2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde ilk 48 3 gün sonra 194 çıktı canım bir hafta sonra doktora gittim ulturasyonda baktı hatta görüntüsünde verdi ama keseyle ilgili bisey demedi geç dollenme olabilir dedi çünkü 5 haftayken 3 hafta falan dedi kan istedi bi de bu değerlerim adetim den önceydi şimdi daha da yükselmiş olması lazım bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum biraz zaman geçsin diye
benım adet gunum 83 cıktı canım ondan 3 gun sonra 466 1 hafta sonra da keseyı gordum benım oglumda da gec dollenme olmsutu ıns bu gıttınde keseyı gorursun cnm bende yarın kalp atıslarını gormeye gıdıcem ıns bır sorun olmaz

benım adet gunum 83 cıktı canım ondan 3 gun sonra 466 1 hafta sonra da keseyı gordum benım oglumda da gec dollenme olmsutu ıns bu gıttınde keseyı gorursun cnm bende yarın kalp atıslarını gormeye gıdıcem ıns bır sorun olmaz
inşallah duyarsın arkadaşım hayırlısı ile

inşallah duyarsın arkadaşım hayırlısı ile
ıns cnm rabbıme emanetız o ne derse o olur ben canımı cok sıkmamaya calısıyorum yıyecek ekmegı alıcak nefesı varsa dunya ya gelıcek ama yoksa kendımızı mafetsekte gelmıcek dun gece gene ruya gordum ruyamda kızım dıyordum

ıns cnm rabbıme emanetız o ne derse o olur ben canımı cok sıkmamaya calısıyorum yıyecek ekmegı alıcak nefesı varsa dunya ya gelıcek ama yoksa kendımızı mafetsekte gelmıcek dun gece gene ruya gordum ruyamda kızım dıyordum
maşallah insallah haberci rüyalardandır arkadaşım

Sanada geçmiş olsun arkadaşım sabah wcde gördüm sonra kesildi şimdi ise koya sarı ama iyi koyu sarı kahveye yakın gördüm ben zaten progestan 100 mg iğne oluyorum her gün dr coraspirin vermişti benimki tüp bebek onu kes dedi bakalım hayırlısı canım banim oğlumda da oldu geçen seneki dış gebelikte de bilemiyorum allaha emanetiz sen keseyi gördü mü
yok canım değerim yarına ancak denk gelecek en son 3 gün önce 744 dü yetersiz diye göremedi doktor, yarın bakıcaz artık, inş kalbini de duyarım sonra da çok gitmiycem ya olursa zaten engel olamıyoruz boşa stres yapıyo oluyoruz, doktorla aramı açıcam biraz, allah nasip ederse bi de 14-15. haftada giderim

senin kaç haftalık?

ıns arkadasım saglıklı olsun da gerısının onemı yok aslında saglıcakla da kucagımıza alalımsu lekelerı de gormesek daha ıyı olucak ama yapıcak pek te bırsey yok benım oglumda da olmustu bunda da oldu

İnşallah duyarsın annesi hayırlıca. Hemşireye gösterdim ulturasyon görüntüsünü kese var dedi acaba doktor görüntüyü verince keseyi gördüm diye ayriyeten söylemek istemedi mı ki

Simdi degerlerinin duzelmis olmasina sevindim canim. Insallah bizlerinde duzelir.

onceden gıttım doktor bana ılacla yukselmezse damar yolu ıle verıcz demıstı bakalım yarın doktor ne dıcek

İnşallah sizin değerleriniz de hemencecik toparlar düzelir. Demir içeren yiyecekler de yemeği ihmal etmeyin. Aman çay içiyorsanız kesin, o da demir emilimini çok aza indiriyor... Et ile yoğurt yemek de etin içindeki demirin emilmesini azaltıyor.

Yediğiniz içtiğiniz şifa olsun bebişlerinize de size de :KK200::KK200::KK200:

İnşallah sizin değerleriniz de hemencecik toparlar düzelir. Demir içeren yiyecekler de yemeği ihmal etmeyin. Aman çay içiyorsanız kesin, o da demir emilimini çok aza indiriyor... Et ile yoğurt yemek de etin içindeki demirin emilmesini azaltıyor.

Yediğiniz içtiğiniz şifa olsun bebişlerinize de size de :KK200::KK200::KK200:
sagol cnm tesekkur ederım cay tıryakısı degılım sabah kahvaltı da 1 bardak o kadar

Kızlar siz diyince bende bakayim dedim demir kisaltmasi PLT oluyor degil mi?

Back
X