2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O zaman bir gönullü lazim
Canim eger vaktin varsa sen olabilirsin.senin icinde uygunsa tabi.

canim evet herseyin bir vakti var.Rabbim saglicakla kavustursun yavruna annesi.

ıns canım eger cuma gıdersem keseyı gordukten sonra 10 gun gecmıs olucak ama haftaya carsamba gıdersem 15 gun gecmıs olucak heralde mınıgımı artık gorururm ve ıns kalp atıslarınıda
Duyarsın canım O günleri sabırsızlıkla bekliyorum kalp atışını duyuncada cinsiyet olayı zor bekleniyor sonrası çok çabuk geçiyor zaten komşumuzun bebeği oldu ona birşeyler alayım dedim bebek reyonuna bi gittim aman allahım ne güzel şeyler var öyle :) bayıldım. Cinsiyeti öğrenince alırım artık dayanamam :)

allah razı olsun arkadaşım seninde ikinci evladın sanırım
berim ikinci allah sağlıkla kucağımızda göstersin inşallah kuzuları

bende kasım sonu doğum yapabilirim çünkü ilki sezeryan benim
Benimde ilki sezeryan büyük ihtimalle kasım 25 ten sonra alır dr :)

inşallah arkadaşım sağlıkla
ben ailelere haber vermedim kalp atışını bekliyorum oğlanada söylemedik
Benim ailem biliyor. Ayni sehirde degiliz. Transfer sonrasi gelip yaninda kaldilar. Bir de kayinvalidem biliyor. Bizde baskalarina soyleme taraftari degiliz. Insallah gonul rahatligi ile herkese soyleriz bu guzel haberi.

Hadi gozun aydin. Benim ilk kontrolumu tup bebek doktorum yapacak. Sonrasi icin yeni bir doktora ihtiyacim olacak benimde.
aynı şehirde değilim ben tüp bebek drumla ondan burda bakacağım
inşallah kalp atışı duyarızda sağlıkla ve sevinçle güzel haber veririz herkese

Kızlar şimdi doktordan geldik.Kesem o doktorda on gün önce 5.80 m di şimdi 17 mm olmuş.Tahmini beş haftalık dedi ve bebişi gördük arpa tanesi kadarmış 2 m dedi kalp atışını beklemiyorduk ama onu da duyduk sadce yavaş atıyor o da çok küçük olduğu içindir iki hafta sonra kontrole gel dedi çok mutlu oldum ya çok şükür.Dİğer doktor kesenin şekli bozukmuş dedi sordum özellikle Yok gayet düzgün sesi.Her doktor farklı bir şey söylüyor olumsuz bir şey duyunca moralinizi bozmayın başka bir doktora gitmek en mantıklısı.

maşallah maşallah arkadaşım allah tamamına erdirsin kaç haftalıksınız

Ayy maşallah canım, okurken çok duygulandım. Tebrik ederim ne güzel kalbini de duymuşsunuz bebişin

Ne guzel masallah Darisi hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…