- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.621
Ne kadar masum ya canım benim :) ben daha ilk bebeğim ama ben olsam bende dayanamaz söylerdim sanırım :)Bende söyledim oğluma dayanamadım:)) çok sevindi inanamadı. Kalp atışını dinlemeye götürücem ben de inşAllah. Anne karnına dikkat et diye uyarıyor beni yavrum ya..
Söyledik cnm zaten o kadar çok istiyordu ki her gün ne zaman gelecek diye soruyordu . konuşmalarımızdan anlamış bizde söyledik inşallah kalp atışını dinlemeye götüreceğim onuda
oy masallah abi olmaya hazir demekkiBende söyledim oğluma dayanamadım:)) çok sevindi inanamadı. Kalp atışını dinlemeye götürücem ben de inşAllah. Anne karnına dikkat et diye uyarıyor beni yavrum ya..
Bende söyledim oğluma dayanamadım:)) çok sevindi inanamadı. Kalp atışını dinlemeye götürücem ben de inşAllah. Anne karnına dikkat et diye uyarıyor beni yavrum ya..
Maşallah allah uzun ömürler versin. Hepsine :)oy masallah abi olmaya hazir demekkibenim insallah bu ucuncu bebegim olacak kizim 2009 dogumlu, oglum 2013.
.ozellikle kizim cok istiyor bi bebek olmasini.kiz siparisi veriyorbizimki aile apartmani.cocuklara soyledigim anda o sevincle apartman duyacak biliyorum o yuzden uc ayin bitmesine erteledim.
Amin canim.hepimizin cocuklarina insallah.Maşallah allah uzun ömürler versin. Hepsine :)
Bat tarihimiz hemen hemen aynıydı seninle durumun nedir şuan canım ?Iyi geceler kizlar birsey sormak istiyorum. Ben 5+0 da doktora gittim degerin 1788 cikti doktor guzel dedi ama karindan kese goremedi agrim oldgunu soyledigimde alttan bakti cok cok kucuk bir kese gordu cok kucuk dedi dusuk olabilir dedi cok uzuldum dinlen geri gel dedi pazartesi gidicem 6 haftalik olucaz ama hic kanama filan yok sadece rahimin ustune arada giren keskin bir agri var progestron aliyorum sizin fikriniz nedir bu konuda ???
aynen bende merakla beklıyorum bakalım neler dıcek doktoru
Görünür canım inşallah yaaBugun her zaman gitmeyi düşündüğüm doktorla randevum var. Cuma günü kese görünmüştü. Bugun tam 6. Hafta yani 42 .gun bat a gore. Acaba kalp atışı görülür mü ne dersiniz
Bende de var canm ama zorlamadan denge kurmaya çalışıyorm zamanla düzelir inşallah sevdiklerinden yemeye çalışKızlar nasıl besleniyorsunuz bende aşırı iştahsizlık var canım hiç bişey istemiyor zorla yediğimde de midem bulanıyor
Süt yumurta meyve türü birde et yemeye çalışıyorum tam önemli zamanlar diye ama zorla yiyorumBende de var canm ama zorlamadan denge kurmaya çalışıyorm zamanla düzelir inşallah sevdiklerinden yemeye çalış
Canim doktordan geldik. Her sey yolunda cok sukur. Kalp atislarini da biraz duydum. Doktor daha kucuk dedi. 25 Nisanda tekrar gidecegim. Insallah boyle guzel devam eder. Şoktan dogru duzgun bir sey soramadim.
aynen her hamılelık baska oluyor benım de oglumda cok rahat hamılelıgım gecmıstı bunda gunu gunune tutmuyor cumartesı cok kotu gecmıstı dun gayet ıyıydım bugunde ıyıyım ama asırı halsızlık mıde bulantısı ve bas donemsı oluyor bendeÇok yorgun hissediyorum uyuyayım dediğimde uyuyamıyorum göğüs ağrısı dahada artmaya başladı belim ve kasıklarım ağrıyor dğn çok ayakta kaldım ondan mı oluyor bilmiyorum oğlumda hiç böyle şeyler olmamıştı gerçekten her hamilelik farklı oluyormuş
hadı gozun aydın cnm cok guzel darısı bızlere ıns bende carsamba gıdecegım ıns bende duyarım herseyın yolunda olmasına sevındım cnm neler dedı doktorCanim doktordan geldik. Her sey yolunda cok sukur. Kalp atislarini da biraz duydum. Doktor daha kucuk dedi. 25 Nisanda tekrar gidecegim. Insallah boyle guzel devam eder. Şoktan dogru duzgun bir sey soramadim.
Ben de diyet yaparken hamile kaldım. Ama hamileliği duyunca baya bı cividim. Bir de utanmadan kadın doğum uyandım diyet yapabilir miyim diye sordum.Bir de ilk 3 ay canın birsey cekmez, miden kazinmaz, onlarin hepsi tamamen psikolojik, beynine yenilme dedi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?