- 20 Şubat 2018
- 525
- 744
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.581
Kac haftalik canim.benim 4+5 te gorunmustuKızlar benimde yarın kontrolüm var perşembe günü değerim 967ydi acaba gittiğimde kese görülür mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac haftalik canim.benim 4+5 te gorunmustuKızlar benimde yarın kontrolüm var perşembe günü değerim 967ydi acaba gittiğimde kese görülür mü
Bicak batmasi gibi ama ara ara girio cok sukur bugun hic olmadi canim insallah yarin guzel haberler alirim cok tesekkur ederim canim.Canım iki haftadır var kasık ağrım, özellikle biraz fazla ayakta kalırsam ve yorulursam daha çok oluyor gibi. Ben dün sordum doktora, çok normal rahim büyüyor hiç endişelenme dedi. Sadece çok uzun sürer kesilmez ve bıçak batması gibi olursa beni ara dedi. Bir süre daha devam edecekmiş bu sancılar. Bebisler yerlerini hazırlıyorlar canım kötü düşünme :)
Yok canim kanamam sandece ara ara agri bakalim yarin gidicem doktora kesem buyumusmu.Benimde sat 4 marttı cnm 4+4 keseyi gördük ama küçüktü ben erken öğrendim ovilasyon yaptığım için 13. Gün çatladı yumurtam 10 gün sonra beta 56 dı aslında bu bhcg döllenme zamanına göre artıyor yumurta geç çatlamış olabilir
Kanama yoksa korkmayın ağrı bendede oluyor
4+3olacağız yarın ALLAH izin ederse inşallah görürüm ilk gebeliğim heyecan var vakit geçmiyorKac haftalik canim.benim 4+5 te gorunmustu
Ben de 5+3um son adet tarihim 1 mart. Keseyi gordum henuz bebegi gormedim. Gec dollenme buyuk ihtimalle seninki benimkinin de erken dollenme oldugunu dusunuyorum. Neticede hamilesin degerin artmis. Keseyi de bebisi dde gorursun tez zamanda insallah hayirli olsun.Kızlar merhaba . Heyecanımı stresimi ancak siz anlarsınız diye yazıyorum. Son adet tarihim 2 mart . 30 unda test yaptık hafif silik çıktı. Dayanamadım gecesi acile gidip betama baktırdım. 11,2 çıktı. Ayın 1indede 68,9 çıktı. O gün doktora gittim doktor rahim duvarında kalınlaşma var bu iyi bişey dedi. Ama hamilesin demedi. Şimdi pazartesi kan istedi yine bakacak. Sizce ne görecek nasıl olacak. Son adete göre bakıldığında 5+2 oluyorum. Gözükmesi lazım değilmi. Yoksa geriden mi geliyorum yardım edin lütfen
Sevindim canım:) sende olabildiğince dinlenmeye bak insallah hersey guzel gecer süreçlerimizdeIyi günler kızlar nasılsınız ben bugün iyiyim allaha şükür lekende kesildi 2 gün dinlenmek iyi geldi sanirim ama bugün çok mide bulantim var buna da şükür olsun oğlumda hiç mide bulantim olmadi ama bunda olucak sanirim
Canım lekelenme burda da gördüğüm kadarıyla çoğu kadında oluyor ki bende de oldu ve geçti gitti artık olmuyor.Kasık ağrılarım arada oluyor sadeceMerhaba arkadaşlar. Bende Allah kısmet ederse 2018 Aralık annesi olacağım. İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. 2013 ocak doğumlu bir oğlum var bu ikinci olucak kısmetse çok güzel ya bu duyguyu yeniden yaşamak rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sat ım 7 mart. Bu sabah idrar testinde silik çizgi vardı. Kan da baktırdım beta 138 çıktı. Dünden beri leke şeklinde akıntı geliyor oğlumda yaşamamıştım. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda? Sağlıcakla kalın
Merhaba arkadaşlar. Bende Allah kısmet ederse 2018 Aralık annesi olacağım. İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. 2013 ocak doğumlu bir oğlum var bu ikinci olucak kısmetse çok güzel ya bu duyguyu yeniden yaşamak rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sat ım 7 mart. Bu sabah idrar testinde silik çizgi vardı. Kan da baktırdım beta 138 çıktı. Dünden beri leke şeklinde akıntı geliyor oğlumda yaşamamıştım. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda? Sağlıcakla kalın
hosgeldiniz arkadaslar.hayirli olsun gebeliginiz.Allah saglikli bir hamilelik ve bebek nasip etsin.zor bi maraton basladi.Allah kismet ederse bahari yazi ve sonbahari hamile geciricez.en sicak zamanlarda biraz zor olacak hamile olmak ama Allah kolayligini verir insallah.Bu arada benim oglum da 2013 mayis dogumluBende selam deyip araniza katilayim 2.kez anne olmak nasip olacak insallah
Hayırlı olsun benimde oğlum 2013 lü :)Merhaba arkadaşlar. Bende Allah kısmet ederse 2018 Aralık annesi olacağım. İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. 2013 ocak doğumlu bir oğlum var bu ikinci olucak kısmetse çok güzel ya bu duyguyu yeniden yaşamak rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sat ım 7 mart. Bu sabah idrar testinde silik çizgi vardı. Kan da baktırdım beta 138 çıktı. Dünden beri leke şeklinde akıntı geliyor oğlumda yaşamamıştım. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda? Sağlıcakla kalın
Benimkide 2012 oğlum.Hayırlı olsun benimde oğlum 2013 lü :)
Canım dua et bence, kötü şeyleri düşünme. Allah tan hep hayırlı ve sağlıklı olanı istedik inşallah sağlıklı nasip eder hepimize...Arkadaşlar henüz cok yeni oldugundan kontrole gitmedim folik asit aldım içiyorum. Bebeğim 4 artı 3 te. İlk gebeliğim oldugu için aklıma türlü türlü şeyler geliyor. Bu dıs gebelik flan nasıl oluyır ne zaman anlasılıyor var mı bilgisi olan
Günden güne büyümüş miniğiniz, inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım, sat kaç?Kızlar kan değerim 146. Şükür hamileyim 6 gün önce 2 ydi artş iyi olmş değil mi:)