2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Düşünüyorum canım ben:anneadayı:
Güzel bir günlük bulmak gerekiyor tabi öncesinde
Var mı bildiğin bir yerde sitede acaba:anne:
Malesef yok canım bildiğim bir yer...
Yıllar önce annemin hediye ettiği keçe kaplı, üstünde üç boyutlu çiçekleri olan ufak boylu bir defterim vardı. Kıyamamıştım hiç kullanmaya, ona mı yazmaya başlasam dedim.. Bundan daha güzel bir kullanım yeri bulamam herhalde :KK36: yoksa ben de internetten günlük arıyor olurdum şimdi :-)

Merhaba, cok şükür kese göründü bugun. Kahve akintim oldugunu soyleddm isimizi garantiye alalim diye progestan verdi, o ilac verince stres yaptim biraz sanki ama insallah bosa yapiyorumdur
Asıl ilaç verince stres yapma canım ya , rahat ol güZel ilaç o vesselam

Malesef yok canım bildiğim bir yer...
Yıllar önce annemin hediye ettiği keçe kaplı, üstünde üç boyutlu çiçekleri olan ufak boylu bir defterim vardı. Kıyamamıştım hiç kullanmaya, ona mı yazmaya başlasam dedim.. Bundan daha güzel bir kullanım yeri bulamam herhalde :KK36: yoksa ben de internetten günlük arıyor olurdum şimdi :-)
Aaaa ne kadar güzel birşey canım hem anneannesinden hatıra hem annesinden hatıra üç kuşak görecek ve o da saklayacak inşallah çocuklarına:KK54:

Ben bu tarz durumları atlatmak için genelde bittiği zamanı düşünüyorum. atıyorum bu süreç 2 hafta mı sürecek, diyorum ki kendime 2 hafta sonra bugün bu sıkıntıyı çekmiyor olacağım veya herşey daha güzel olacak. Sevmediğim bir yerdeysem yarın bu saatlerde ormanda yürüyüş yapıyor olacağım diyorum mutlu mutlu. Sen de öyle düşün, mesela de ki şu an bu insanlarla sıkıntı yaşıyorum, beni üzüyor ama 2 hafta sonra bugün ben onlardan uzakta bebeğimin kalp atışlarını dinliyor olacağım. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor, her sıkıntı da elbet geçecek. Sınav de, bitmesini bekle.
Bir de bazı insan ve olayları olduğu gibi kabullenmen lazım. Belli bir yaşanmışlıktan veya yaştan sonra kişi/olayları değiştiremiyorsun. Eğer senin etki alanında bir şey değilse kendini neden paralıyasın?
Söylemesi kolay yapması zor diyorsan da evet haklısın, belki zor. Ama demek ki bebeğin biraz nazlanıyor, çaba harcamanı istiyor. Başkaları değil de bu sefer o yorsun aklını bu sefer, onu düşün arkadaşım :)
Çok çok teşekkür ederim desteğin için , evet bebeklerim nazlı imiş üzgün anneye gelemediler cenneti tercih ettiler , bu sefer kucağıma gelsin istiyorum , o iki hafta elbet geçecek ama ömür boyu hayatımda olacak insanlar bunlar diye kendimi yiyorum , tekrar tekrar okuyacağım yazını canım , bebeğime günlük yazdım az önce inanalım biribirimize diye , burda bahsi geçiyordu günlük aklıma yattı , ben yine düşük yaparsam kafaya taka taka diye kendimi yiyorum maalesef ...

Merhaba, cok şükür kese göründü bugun. Kahve akintim oldugunu soyleddm isimizi garantiye alalim diye progestan verdi, o ilac verince stres yaptim biraz sanki ama insallah bosa yapiyorumdur
Gozun aydin canim. Darisi kalp atislarina olsun. Aramizda 2 gun var. Bende pazartesi gidecegim. Muayenen nasil oldu? Ben de gorur muyum diye merak ediyorum.

Olsun canim önlem sonuçta bende iğnesini kullanıyorum o olmayince eksik hissediyorum ilk hamileliğin de de 9 ay kullandim

Back
X