2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Şikayetci olsan ne olacak ki.yanlışlıkla vurdum diyecek polis ciddiye bile almayacak sinir olduğunla kalacaksın maalesef arabayla birine çarpıp öldürsen bile ceza almıyorsun ki düşün adalet sistemimizi tekrar çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm cidden dün geceden beri

Valla coook haklısın canım benim çok teşekkür ederim cok sagol, allahım hepimizin yavrularını korusun.

Sen çok güzel eğitirsin kızını hiç merak etme. O kadar çok çekmişsin ki babandan onun yaptıklarını asla kızına yapmazsın. Vatana millete hayırlı evlat olur inşallah minik
Kendi evladını savunması gerekirken eli savunan insanları hiç anlamamışımdır. Senin çocukluğundan beri böyle artık değişmez hiç üzme kendini. Allaha şükür esin yanında evladiniz oldu sizde bi aile oldunuz artık yolunuza bakin. Bi insan 7sinde neyse 70indede o canım benim. Inan kafa patlatmaya değmez. Hasta olsa yatalak olsa sen kosucaksin el koşmaz. Eski kafalı büyüklerimiz bazen çok gaddar oluyorlar. (((

Inşallah canım, inşallah iyi eğitebilirim.
Tam sana yazarken kızım iki kere fışkırarak kustu

Canım en azından dediğin gibi bı kere gözleri korksun. Gelip özür dilesinler. Hiç bir şey de yapmazsanız esinin içi soğumayacak belli ki.

Canım en azından dediğin gibi bı kere gözleri korksun. Gelip özür dilesinler. Hiç bir şey de yapmazsanız esinin içi soğumayacak belli ki.
Canım iki kere fışkırır tarzda kustu. Normalde bi haftadır hiç kusmamıştı. Keyfî yerinde. Eşim bu saatten sonra asla geri çekmez. Bende istemem zaten. Ödüm kopuyor

Canım iki kere fışkırır tarzda kustu. Normalde bi haftadır hiç kusmamıştı. Keyfî yerinde. Eşim bu saatten sonra asla geri çekmez. Bende istemem zaten. Ödüm kopuyor
Ayyyy kuzum ya korkma sen tamam mı yine de göz N üstünde olsun ama doktor bişey yok demişti unutma. Böyle durumlarda kafa darbelerinde 12 saat diye biliyorum ben tehlikeyi sen içini ferah tut

Ayyyy kuzum ya korkma sen tamam mı yine de göz N üstünde olsun ama doktor bişey yok demişti unutma. Böyle durumlarda kafa darbelerinde 12 saat diye biliyorum ben tehlikeyi sen içini ferah tut
Canım eşim işten gelince götürmeyi düşünüyoruz. Kusma, baygınlık hali, uykuya meyil vb değişik şeylerde getirin dediler. Ilk önce aile hekimimize gösterelim diyorum. Yoksa acile mi gitmeliyiz.

Canım eşim işten gelince götürmeyi düşünüyoruz. Kusma, baygınlık hali, uykuya meyil vb değişik şeylerde getirin dediler. Ilk önce aile hekimimize gösterelim diyorum. Yoksa acile mi gitmeliyiz.
canım kusmasından önce çok yeme durumu falan olmuş muydu yoksa durduk yere mi kustu?

Çok güzeller iyi günlerde giysin.3lu takımdan bende almıştım geçen ay .yeleğini giyiyoruz ama diğerleri biraz büyük diye giymedik. Önümüzdeki ay olur sanırım. Bende gecen lcw den astronot tulum aldim gelecek sene icin gelince paylaşırım.
Gotur canım aklında kalmasın. Aile hekimi anlamaz direk doktoruna götür sen.

Kızlar ise başlamama az kaldı. Artık pamuk yerine ıslak mendil e geçiş yapmak istiyorum. Unibaby yenidoğan ıslak mendil i haricinde kullanıp memnun olduğunuz ıslak mendil var mı?
Sleepy yeni doğan ıslak mendil. 24 paketini 100 tl ye almıştım.

Eşim programda canım, gelince goturucez yine uykuya geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…