- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.321
Kızlar bebeği için günlük tutanınız var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünüyorum canım benKızlar bebeği için günlük tutanınız var mı?
Malesef yok canım bildiğim bir yer...Düşünüyorum canım ben
Güzel bir günlük bulmak gerekiyor tabi öncesinde
Var mı bildiğin bir yerde sitede acaba![]()
Dört haftalık görünüyor snein canım , sat nedir , ilk hcg değerin ne çıkmıştıDüşünüyorum canım ben
Güzel bir günlük bulmak gerekiyor tabi öncesinde
Var mı bildiğin bir yerde sitede acaba![]()
Asıl ilaç verince stres yapma canım ya , rahat ol güZel ilaç o vesselamMerhaba, cok şükür kese göründü bugun. Kahve akintim oldugunu soyleddm isimizi garantiye alalim diye progestan verdi, o ilac verince stres yaptim biraz sanki ama insallah bosa yapiyorumdur
Aaaa ne kadar güzel birşey canım hem anneannesinden hatıra hem annesinden hatıra üç kuşak görecek ve o da saklayacak inşallah çocuklarınaMalesef yok canım bildiğim bir yer...
Yıllar önce annemin hediye ettiği keçe kaplı, üstünde üç boyutlu çiçekleri olan ufak boylu bir defterim vardı. Kıyamamıştım hiç kullanmaya, ona mı yazmaya başlasam dedim.. Bundan daha güzel bir kullanım yeri bulamam herhaldeyoksa ben de internetten günlük arıyor olurdum şimdi
![]()
Amin hepimize ya minnoslarimiz sağlıkla gelsin inşallahoyy masallah ya rabbım hepımıze guzel hamılelıkler yasamak nasıp etsın
Çok çok teşekkür ederim desteğin için , evet bebeklerim nazlı imiş üzgün anneye gelemediler cenneti tercih ettiler , bu sefer kucağıma gelsin istiyorum , o iki hafta elbet geçecek ama ömür boyu hayatımda olacak insanlar bunlar diye kendimi yiyorum , tekrar tekrar okuyacağım yazını canım , bebeğime günlük yazdım az önce inanalım biribirimize diye , burda bahsi geçiyordu günlük aklıma yattı , ben yine düşük yaparsam kafaya taka taka diye kendimi yiyorum maalesef ...Ben bu tarz durumları atlatmak için genelde bittiği zamanı düşünüyorum. atıyorum bu süreç 2 hafta mı sürecek, diyorum ki kendime 2 hafta sonra bugün bu sıkıntıyı çekmiyor olacağım veya herşey daha güzel olacak. Sevmediğim bir yerdeysem yarın bu saatlerde ormanda yürüyüş yapıyor olacağım diyorum mutlu mutlu. Sen de öyle düşün, mesela de ki şu an bu insanlarla sıkıntı yaşıyorum, beni üzüyor ama 2 hafta sonra bugün ben onlardan uzakta bebeğimin kalp atışlarını dinliyor olacağım. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor, her sıkıntı da elbet geçecek. Sınav de, bitmesini bekle.
Bir de bazı insan ve olayları olduğu gibi kabullenmen lazım. Belli bir yaşanmışlıktan veya yaştan sonra kişi/olayları değiştiremiyorsun. Eğer senin etki alanında bir şey değilse kendini neden paralıyasın?
Söylemesi kolay yapması zor diyorsan da evet haklısın, belki zor. Ama demek ki bebeğin biraz nazlanıyor, çaba harcamanı istiyor. Başkaları değil de bu sefer o yorsun aklını bu sefer, onu düşün arkadaşım :)
ben 14 le başladımbenim adete bir kaç gün
dün kan verdim hcg 27 çıktı,
böyle düşük değerle başlayan var mı?
Adete kaç gün vardı ? Şimdi kaçıncı haftadasınızben 14 le başladım
Hayırlısıyla inşallah tebrik ederimmHerkese saglikli hamilelikler dilerim kizlar. Bende yeni ogrendim rabbim diger asamalari gormeyi de nasip etsin insallah hep birlikte![]()
Ben cok istiyorum. Bebisimi goreyim ilk ultrason resmiyle başlayacagim.Kızlar bebeği için günlük tutanınız var mı?
Gozun aydin canim. Darisi kalp atislarina olsun. Aramizda 2 gun var. Bende pazartesi gidecegim. Muayenen nasil oldu? Ben de gorur muyum diye merak ediyorum.Merhaba, cok şükür kese göründü bugun. Kahve akintim oldugunu soyleddm isimizi garantiye alalim diye progestan verdi, o ilac verince stres yaptim biraz sanki ama insallah bosa yapiyorumdur
adet günümdü, ama düzensizlik yaşadığım bir dönemdi. Geç döllenme olmuş.Adete kaç gün vardı ? Şimdi kaçıncı haftadasınız
Hoş geldin canimHerkese saglikli hamilelikler dilerim kizlar. Bende yeni ogrendim rabbim diger asamalari gormeyi de nasip etsin insallah hep birlikte![]()
Hayırlısıyla inşallah tebrik ederimm![]()
Ben cok istiyorum. Bebisimi goreyim ilk ultrason resmiyle başlayacagim.
Hoş geldin canim![]()
Olsun canim önlem sonuçta bende iğnesini kullanıyorum o olmayince eksik hissediyorum ilk hamileliğin de de 9 ay kullandimMerhaba, cok şükür kese göründü bugun. Kahve akintim oldugunu soyleddm isimizi garantiye alalim diye progestan verdi, o ilac verince stres yaptim biraz sanki ama insallah bosa yapiyorumdur
Ben de kalbi duymadan başlamak istemiyorum... İnşallah günlüğümüzü dolduracak çok güzel günlerimiz olur canımBen cok istiyorum. Bebisimi goreyim ilk ultrason resmiyle başlayacagim.