksa acile mi gitmeliyiz.Ayyyy kuzum yakorkma sen tamam mı yine de göz N üstünde olsun ama doktor bişey yok demişti unutma. Böyle durumlarda kafa darbelerinde 12 saat diye biliyorum ben tehlikeyi sen içini ferah tut
canım kusmasından önce çok yeme durumu falan olmuş muydu yoksa durduk yere mi kustu?Canım eşim işten gelince götürmeyi düşünüyoruz. Kusma, baygınlık hali, uykuya meyil vb değişik şeylerde getirin dediler. Ilk önce aile hekimimize gösterelim diyorum. Yoksa acile mi gitmeliyiz.
Hadi yaaaaaInşallah canım, inşallah iyi eğitebilirim.
Tam sana yazarken kızım iki kere fışkırarak kustu
Yeni uyanmıştı canım. Ilk defa çok ac gibi saldırdı memeye. Yeni başlayınca kustu. Sonra yine yatarkn kusmaya çalışıyordu hemen cevirdim, kustucanım kusmasından önce çok yeme durumu falan olmuş muydu yoksa durduk yere mi kustu?
Yok kuzum yeni emmeye başlamıştı. Hatta dünden beri o kadar az emdi ki, gogsum kaya gibi oldu. Damarları dışına çıktı. Sağmakla bitmediHadi yaaaaaÇok mu emmişti canım ya neden oldu şimdi bi götürün doktora istersen.
Çok güzeller iyi günlerde giysin.3lu takımdan bende almıştım geçen ay .yeleğini giyiyoruz ama diğerleri biraz büyük diye giymedik. Önümüzdeki ay olur sanırım. Bende gecen lcw den astronot tulum aldim gelecek sene icin gelince paylaşırım.Lcw de yeni sezonda indirim var kızlar baharlık bişeyler aldım kızımın hiçbirşeyi Yok daha almam lazımda kartta para bitti inşallah 4 üne kadar indirim devam eder ek gıda zamanı çok kıyafet lazım oluyor
Gotur canım aklında kalmasın. Aile hekimi anlamaz direk doktoruna götür sen.Canım eşim işten gelince götürmeyi düşünüyoruz. Kusma, baygınlık hali, uykuya meyil vb değişik şeylerde getirin dediler. Ilk önce aile hekimimize gösterelim diyorum. Yoksa acile mi gitmeliyiz.
Sleepy yeni doğan ıslak mendil. 24 paketini 100 tl ye almıştım.Kızlar ise başlamama az kaldı. Artık pamuk yerine ıslak mendil e geçiş yapmak istiyorum. Unibaby yenidoğan ıslak mendil i haricinde kullanıp memnun olduğunuz ıslak mendil var mı?
Eşim programda canım, gelince goturucezÇok güzeller iyi günlerde giysin.3lu takımdan bende almıştım geçen ay .yeleğini giyiyoruz ama diğerleri biraz büyük diye giymedik. Önümüzdeki ay olur sanırım. Bende gecen lcw den astronot tulum aldim gelecek sene icin gelince paylaşırım.
Gotur canım aklında kalmasın. Aile hekimi anlamaz direk doktoruna götür sen.
o zaman götürün bence canım ya. Aile hekimliğinde birşey yapmazlar. Hastaneye götürmek gerek.Yeni uyanmıştı canım. Ilk defa çok ac gibi saldırdı memeye. Yeni başlayınca kustu. Sonra yine yatarkn kusmaya çalışıyordu hemen cevirdim, kustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?