- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.881
Kızlar, bugün rahmetli dedem için yemek yapıldı oraya gittik. Yemek bitti dönecektik. Arabaya binecegimiz yerde koca koca çocuklar top oynuyormuş. Arada bizim kuzenlerde vardı. Eşim kuzenime, topu tut çocuk var dedi. Çocuğun biri "çocuk mu heeeheeehee" falan dedi. Bende tam kaçayım derken topa oyle diyen çocuk bir vurdu, bizim kızın kafasının arkasına!!ne olduğunu şaşırdım, neredeyse ben bile düşüyordum
Kızım bağıra bağıra ağladı, ben bi taraftan sakinleştirmeye çalışarak ağlıyorum, eşim bi taraftan kim lan o çok lannn kim vurdu falan diye dolanıp bağırıp duruyor.
Hemen acile geldikkızıma mecbur tomografi cekildi durduk yere radyasyon aldı. Allahtan birşey yokmuş eşim deli gibi dolanıyo şu an gözetim altında kızım hala
Tamam canım benim götürelimo zaman götürün bence canım ya. Aile hekimliğinde birşey yapmazlar. Hastaneye götürmek gerek.
Tesekkur ederim canım benim çok sağol ❤Oy canım cok geçmiş olsun . Verilmiş sadakanız varmıs neyseki cok sukur bıseyı yok kuZucugun .
Canım birden çok içtiyse gogustende çok geldiyse normal kusması ama dünkü olay yüzünden gidin bi nolur nolmaz. Acile bi gidin belki iyi ama emin olmak için.Yok kuzum yeni emmeye başlamıştı. Hatta dünden beri o kadar az emdi ki, gogsum kaya gibi oldu. Damarları dışına çıktı. Sağmakla bitmedianlamadım valla
Sleepy yenıdoganda gayet guzel canımKızlar ise başlamama az kaldı. Artık pamuk yerine ıslak mendil e geçiş yapmak istiyorum. Unibaby yenidoğan ıslak mendil i haricinde kullanıp memnun olduğunuz ıslak mendil var mı?
Canım doktorunu arayıp ona gore hakeret etmez. Eşim radyasyon alacak diye götürmek istemiyor. Dünki sonuçları bile yorumlayamadı acil doktoru, beyin cerrahida kipirdamis demiş ama gram kipirdatmamistim.radyoloji uzmanı baksın demişler, o da biseyi yok demiş. O yüzden Onlara güvenmiyor ne olacak bilmem derken esim aradi geliyormus goturucezCanım birden çok içtiyse gogustende çok geldiyse normal kusması ama dünkü olay yüzünden gidin bi nolur nolmaz. Acile bi gidin belki iyi ama emin olmak için.
goturun okadar radyasyon almasi olacak rislerden daha hafif bisey olmaz inslh benim kizima damardan bile verdielr kar zarar ilsikisi. okadar uzuldum ki canim ya sabahtan beri sirf senden bi haber varmi diye bakiyorum ortanca kizda bu aylarda dusmustu abisinin kucagindan onda da oyle uyuma uyanamama vardi bide ustine susunca goturdum cok sukur bisey yoktu sende icini ferah tut ama mutlaka gitur yinedeCanım doktorunu arayıp ona gore hakeret etmez. Eşim radyasyon alacak diye götürmek istemiyor. Dünki sonuçları bile yorumlayamadı acil doktoru, beyin cerrahida kipirdamis demiş ama gram kipirdatmamistim.radyoloji uzmanı baksın demişler, o da biseyi yok demiş. O yüzden Onlara güvenmiyor ne olacak bilmem derken esim aradi geliyormus goturucez
Zdvare kullaniorum cnm ben bir gunde geçiriyorKızlar etkili bir pişik kremi ismi lazım.hametan almıştım bir haftadır geçmedi pişiğimiz
Olacağı varmış istese isabet edemezdi belkide sakinligini koru canim ben bebegini de bence doktora tekrardan gotur derim ailesiolayi duyunca ozur dilerler bnce onlarda bilmiyorlardir okuduğumdanberi uzuluyorum dualarim minik yavru ile rabbim korusunTesekkur ederim canım. Sadece birazcık ders alsın ama aklında travma olarak kalmasın istiyorum. Bilemiyorum ne olacak. Evet hiç bisey dememeleri insanın canını sıkıyor. Sakince düşününce eşimde hak verdi ama bi uyarı gerekiyor. Duran topu niye gicikligina oynar ki koskoca cocuk. Kuzenim aldi topu, o onda alip vurmus. Vurar vurmazda bize geldi nasil oluyorsa. Ne yapsak bilemedik kuşum.
