2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım dua et bence, kötü şeyleri düşünme. Allah tan hep hayırlı ve sağlıklı olanı istedik inşallah sağlıklı nasip eder hepimize...
İnşallah :110: neden bilmiyorum tüm ihtimaller geliyo aklıma hep kötüsü yarın tekrar kan vereceğim bhcg için bakalm artmısmı diye Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıkla gelsibler inşallah :KK200:

Amin canm inş korusun meleklerimizi ben bir hafta sonra gircm dr sen ne zaman gtceksn:)
Aminnnn:) Çarşambaya randevu aldım canım, ilk hamileliğim kasımda kimyasal oldu maalesef, ondan dolayı biraz erken gitmek istedim, normalde pazartesiye alacaktım ama doktor çok yoğunmuş randevu alamadım.

İnşallah :110: neden bilmiyorum tüm ihtimaller geliyo aklıma hep kötüsü yarın tekrar kan vereceğim bhcg için bakalm artmısmı diye Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıkla gelsibler inşallah :KK200:
inşallah güzelce artmıştır canım benim. Amin inşallah sağlıklı gelsinler hepsi:)

Aminnnn:) Çarşambaya randevu aldım canım, ilk hamileliğim kasımda kimyasal oldu maalesef, ondan dolayı biraz erken gitmek istedim, normalde pazartesiye alacaktım ama doktor çok yoğunmuş randevu alamadım.
Kimyasal olduğu nasıl anlaşılıyo peki canm

Kimyasal olduğu nasıl anlaşılıyo peki canm
Kanda değer çıkıyor ama sonra regl oluyorsun yine, benim çok yükselmeden düşmüştü 32 den, sağlıklı olmayan gebelik böyle kendikiğinden sonlanabiliyormuş, tabi başka nedenleri de var kan pıhtılaşması falan. Rabbim inşallah bu kez sağlıklı nasip etsin...

Benmde geçen ay oldu cnm çok şükür diğer aya kaldm hemen. Ben beklcm yinede hem keseyide görürüm dyrm. Korkma kuzum tutnmş meleklermz

Benim de 8 mart canm değerim 586ydı cuma günü yarın tekrar baktırcam yazarm yine bende önümizdeki pazartesi gideyim diyorum canm şuan kese oluşmamaştr diyorlar
Bencede cnm geç git hem keseyi görürüz bende 5 haftalkken gdcm inş görürğm inş artmştr iyi cnm

Kanda değer çıkıyor ama sonra regl oluyorsun yine, benim çok yükselmeden düşmüştü 32 den, sağlıklı olmayan gebelik böyle kendikiğinden sonlanabiliyormuş, tabi başka nedenleri de var kan pıhtılaşması falan. Rabbim inşallah bu kez sağlıklı nasip etsin...
Amin canm inşallah :KK200::nazar:

Hepimizin zamanlamasi ayni olmus:KK70: insallah bu bebeklerimizide ayni sekilde saglikla kucagimiza aliriz:KK68::KK39:bu arada siz soyledinizmi bi kardesleri olacagini.ben uc ay dolana kadar soylemeyi dusunmuyorum.:işsiz:
Söyledik cnm zaten o kadar çok istiyordu ki her gün ne zaman gelecek diye soruyordu . konuşmalarımızdan anlamış bizde söyledik inşallah kalp atışını dinlemeye götüreceğim onuda

Canım lekelenme burda da gördüğüm kadarıyla çoğu kadında oluyor ki bende de oldu ve geçti gitti artık olmuyor.Kasık ağrılarım arada oluyor sadece :KK51:
4. Haftada keseyi görmek için gittiğimde söyledim doktoruma sen istersen progestan yazabilirim dedi... Ama bu doğal bir süreç kasık ağrısı ve hafif arada lekelenme olabılır dedı ...
Geçen de yazmıştım burda hatta yoğun kırmızı tarzı akıntılara birde geçmek bılmeyen sancılı kasık agrıları eslık ederse tehlıke vardır demektir demişti bana
Bende siz gerek görmüyorsanız istemiyorum demiştim..:KK35:
En yakın zamanda bir doktorunuza başvurun derim ve bol bol istirahat etmekte ve dikkatli hareket etmekte fayda var derim ben tedbirimizi elden bırakmayalım:anne:

Mutlulu810 saol canm. Bakalım şuan için lekr şeklinde devam ediyor. Kese için kaçıncı hafta gitmeliyim kalp atışı için 7. Hafta falandı sanırım. Ayy gerçekten unutmuşum gebelik süreçlerini.2013 annelerine de katılmıştım burda ama geçmiş zaman Baksana alıntılama bile yapamadım doğru dürüst :))))

Back
X