2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlı olsun cnm çok sevindim minigi gördüm demekki darısı bizlere bu arada kaç haftalık oldun cnm

Canım senindemi ikiz

Allah kucağına almayı nasip etsin

Ne kadar güzel gözünüz aydın

Hayırlı olsun cnm çok sevindim minigi gördüm demekki darısı bizlere bu arada kaç haftalık oldun cnm
Canım benim tahminime göre dört hafta yeni bitmişti doktor da aynısını söyledi beş haftalık dedi Doğum tarihi 1 aralıkmiş ınsallah .ya ben henüz görülmez sanıyordum ama kesede küçücük beyaz bir kısım var oymuş Bebiş iki milimmiş insallah sen de görürsün canım bu girdiğinde

Ayy maşallah canım, okurken çok duygulandım. Tebrik ederim ne güzel kalbini de duymuşsunuz bebişin
Daha önce de bu duyguyu yaşamıştım ama acemilik mi vardı tam anlayamamıştım ya kalbi o kadar güzel atıyordu ki eşim de ben de sırtararak çıktık doktordan inşallah bu duyguyu isteyen herkes Yaşar canım çok sağol

Ayy çok güzel canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım.sat 24 şubat,şu an 5+4 haftalık hamileyim.Dün keseyi görmeye gittim,kese tamamen sol kasığıma yakın yerleşmiş gördüm ama içim rahat değil.Birde açık kahve akıntım oluyor.Böyle bir durum yaşayan var mı?

Doktor bir şey dedi mi canım ?kesenin görüntüsünü kafana takma herkesde farklı oluyor.bu ilk üç aylarda kahverengi leke yerleşme kanaması olarak görülebiliyormuş doktora söledin mi bunu ?

Hayırlısı olsun canım benim de kontrolüm 16’sın da inşallah bizde mutlu mesut görürüz dinleriz kalp atışlarını...
Doktorumuz bize de ikinci kontrolünde ultrason boyutuna göre tahmini doğum tarihini söyleriz demişti heyecanlıyım.Senin şimdi bu beş haftalık değerin ultrason a göre değil mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…