2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
burda hepımız hemen hemen aynı haftalardayız aramız da 1 hafta falan oynuyor burda ıns hep bırlıkte buyuyup yavrularımızı kucagımıza alacagız sımdı keselerı gorduk sonra kalp atısları onları goruruz cınsıyetlerı onları ogrenırız ne zaman hareketlerı hıssetmeye basladık derken bı bakmıs dogumları gelmıs

sanırım bende üniversiteye gideceğim. kan testimi alıyorlar sadece onun dışında başka yaptıkları birşey varmı? yani dediğin doğru 2.ye olması bişeylerin sıkıntıda olduğunun ihtimalini yükseltiyor. insan korkuyor gerçekten kan aldırmaktan kollarım bile morardı Allah kimselere yaşatmasın bu şekilde sonuçları.
Amin insallah canim.ben durumumu anlatmistim bir suru test istediler kandan idrardan ama simdi hatirlamiyorum.neden oldugunun arastirilmasini istiyorum dersin.birde iki kez dusuk yasadim doktorum pihtilasma degerlerine bakilmasi lazim demisti dersin.insallah guzel sonuclarla gelirsin canim.bebegin icin biraz sikinti cekeceksin ama sonu guzel olacak insallah bu kez.

sagol cnm sen de gormustun dımı kesenı
Hayır canım, ben dün kan verdim, beta hcg 217 çıktı, iki gün önce 69du:KK48:

Yumurtalardan biri kiste dönüşmüş, dün onu görünce biraz moralim bozulmuştu ama burada sorun olmayacağını okuyunca kendime geldim, bugün çok daha iyiyim :KK36:

İnşallah ben de haftaya ya da sonraki hafta görebilirim keseyi. Çok heyecanlıyım, geçmiyor günler :-)

Hayır canım, ben dün kan verdim, beta hcg 217 çıktı, iki gün önce 69du:KK48:

Yumurtalardan biri kiste dönüşmüş, dün onu görünce biraz moralim bozulmuştu ama burada sorun olmayacağını okuyunca kendime geldim, bugün çok daha iyiyim :KK36:

İnşallah ben de haftaya ya da sonraki hafta görebilirim keseyi. Çok heyecanlıyım, geçmiyor günler :-)
gorursun ıns cnm ben son baktırdıgımda 466 dı ondan 1 hafta sonra keseyı gorudm

Kızlar bulantılarınız başladı mı?Birde günlük ne kadar su içiyorsunuz?Kansızlık için size tavsiyem keçiboynuzu pekmezi benim de düşüktü ama pekmezi içmeye başladığımdan beri düzeldi.Doktor bana geçen hamileliğim de kan hapı vermemşti iyice bulantılarımı artırır diye.Günlük iki üç tane köfte ye,3aydan sonra başlarız demişti.

Adlinaa Adlinaa aynen canım keçiboynuzu pekmezini ben bizzat biliyorum bende önceden vardı awecemrenin keçiboynuzu pekmezine başladım ve değerim sadece iki haftada baya bi yükselmişti, ilk hamileliğimde de hiç demir hapı vs kullanmadım çok güzel dengeledi hem de enerji verdi bana, bununla beraber doğal andız pekmezleri var ikisi birlikte ilaç etkisi yapmıştı
üşenmeyim link de paylaşayım faydasını çok gördüm çünkü :
https://www.awecemre.com/arama/keçiboynuzu
https://www.awecemre.com/arama/andız

ben bu markanın başka bi çok ürününü de kullandım hemoroid için coupon kremlerini kullandım o da çok güzel sonuç verdi
sizlere de taviye ederim her sabah 1 tatlı kaşığı keçiboynuzunu da ihmal etmeyin derim tadı da çok güzel

Merhaba taze hamişler

benim sabah hafif kahverengi lekelenme oldu oğlumdan alışık olmama rağmen canım sıkıldı
dr yazdım dr coraspirini kes dedi ilaçlara devam dedi şükür bir daha gelmedi bu saate kadar
inşallah gelmez bir daha allaha emanetiz hep diyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad/evladlar nasip et
Canım o hep geliyor niyeyse anca iyice yerleşiyor rahmin derinlerine.bir daha görmezsin inşallah. Benimde rahim içinde kanama alanları var bende kestim aaspirini doktor korkma dedi emer.seninki emmemiş dışarı vermiş sadece korkma

Adlinaa Adlinaa aynen canım keçiboynuzu pekmezini ben bizzat biliyorum bende önceden vardı awecemrenin keçiboynuzu pekmezine başladım ve değerim sadece iki haftada baya bi yükselmişti, ilk hamileliğimde de hiç demir hapı vs kullanmadım çok güzel dengeledi hem de enerji verdi bana,
ben bu markanın başka bi çok ürününü de kullandım hemoroid için coupon kremlerini kullandım o da çok güzel sonuç verdi
sizlere de taviye ederim her sabah 1 tatlı kaşığı keçiboynuzunu da ihmal etmeyin derim tadı da çok güzel
Bende saraçoğlu nun soğuk pres keçiboynuzu pekmezini kullanıyorum ,çok memnunum.

Adlinaa Adlinaa aynen canım keçiboynuzu pekmezini ben bizzat biliyorum bende önceden vardı awecemrenin keçiboynuzu pekmezine başladım ve değerim sadece iki haftada baya bi yükselmişti, ilk hamileliğimde de hiç demir hapı vs kullanmadım çok güzel dengeledi hem de enerji verdi bana, bununla beraber doğal andız pekmezleri var ikisi birlikte ilaç etkisi yapmıştı
https://www.awecemre.com/arama/andız

Bende saraçoğlu nun soğuk pres keçiboynuzu pekmezini kullanıyorum ,çok memnunum.
onu denemedim canım, genelde awecemre nivalis inki dışındakiler bunun kadar yogun kıvamlı olmuyo
bunun tadı da baya güzel ama öyle diyosan o da iyidir doğal ürünler gerçekten fayda ediyo ya iyisi yapılırsa
bunu net olarak gördüm ben de

Canım o hep geliyor niyeyse anca iyice yerleşiyor rahmin derinlerine.bir daha görmezsin inşallah. Benimde rahim içinde kanama alanları var bende kestim aaspirini doktor korkma dedi emer.seninki emmemiş dışarı vermiş sadece korkma
inşallah canım ne güzel yoktu bu sabahtan beri pede gelen doğru dürüst birşey yok ama wcde silinirken damla damla görüyorum bakalım nasıl gelişecek süreç oğlumda olmuştu ama önceki kayıpta da oldu dış gebelikti o
bundan dolayı ürktüm ama olumlu düşünüyorum
biliyormusun bilgisizlik cahillik bu durumlarda en büyük mutlulukmuş

Back
X