2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım eşim işten gelince götürmeyi düşünüyoruz. Kusma, baygınlık hali, uykuya meyil vb değişik şeylerde getirin dediler. Ilk önce aile hekimimize gösterelim diyorum. Yoksa acile mi gitmeliyiz.
Canım tomografi çekilmişti büyük ihtimalle bir şey yoktur ama düşm
Bebeklerinizi öpmüyor musunuz siz kizlar instagramda denk geldim de anneler yazmis biz bile kafasindan öpüyoruz falan gibi
öpmek ne kelime nerdeyse ısırıcammm

Tesekkur ederim canım benim düzeldi gibi şükürler olsun sinirlensekte kendimize sahip çıkmalıyız haklıyken haksız duruma düşmemek için. Bunada şükür diyorum ben
Cocgna birsy olmasnda aman gerisi onemli degl napcksn cocgndan dgerli degil sukur birsy olamamsna sevndm cnm rabbim korusun bebeklermizi

Dr bna o asiyi solemedi cnm 4 ayda saglik ocgnda asisi olck o yni o asiyi vurdurtmdm

Seneye astronot 12-18 olmayabilir canım
Valla daha büyüğü yoktu canm. Artik olmazsada yapacak bişey yok. Ama cm olarak istatistiklere bakınca 1 yaşında ortalama 80 cm falan yazıyor. Benim aldiğimda da 80-86 cm yaziyor uyar inşallah ya

Valla daha büyüğü yoktu canm. Artik olmazsada yapacak bişey yok. Ama cm olarak istatistiklere bakınca 1 yaşında ortalama 80 cm falan yazıyor. Benim aldiğimda da 80-86 cm yaziyor uyar inşallah ya
Bezi hesap etmiyorlar ya alttan zor oluyor kollar bacaklar upuzun ben oğluma tulum alırdım alttan anca çıtçıt olurdu kollar ayaklar boş kalırdı alttan çıtçıt rahat kapansın 2-3 ay bari giysin diye bir beden büyük alırdım mesela kızıma LCW'den tulum aldım dışarlık polar ayaklar boşta kollar katlı ama alttan anca oldu 9-12 ay hiçbirşey anlamadım çocuklarımın tipide düzgün ama bi anormallik var

Kaç almak lazım peki ? Bize bir hediye gelmişti 12 ay 80 cm yazıyor. Büyüme her zaman bu kadar hızlı olmaz sanki şimdi 64 cm kızım
Zaten Aralık'ta giymeye başlar 18-24 ancak olur gibi geliyor ya benim tulumlardan yana şansım kötü ayına göre alınca beze gelen kısmını zor çıtçıt yapıyorum bir beden büyük alınca ayakları boşta kalıyor kolları uzun oluyor

Bütün bunlardan sonra özgenin kaç kilo doğurduğunu merak ettim kaç kilo doğurdun canım Ozgebalaban11
anaaaaa kız ne iyi etmişsin Ckolatakahve gözümde canlanır koskoca maziiiii ben 5 kilo çocuk çıkcak sanmışım herhLde gele gele 3 geldi ama dingil doktor Doğumdan önceki kontrolde 3900 dedi bana. Doğum sabahı tekrar aldı 3600 dedi çocuk çıktı 3

Ben Erzurum’da yaşıyorum Ekim gibi giydiririm o montu deşiğin gibi olurda bari bir iki ay giysin

Ben de sırf bebek iri riske atmayalım diye sezaryen oldum 3 kilo doğdu minik kuş

Canım tomografi çekilmişti büyük ihtimalle bir şey yoktur ama düşm

öpmek ne kelime nerdeyse ısırıcammm
Doyamiyorum zaten öpmeye devam o zaman

O kadar da yakınmıştın ya kuzum garanti 4.5 gelir diyordum ne günlerdi beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…