Bize de astronot tulum gelmişti hediye ama 6-6-12 ay gelmişti ben onu 12-18 ay diye değiştirdim. Seneye kışa olmaz diye. Siz kaç ay aldınızÇok güzeller iyi günlerde giysin.3lu takımdan bende almıştım geçen ay .yeleğini giyiyoruz ama diğerleri biraz büyük diye giymedik. Önümüzdeki ay olur sanırım. Bende gecen lcw den astronot tulum aldim gelecek sene icin gelince paylaşırım.
Gotur canım aklında kalmasın. Aile hekimi anlamaz direk doktoruna götür sen.
Siz daha iyi bilirsiniz canım dune bakarsan haklisiniz tabikide. Siz götürün kendi doktoruna o yönlendirir. Şimdi çalışma saati ya herkes orda daha sağlıklı bakarlar. Hayırlı haberleriniz olsun inşallah.Canım doktorunu arayıp ona gore hakeret etmez. Eşim radyasyon alacak diye götürmek istemiyor. Dünki sonuçları bile yorumlayamadı acil doktoru, beyin cerrahida kipirdamis demiş ama gram kipirdatmamistim.radyoloji uzmanı baksın demişler, o da biseyi yok demiş. O yüzden Onlara güvenmiyor ne olacak bilmem derken esim aradi geliyormus goturucez
uyku harici tepkileri nasıl canım gülmesi aguları algılaması açıkmıTesekkur ederim canım benim çok sağol ❤
Oğlumun 3 tane kafa tomografisi var canım korkma radyasyon olacaklardan daha az zararlıCanım doktorunu arayıp ona gore hakeret etmez. Eşim radyasyon alacak diye götürmek istemiyor. Dünki sonuçları bile yorumlayamadı acil doktoru, beyin cerrahida kipirdamis demiş ama gram kipirdatmamistim.radyoloji uzmanı baksın demişler, o da biseyi yok demiş. O yüzden Onlara güvenmiyor ne olacak bilmem derken esim aradi geliyormus goturucez
Cnm en etkilisi kantaron yağı iki kerede geçiriyor dene istersen ben sürekli onu kullanıyorumKızlar etkili bir pişik kremi ismi lazım.hametan almıştım bir haftadır geçmedi pişiğimiz
Canım çok geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş ama işte önüne geçemiyorsun maalesef şikayetçi olmasanız bile ailesinin bilmesini sağlayın belki söylememiştir çocuk en azından hatasını anlasın özrünü dilesin yoksa aynı şeyi yine yapacak ya da farklı bişey bebişin inşallah birşeyi yoktur çok geçmiş olsun tekrarCanım doktorunu arayıp ona gore hakeret etmez. Eşim radyasyon alacak diye götürmek istemiyor. Dünki sonuçları bile yorumlayamadı acil doktoru, beyin cerrahida kipirdamis demiş ama gram kipirdatmamistim.radyoloji uzmanı baksın demişler, o da biseyi yok demiş. O yüzden Onlara güvenmiyor ne olacak bilmem derken esim aradi geliyormus goturucez
Aynen cnm bizim daha 4 aylık bile değil 4 kere grafi çekildi napalım mecburen yaptırmak zorunda kalıyoruz yoksa bizde istemeyiz radyasyon almasınıOğlumun 3 tane kafa tomografisi var canım korkma radyasyon olacaklardan daha az zararlı
6.900 gr 3 numaraprima kullananlar bebeginize kac numara kullaniyirusunz bebekleriniz kac kilo n 11 de indirim varmis 4 numara buyukmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?