- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.001
Hayırlı olsun cnm çok sevindim minigi gördüm demekki darısı bizlere bu arada kaç haftalık oldun cnmKızlar şimdi doktordan geldik.Kesem o doktorda on gün önce 5.80 m di şimdi 17 mm olmuş.Tahmini beş haftalık dedi ve bebişi gördük arpa tanesi kadarmış 2 m dedi kalp atışını beklemiyorduk ama onu da duyduk sadce yavaş atıyor o da çok küçük olduğu içindir iki hafta sonra kontrole gel dedi çok mutlu oldum ya çok şükür.Dİğer doktor kesenin şekli bozukmuş dedi sordum özellikle Yok gayet düzgün sesi.Her doktor farklı bir şey söylüyor olumsuz bir şey duyunca moralinizi bozmayın başka bir doktora gitmek en mantıklısı.
Canım senindemi ikizKuzum tesekkur ederim boyle dusundugun icin❤
Benim ilk bebegim ya da bebeklerim olacak. 2 tane transfer edildi.
1,5 sene once dusuk yaptim. O yuzden biraz temkinli olmak istiyorum. Kalp atisini duyama kadar icim rahat etmeyecek. Insallah duyariz hepimiz.
Ben oğlum rahatsız olunca ana okuluna gidemedi doktora birlikte gittik ve öğrendi erken oldu amainşallah arkadaşım sağlıkla
ben ailelere haber vermedim kalp atışını bekliyorum oğlanada söylemedik
Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar şimdi doktordan geldik.Kesem o doktorda on gün önce 5.80 m di şimdi 17 mm olmuş.Tahmini beş haftalık dedi ve bebişi gördük arpa tanesi kadarmış 2 m dedi kalp atışını beklemiyorduk ama onu da duyduk sadce yavaş atıyor o da çok küçük olduğu içindir iki hafta sonra kontrole gel dedi çok mutlu oldum ya çok şükür.Dİğer doktor kesenin şekli bozukmuş dedi sordum özellikle Yok gayet düzgün sesi.Her doktor farklı bir şey söylüyor olumsuz bir şey duyunca moralinizi bozmayın başka bir doktora gitmek en mantıklısı.
Çok teşekkür ederim beş haftalık gözüküyoruz şu anda canım.maşallah maşallah arkadaşım allah tamamına erdirsin kaç haftalıksınız
Ne kadar güzel gözünüz aydınKızlar şimdi doktordan geldik.Kesem o doktorda on gün önce 5.80 m di şimdi 17 mm olmuş.Tahmini beş haftalık dedi ve bebişi gördük arpa tanesi kadarmış 2 m dedi kalp atışını beklemiyorduk ama onu da duyduk sadce yavaş atıyor o da çok küçük olduğu içindir iki hafta sonra kontrole gel dedi çok mutlu oldum ya çok şükür.Dİğer doktor kesenin şekli bozukmuş dedi sordum özellikle Yok gayet düzgün sesi.Her doktor farklı bir şey söylüyor olumsuz bir şey duyunca moralinizi bozmayın başka bir doktora gitmek en mantıklısı.
Amin inşallah canımmmAllah kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim kaç haftadır stres içindeydim şimdi çok rahatladım çok şükür.Ne kadar güzel gözünüz aydın
Canım benim tahminime göre dört hafta yeni bitmişti doktor da aynısını söyledi beş haftalık dedi Doğum tarihi 1 aralıkmiş ınsallah .ya ben henüz görülmez sanıyordum ama kesede küçücük beyaz bir kısım var oymuş Bebiş iki milimmiş insallah sen de görürsün canım bu girdiğindeHayırlı olsun cnm çok sevindim minigi gördüm demekki darısı bizlere bu arada kaç haftalık oldun cnm
Amin canım inşallah sırayla herkes hayırlı haberler verirNe guzel masallahDarisi hepimize
Daha önce de bu duyguyu yaşamıştım ama acemilik mi vardı tam anlayamamıştım ya kalbi o kadar güzel atıyordu ki eşim de ben de sırtararak çıktık doktordan inşallah bu duyguyu isteyen herkes Yaşar canım çok sağolAyy maşallah canım, okurken çok duygulandım. Tebrik ederim ne güzel kalbini de duymuşsunuz bebişin
Ayy çok güzel canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinDaha önce de bu duyguyu yaşamıştım ama acemilik mi vardı tam anlayamamıştım ya kalbi o kadar güzel atıyordu ki eşim de ben de sırtararak çıktık doktordan inşallah bu duyguyu isteyen herkes Yaşar canım çok sağol
Amin inşallah canımmmAyy çok güzel canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Doktor bir şey dedi mi canım ?kesenin görüntüsünü kafana takma herkesde farklı oluyor.bu ilk üç aylarda kahverengi leke yerleşme kanaması olarak görülebiliyormuş doktora söledin mi bunu ?Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım.sat 24 şubat,şu an 5+4 haftalık hamileyim.Dün keseyi görmeye gittim,kese tamamen sol kasığıma yakın yerleşmiş gördüm ama içim rahat değil.Birde açık kahve akıntım oluyor.Böyle bir durum yaşayan var mı?
Kuzum benim ❤Kuzummm en cok sana yakışırbende oyumu senden yana kullaniyorummmm
Hayırlısı olsun canım benim de kontrolüm 16’sın da inşallah bizde mutlu mesut görürüz dinleriz kalp atışlarını...Canım benim tahminime göre dört hafta yeni bitmişti doktor da aynısını söyledi beş haftalık dedi Doğum tarihi 1 aralıkmiş ınsallah .ya ben henüz görülmez sanıyordum ama kesede küçücük beyaz bir kısım var oymuş Bebiş iki milimmiş insallah sen de görürsün canım bu girdiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?