2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende söyledim oğluma dayanamadım:)) çok sevindi inanamadı. Kalp atışını dinlemeye götürücem ben de inşAllah. Anne karnına dikkat et diye uyarıyor beni yavrum ya..
Ne kadar masum ya canım benim :) ben daha ilk bebeğim ama ben olsam bende dayanamaz söylerdim sanırım :)

Söyledik cnm zaten o kadar çok istiyordu ki her gün ne zaman gelecek diye soruyordu . konuşmalarımızdan anlamış bizde söyledik inşallah kalp atışını dinlemeye götüreceğim onuda

Bende söyledim oğluma dayanamadım:)) çok sevindi inanamadı. Kalp atışını dinlemeye götürücem ben de inşAllah. Anne karnına dikkat et diye uyarıyor beni yavrum ya..
oy masallah abi olmaya hazir demekki benim insallah bu ucuncu bebegim olacak kizim 2009 dogumlu, oglum 2013.
.ozellikle kizim cok istiyor bi bebek olmasini.kiz siparisi veriyor bizimki aile apartmani.cocuklara soyledigim anda o sevincle apartman duyacak biliyorumo yuzden uc ayin bitmesine erteledim.

Maşallah allah uzun ömürler versin. Hepsine :)

Bat tarihimiz hemen hemen aynıydı seninle durumun nedir şuan canım ?

Kızlar nasıl besleniyorsunuz bende aşırı iştahsizlık var canım hiç bişey istemiyor zorla yediğimde de midem bulanıyor

Kızlar bugün göbek deliğimn sağ alt tarafu ağrıyor batıyor eğilip doğrulunca oturunca neden sizce aynı sorunu yaşayan var mı

Çok yorgun hissediyorum uyuyayım dediğimde uyuyamıyorum göğüs ağrısı dahada artmaya başladı belim ve kasıklarım ağrıyor dğn çok ayakta kaldım ondan mı oluyor bilmiyorum oğlumda hiç böyle şeyler olmamıştı gerçekten her hamilelik farklı oluyormuş

Simayinannesi sabırsızlıkla bekliyorum cnm dr ne diyecek bakalım
Canim doktordan geldik. Her sey yolunda cok sukur. Kalp atislarini da biraz duydum. Doktor daha kucuk dedi. 25 Nisanda tekrar gidecegim. Insallah boyle guzel devam eder. Şoktan dogru duzgun bir sey soramadim.

Kızlar selam. Haftasonu İzmir kitap fuarına gideceğim. Hamilelik dönemi için tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı?

aynen her hamılelık baska oluyor benım de oglumda cok rahat hamılelıgım gecmıstı bunda gunu gunune tutmuyor cumartesı cok kotu gecmıstı dun gayet ıyıydım bugunde ıyıyım ama asırı halsızlık mıde bulantısı ve bas donemsı oluyor bende

Canim doktordan geldik. Her sey yolunda cok sukur. Kalp atislarini da biraz duydum. Doktor daha kucuk dedi. 25 Nisanda tekrar gidecegim. Insallah boyle guzel devam eder. Şoktan dogru duzgun bir sey soramadim.
hadı gozun aydın cnm cok guzel darısı bızlere ıns bende carsamba gıdecegım ıns bende duyarım herseyın yolunda olmasına sevındım cnm neler dedı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…