- 3 Şubat 2018
- 432
- 393
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.641
Kizlar karninizda seğirme yada pıt pıt diye bisey hissediyomusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oluyor ama onlar gaz hareketlerı cnmKizlar karninizda seğirme yada pıt pıt diye bisey hissediyomusunuz
İştahın yoksa eğer meyve yemeye çalış bence ben herzmaan ki gibi yiyiyorum sadece sabah ve gece mide bulantısı oluyor oda sanırım açlıktanKızlar nasıl besleniyorsunuz bende aşırı iştahsizlık var canım hiç bişey istemiyor zorla yediğimde de midem bulanıyor![]()
İnsallah duyulur ben de cumayi bekliyorum 6+1 olucam. Haber verirsinBugun her zaman gitmeyi düşündüğüm doktorla randevum var. Cuma günü kese görünmüştü. Bugun tam 6. Hafta yani 42 .gun bat a gore. Acaba kalp atışı görülür mü ne dersiniz![]()
Ayni sey bendede var canim.meyve yiyorum ozellikle ayva rahatlatiyor sanki.Kızlar nasıl besleniyorsunuz bende aşırı iştahsizlık var canım hiç bişey istemiyor zorla yediğimde de midem bulanıyor![]()
Canim gittim bugun 6 haftalik ol.masi laazim doktor 5+2 dedi karindan gordu keseyi iyimi kotumu birsey demedi cuma belli olcak dedi sen naptin canim.Bat tarihimiz hemen hemen aynıydı seninle durumun nedir şuan canım ?
canım deneyim bari doktorumla görüşeceğim ne yesem karnım ağrıyor hemen ishal oluyorum inşallah köyü bir etkisi olmazAyni sey bendede var canim.meyve yiyorum ozellikle ayva rahatlatiyor sanki.
Ben normalde yiyen bir insandım ama hamilelikten beri yiyemiyorumİştahın yoksa eğer meyve yemeye çalış bence ben herzmaan ki gibi yiyiyorum sadece sabah ve gece mide bulantısı oluyor oda sanırım açlıktan
Canim benim de gecen hafta zorla gordu 1 hafta sonra karindan gordu bugun yani ama benimki 4 gun geriden geliyormus bemde tekrr gitcem.Benimde vajinal ultrasonla kese cok kucuk gorundu bu cuma tekrar gidicem gec dollenmedir dedi hayirlisi cumaya netlesir.
canim uzulme.bazen ultrason cihazlarida farkli gosterebiliyor.icin rahat degilse baska bi doktora daha gorun derimKizlar doktordan geldim karindan keseyi gordu hemen bana gore 6 haftalik doktor 5+2 dedi 4 gun geriden gelio kotu birsey mi dedim cuma net söylerim dedi gec dollenme olmadi herseyimi biliyorum bende baska doktora gitcem cuma arada kaldim yine geldim.
Sagol canim tesekkur ederim. Insallah sende duyarsin. Bizim bebis daha kucuktu. Ayin 25inde bir daha gidecegim. Doktorum o zaman daha iyi duyariz dedi. Gunde 1 saat yürümemi ve bol su icmemi istedi. 3 ay cok onemli dedi.hadı gozun aydın cnm cok guzel darısı bızlere ıns bende carsamba gıdecegım ıns bende duyarım herseyın yolunda olmasına sevındım cnm neler dedı doktor
Cuma gidicem baska doktora canim insalllah kotu birsey yoktur.canim uzulme.bazen ultrason cihazlarida farkli gosterebiliyor.icin rahat degilse baska bi doktora daha gorun derim
Son adet tarihiniz neKizlar doktordan geldim karindan keseyi gordu hemen bana gore 6 haftalik doktor 5+2 dedi 4 gun geriden gelio kotu birsey mi dedim cuma net söylerim dedi gec dollenme olmadi herseyimi biliyorum bende baska doktora gitcem cuma arada kaldim yine geldim.
sıkıntı olacagını sanmıyorum benım oglum da da oleydı gec dollenme demıstı doktor sonradan normale donmustu bırde adet tarıhını baz aldıgımızda 2 hafta fark cıkıyor adet tarıhıne gore 7+13cıkıyor ama benım hesabıma gore de 6+2 cıkıyor ve benım hesabım dogru gozukuyorCanim benim de gecen hafta zorla gordu 1 hafta sonra karindan gordu bugun yani ama benimki 4 gun geriden geliyormus bemde tekrr gitcem.
sende lekelenme yoktu dımı cnmSagol canim tesekkur ederim. Insallah sende duyarsin. Bizim bebis daha kucuktu. Ayin 25inde bir daha gidecegim. Doktorum o zaman daha iyi duyariz dedi. Gunde 1 saat yürümemi ve bol su icmemi istedi. 3 ay cok onemli dedi.
bebıısn fotosu okmu cnm mınnagı gorelımSagol canim tesekkur ederim. Insallah sende duyarsin. Bizim bebis daha kucuktu. Ayin 25inde bir daha gidecegim. Doktorum o zaman daha iyi duyariz dedi. Gunde 1 saat yürümemi ve bol su icmemi istedi. 3 ay cok onemli dedi.