2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
inşallah canım ne güzel yoktu bu sabahtan beri pede gelen doğru dürüst birşey yok ama wcde silinirken damla damla görüyorum bakalım nasıl gelişecek süreç oğlumda olmuştu ama önceki kayıpta da oldu dış gebelikti o
bundan dolayı ürktüm ama olumlu düşünüyorum
biliyormusun bilgisizlik cahillik bu durumlarda en büyük mutlulukmuş
Ah sorma özellikle tup bebekle herşeyi öğrendik. Keşke bilmesek öyle bilmeden anlamadan herşeye normal doyip gecebilenlerden olsak ki eskiler şakir şakir kanamaya bile normal diyormuş ki buda mutluluk oluyor

Kızlar bulantılarınız başladı mı?Birde günlük ne kadar su içiyorsunuz?Kansızlık için size tavsiyem keçiboynuzu pekmezi benim de düşüktü ama pekmezi içmeye başladığımdan beri düzeldi.Doktor bana geçen hamileliğim de kan hapı vermemşti iyice bulantılarımı artırır diye.Günlük iki üç tane köfte ye,3aydan sonra başlarız demişti.
bugun ilk kez midem bulantisiyla uyandim.lavaboya kendimi zor attim.sabahtan beri bu haldeyim.insallah devam etmez.diger iki hamileligimde hic hicle bisey olmamisti.insallah devam etmez

bugun ilk kez midem bulantisiyla uyandim.lavaboya kendimi zor attim.sabahtan beri bu haldeyim.insallah devam etmez.diger iki hamileligimde hic hicle bisey olmamisti.insallah devam etmez
Seninle günlerimiz aynı canım.Bende de arada hafif oluyor.Genelde 6 7 haftadan sonra başlıyormuş.Allah kolaylık versin canım .

Kızlar değerim 4663 çıktı doktor bi de 3 hafta demişti çok fazla değil mı
Buna göre değerlerdir canım.5 haftalık gibi sanki bu değerlere göre .

Eklentiler

• IMG-20180329-WA0003.webp
    IMG-20180329-WA0003.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bulantılarınız başladı mı?Birde günlük ne kadar su içiyorsunuz?Kansızlık için size tavsiyem keçiboynuzu pekmezi benim de düşüktü ama pekmezi içmeye başladığımdan beri düzeldi.Doktor bana geçen hamileliğim de kan hapı vermemşti iyice bulantılarımı artırır diye.Günlük iki üç tane köfte ye,3aydan sonra başlarız demişti.

Benim şimdilik bulantım yok canım ama genel bir isteksizliğim var. Yine de sofraya oturunca bi anda yemeye başlıyorum, birazcık kaçırsam ölçüyü aşırı rahatsız ediyor, hazmedemiyorum gibi hissediyorum.
Ben bu ara karbonhidrattan uzak duruyorum, şeker ve un/ekmek yok hayatımda, protein ve kuruyemişe ağırlık verdim. Acilen keçiboynuzunu ekleyeceğim ben de çünkü benim de normalde kan değerlerim hep düşüktür :olamaz:

Back
X