- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.981
Sikkayetci olucakmisiniz n karar verdinizGittik canım, bisey gözükmüyor tomografide dedi beyin cerrahi. Şimdi iyi çok şükür. Gülüp oynuyo.
Vuranlar aramadı hiç
Seni bilmemde ben ilk annesiyim 1 Aralıkaralikin son annesi benmiyim acaba 26 aralik kuzuma kavusma tarihim(
Çoğumuz kasımda doğurduk canım hepimizin doğumu ayrı maceraydı :) ne çabuk geçiyor yaaaralikin son annesi benmiyim acaba 26 aralik kuzuma kavusma tarihim(
ay aynnÇoğumuz kasımda doğurduk canım hepimizin doğumu ayrı maceraydı :) ne çabuk geçiyor yaa
haha o da iyidiSeni bilmemde ben ilk annesiyim 1 Aralık
Teşekkür ederim canım benim çok sağol
Ama sanki en az 1yıl geçmiş gibi değil mi size deAy ne gündü ya anılarım depreşti. Zaman ne çabuk geçiyor valla ☺ O ana gidip geldim şuan :)
Olmicaz canım bi gelişme olmazsaS
Sikkayetci olucakmisiniz n karar verdiniz
İyi iyi çok şükür ya sağlıkla büyüsünler bu kuzularAmin canım inşallah. Biseyi yok dediler geri geldik
cnm çok dikkatli kullanmak gerek onu fazlası Allah korusun tehlikeli diye biliyorum çok az sürmek gerek galiba ben alıp kullanmadan geri atmıştım ilk çocuğumdaBebekler için de kullaniliyor muş. Nasil memnun kaldin mi
6200 şu an 3 kullanıyoruzprima kullananlar bebeginize kac numara kullaniyirusunz bebekleriniz kac kilo n 11 de indirim varmis 4 numara buyukmu
Şükür allaha. Bununla geçmiş olsunGittik kuzum. Biseyi yok dedi geri geldik
Öpmek ne kelime benimki artık yalamak oluyo benceBebeklerinizi öpmüyor musunuz siz kizlarinstagramda denk geldim de anneler yazmis biz bile kafasindan öpüyoruz falan gibi
Hem de ne! Her an Doğum başlıyo mu düşüncesiO kadar da yakınmıştın ya kuzumgaranti 4.5 gelir diyordum ne günlerdi beee
Kafasindan opmeye dogurmadim ben valla :) butun gun skistiriorum yavrumu ohhh misler gibi opuorum
Icim rahatladiÖpmek ne kelime benimki artık yalamak oluyo bence
Canm ben baktm menenjit asisi onemlyms bilmyrdm dr yarn sorcm yaptrcm bende sen yaptrdn mi 3 ayi geceli 10 gun oldu yaparlar mi korktm rotayida yaptrmsmydn onu da yaptrcm bugn ishal oldu korktm yaNimerix menekşeyim ilacının adı camım farklı markalarında var sanırım
Biz yaptırdık ama tam 3 ayda. Geçince yapılıyormu hiç bilmiyorum canımKizlar acil cevap yazin lutfen yarn dr gitcm rota ve menenjit asisni yaptrablyrmuym halen diye sorcm 3 ayi geceli 10 gun oldu siz yaptrdnz mi ozelde mi yapiliyor yapanlar yazablr mi korktm yazilanlari okuyunca helede menenjit blmyrdm tehlikeyliyms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?