2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Oy canım cok geçmiş olsun . Verilmiş sadakanız varmıs neyseki cok sukur bıseyı yok kuZucugun .

Yok kuzum yeni emmeye başlamıştı. Hatta dünden beri o kadar az emdi ki, gogsum kaya gibi oldu. Damarları dışına çıktı. Sağmakla bitmedi anlamadım valla
Canım birden çok içtiyse gogustende çok geldiyse normal kusması ama dünkü olay yüzünden gidin bi nolur nolmaz. Acile bi gidin belki iyi ama emin olmak için.

Canım birden çok içtiyse gogustende çok geldiyse normal kusması ama dünkü olay yüzünden gidin bi nolur nolmaz. Acile bi gidin belki iyi ama emin olmak için.
Canım doktorunu arayıp ona gore hakeret etmez. Eşim radyasyon alacak diye götürmek istemiyor. Dünki sonuçları bile yorumlayamadı acil doktoru, beyin cerrahida kipirdamis demiş ama gram kipirdatmamistim.radyoloji uzmanı baksın demişler, o da biseyi yok demiş. O yüzden Onlara güvenmiyor ne olacak bilmem derken esim aradi geliyormus goturucez

goturun okadar radyasyon almasi olacak rislerden daha hafif bisey olmaz inslh benim kizima damardan bile verdielr kar zarar ilsikisi. okadar uzuldum ki canim ya sabahtan beri sirf senden bi haber varmi diye bakiyorum ortanca kizda bu aylarda dusmustu abisinin kucagindan onda da oyle uyuma uyanamama vardi bide ustine susunca goturdum cok sukur bisey yoktu sende icini ferah tut ama mutlaka gitur yinede

Olacağı varmış istese isabet edemezdi belkide sakinligini koru canim ben bebegini de bence doktora tekrardan gotur derim ailesiolayi duyunca ozur dilerler bnce onlarda bilmiyorlardir okuduğumdanberi uzuluyorum dualarim minik yavru ile rabbim korusun

Bize de astronot tulum gelmişti hediye ama 6-6-12 ay gelmişti ben onu 12-18 ay diye değiştirdim. Seneye kışa olmaz diye. Siz kaç ay aldınız

Siz daha iyi bilirsiniz canım dune bakarsan haklisiniz tabikide. Siz götürün kendi doktoruna o yönlendirir. Şimdi çalışma saati ya herkes orda daha sağlıklı bakarlar. Hayırlı haberleriniz olsun inşallah.

Oğlumun 3 tane kafa tomografisi var canım korkma radyasyon olacaklardan daha az zararlı

Canım çok geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş ama işte önüne geçemiyorsun maalesef şikayetçi olmasanız bile ailesinin bilmesini sağlayın belki söylememiştir çocuk en azından hatasını anlasın özrünü dilesin yoksa aynı şeyi yine yapacak ya da farklı bişey bebişin inşallah birşeyi yoktur çok geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…