- 9 Haziran 2015
- 466
- 795
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.381
amiiin hepimizinkini..Maşallaj rabbim Esirgesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiin hepimizinkini..Maşallaj rabbim Esirgesin
Maşallah canım, tebrik ederimmerhaba ikinci kez araklık annesi oluyorum inşallah
kızım 2016 aralık
son adet tarihim 06.mart
bugün beta hcg 402 çıktı
teşekkür ederimMaşallah canım, tebrik ederim![]()
merhaba ikinci kez araklık annesi oluyorum inşallah
kızım 2016 aralık
son adet tarihim 06.mart
bugün beta hcg 402 çıktı
Tebrik ederim. Aramiza hoş geldinizKızlar herkese iyi akşamlar ben henüz sadece test ile öğrenebildim mucizemi, Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah:) sat 10 marttı, yarı nasip olursa kan testi yaptıracağım bakalım:) Allah ım hepimizi korusun inşallah
Ben çatlatma iğnesi oldum, olduğumdan beri günde 600mg kullanıyorum progestan.Kizlar aranizda doktoru progestan veren var mi?
Ben de ilk cocugumda bi süre kullanmıştım 7.hafta biraz kanama olmuştu tutunsun diye verilmişti ama hap olarak içtim fitil falan hiç duymadım siz doktorunuz nasıl önerdiyse öyle yapınBana 200 mg tablet verdi, günde bir kere dedi. Forumdan bakindim fitil gibi kullananlar olmus, ama prospektuste agizdan alinir diyor, kafam karisti![]()
Hoş bulduk canım teşekkürler :) inşallah buraya gelecekler çoğalır :) ya benim çok gaz sancım oldu akşamüstü, normal sanırım di mi, akşam brokoli yemiştim onun yüzünden mi acaba :/Tebrik ederim. Aramiza hoş geldiniz![]()
Insallah canim teşekkür ederim :) senin de öyle :)Hadi maşallah size devamı da gelsin inşallah :)
Gaz sancısını bugün bende bayağı yoğun hissettim normaldir sanirsamHoş bulduk canım teşekkürler :) inşallah buraya gelecekler çoğalır :) ya benim çok gaz sancım oldu akşamüstü, normal sanırım di mi, akşam brokoli yemiştim onun yüzünden mi acaba :/
Ilk ogrendigim zamanlar benimde cok olmustu. Yediklerimizle de alakali tabiHoş bulduk canım teşekkürler :) inşallah buraya gelecekler çoğalır :) ya benim çok gaz sancım oldu akşamüstü, normal sanırım di mi, akşam brokoli yemiştim onun yüzünden mi acaba :/
Canim ikiside olur alttan üstten. Ama üstten daha hijyenik.yan etkileri var bulantı falan yapabili ben iğne kullanıyorumBana 200 mg tablet verdi, günde bir kere dedi. Forumdan bakindim fitil gibi kullananlar olmus, ama prospektuste agizdan alinir diyor, kafam karisti![]()
Tebrikler canim sağlıkla büyüsün yavrunmerhaba ikinci kez araklık annesi oluyorum inşallah
kızım 2016 aralık
son adet tarihim 06.mart
bugün beta hcg 402 çıktı
Tebrikler canim sağlıkla büyüsün yavrun
Tebrik ederim. Saglikla kucagina almani dilerim. Tarifsiz bir duygu gercekten.Merhaba
Ben de bugün öğrendimmilk hamileliğim değişik bir duygu var içimde
![]()
Çok teşekkür ederim amin hepimiz sağlıkla alalm kucagımıza inşallah doktora ne zaman gitmeliyim kese henüz görünmezz dediler ama napsam bilemedimTebrik ederim. Saglikla kucagina almani dilerim. Tarifsiz bir duygu gercekten.
Benimde ilk hamileliğim canım aynı duyguları yaşıyoruz şükürler olsun Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızıMerhaba
Ben de bugün öğrendimmilk hamileliğim değişik bir duygu var içimde
![]()
Aminn canım inşallahhBenimde ilk hamileliğim canım aynı duyguları yaşıyoruz şükürler olsun Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı![]()