2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gozun aydin canim. Darisi kalp atislarina olsun. Aramizda 2 gun var. Bende pazartesi gidecegim. Muayenen nasil oldu? Ben de gorur muyum diye merak ediyorum.
Aminnn insallah :)

Benim son adet tarihim 26 Subatti.
Normal ultrasonla muayene etti alttan bakmaya gerek yok dedi. Bu devlet hastanesiydi sanirim cok onemsemiyorlar. Pazartesi her zaman gitmeyi dusundugum doktordan randevu aldim ozelden sanirim o daha ayrintili bakar.

Normal ultrasonla muayene etti alttan bakmaya gerek yok dedi. Bu devlet hastanesiydi sanirim cok onemsemiyorlar. Pazartesi her zaman gitmeyi dusundugum doktordan randevu aldim ozelden sanirim o daha ayrintili bakar.
Özel olunca daha detayli muayeneni yapar doktorun canim. Kalp atislarini da duyarsin o gun insallah.

:KK61:Kızlar bende kan pıhtılaşması çıktı.4 ay önce bebeğimin kalp atışını duymama rağmen kaybetmiştim.Test sonuçları yeni çıktı ama doktorum tedbir olsun diye keseyi gördüğü andan itibaren iğne ve aspirin vermşti,kullanıyorm .Benim gibi pıhtılaşması olan var mı?

Canım alttan muayene yaptırma kanama Olabiliyor benim ozeldeki doktorum hamilelerin alttan bakilimasina karşı bir doktor.

Bende not alıyorum şimdilik ama günlük almayı düşünüyorum tavsiyen olursa yaz canım ben re araştırayım:)
Tamam canım haber veririm başladım araştırmaya şöyle tatlı ciciş bişiler arıyorum:anneadayı::KK200::KK36:

:KK61:Kızlar bende kan pıhtılaşması çıktı.4 ay önce bebeğimin kalp atışını duymama rağmen kaybetmiştim.Test sonuçları yeni çıktı ama doktorum tedbir olsun diye keseyi gördüğü andan itibaren iğne ve aspirin vermşti,kullanıyorm .Benim gibi pıhtılaşması olan var mı?
Bende var canim. Kan sulandirici igne kullaniyorum. Ayrica coraspin iciyorum. Ben tup bebek tedavisi oldugum icin trasferden itibaren kullanmaya basladim.

Pıhtılasma test sonuçlarını yazabilir misin canım testi ben de yaptırdım henüz doktora gösteremedim

Eklentiler

• IMG-20180406-WA0004.webp
    IMG-20180406-WA0004.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 53
Back
X