- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.601
Aynen cnm 6 günde şükür çok güzel artmş 2 den ben beklemyrdm 11 mart cnm en son adet tarihim:)Günden güne büyümüş miniğiniz, inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım, sat kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm 6 günde şükür çok güzel artmş 2 den ben beklemyrdm 11 mart cnm en son adet tarihim:)Günden güne büyümüş miniğiniz, inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım, sat kaç?
Benim de 10 mart canım :) Allah esirgesin meleklerimizi, kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallahhhhAynen cnm 6 günde şükür çok güzel artmş 2 den ben beklemyrdm 11 mart cnm en son adet tarihim:)
Amin canm inş korusun meleklerimizi ben bir hafta sonra gircm dr sen ne zaman gtceksn:)Benim de 10 mart canım :) Allah esirgesin meleklerimizi, kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallahhhh
İnşallahCanım dua et bence, kötü şeyleri düşünme. Allah tan hep hayırlı ve sağlıklı olanı istedik inşallah sağlıklı nasip eder hepimize...
Aminnnn:) Çarşambaya randevu aldım canım, ilk hamileliğim kasımda kimyasal oldu maalesef, ondan dolayı biraz erken gitmek istedim, normalde pazartesiye alacaktım ama doktor çok yoğunmuş randevu alamadım.Amin canm inş korusun meleklerimizi ben bir hafta sonra gircm dr sen ne zaman gtceksn:)
Masallah canim saglikla buyusun miniginnnAynen cnm 6 günde şükür çok güzel artmş 2 den ben beklemyrdm 11 mart cnm en son adet tarihim:)
Benim de 8 mart canm değerim 586ydı cuma günü yarın tekrar baktırcam yazarm yine bende önümizdeki pazartesi gideyim diyorum canm şuan kese oluşmamaştr diyorlarAmin canm inş korusun meleklerimizi ben bir hafta sonra gircm dr sen ne zaman gtceksn:)
inşallah güzelce artmıştır canım benim. Amin inşallah sağlıklı gelsinler hepsi:)İnşallahneden bilmiyorum tüm ihtimaller geliyo aklıma hep kötüsü yarın tekrar kan vereceğim bhcg için bakalm artmısmı diye Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıkla gelsibler inşallah
![]()
Kimyasal olduğu nasıl anlaşılıyo peki canmAminnnn:) Çarşambaya randevu aldım canım, ilk hamileliğim kasımda kimyasal oldu maalesef, ondan dolayı biraz erken gitmek istedim, normalde pazartesiye alacaktım ama doktor çok yoğunmuş randevu alamadım.
Benim bildigim tutunamiyor canım dollenen yumurta . icini ferah tut insallah saglikla buyur canimmmKimyasal olduğu nasıl anlaşılıyo peki canm
Kanda değer çıkıyor ama sonra regl oluyorsun yine, benim çok yükselmeden düşmüştü 32 den, sağlıklı olmayan gebelik böyle kendikiğinden sonlanabiliyormuş, tabi başka nedenleri de var kan pıhtılaşması falan. Rabbim inşallah bu kez sağlıklı nasip etsin...Kimyasal olduğu nasıl anlaşılıyo peki canm
Benmde geçen ay oldu cnm çok şükür diğer aya kaldm hemen. Ben beklcm yinede hem keseyide görürüm dyrm. Korkma kuzum tutnmş meleklermzAminnnn:) Çarşambaya randevu aldım canım, ilk hamileliğim kasımda kimyasal oldu maalesef, ondan dolayı biraz erken gitmek istedim, normalde pazartesiye alacaktım ama doktor çok yoğunmuş randevu alamadım.
Cok sağol cnm inşMasallah canim saglikla buyusun miniginnn
Bencede cnm geç git hem keseyi görürüz bende 5 haftalkken gdcm inş görürğm inş artmştr iyi cnmBenim de 8 mart canm değerim 586ydı cuma günü yarın tekrar baktırcam yazarm yine bende önümizdeki pazartesi gideyim diyorum canm şuan kese oluşmamaştr diyorlar
ZumraBetul aaa gercekten mi bu kadar olur benim kizimda mayis 2013 dogumlu
Hayırlı olsun benimde oğlum 2013 lü :)
Hepimizin zamanlamasi ayni olmusBenimkide 2012 oğlum.
Amin canm inşallahKanda değer çıkıyor ama sonra regl oluyorsun yine, benim çok yükselmeden düşmüştü 32 den, sağlıklı olmayan gebelik böyle kendikiğinden sonlanabiliyormuş, tabi başka nedenleri de var kan pıhtılaşması falan. Rabbim inşallah bu kez sağlıklı nasip etsin...
Söyledik cnm zaten o kadar çok istiyordu ki her gün ne zaman gelecek diye soruyordu . konuşmalarımızdan anlamış bizde söyledik inşallah kalp atışını dinlemeye götüreceğim onudaHepimizin zamanlamasi ayni olmusinsallah bu bebeklerimizide ayni sekilde saglikla kucagimiza aliriz
bu arada siz soyledinizmi bi kardesleri olacagini.ben uc ay dolana kadar soylemeyi dusunmuyorum.
![]()
Canım lekelenme burda da gördüğüm kadarıyla çoğu kadında oluyor ki bende de oldu ve geçti gitti artık olmuyor.Kasık ağrılarım arada oluyor sadece
4. Haftada keseyi görmek için gittiğimde söyledim doktoruma sen istersen progestan yazabilirim dedi... Ama bu doğal bir süreç kasık ağrısı ve hafif arada lekelenme olabılır dedı ...
Geçen de yazmıştım burda hatta yoğun kırmızı tarzı akıntılara birde geçmek bılmeyen sancılı kasık agrıları eslık ederse tehlıke vardır demektir demişti bana
Bende siz gerek görmüyorsanız istemiyorum demiştim..
En yakın zamanda bir doktorunuza başvurun derim ve bol bol istirahat etmekte ve dikkatli hareket etmekte fayda var derim ben tedbirimizi elden bırakmayalım![]()