- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.741
Hayırlısıyla sağ salim atlatırız inşAllah bu süreci. Aranızda Bursa dan doktor önerebilecek var mı? İlk bebeğimde çok iyi denilen Ahmet Yılmaza gitmiştim ama hiç memnun kalmadım. Hatırlamak bile istemiyorum
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baktim. Teoriye gore erkek cikiyorKızlar merhaba kese içindeki bebek resimlerine bakın ramzi teorisi %80 tutuyor çevremde kim varsa baktım tuttu.. dün Instagram da teyit ettim yabancılar hep atıyo ultrason fotosu baktım neleri olmuş bi tane dışında hepsi tuttu en az 20 25 bakmışımdır![]()
aynen dınlenmek cok ıyı gelıyor hafta sonusureklı dınlendım cok ıyı geldı allaha sukur ıyıyım su lekelerde tamamen gecse daha rahat olucam bugun yengemle konusdum o lekeler bendede oldu 3 ay olana kadar geldı hatta bende kan gelıyordu dedı ole lekede degıldı dedı suan oglu 3 yasında bole seylerı duyunca ınsan daha da rahat oluyorÇok yorma kendini mümkün olduğunca fırsat bulduğunda dinlen hep. Dinlenmek çok iyi geliyor.
ben hayat hastanesıne gıdıyorum nıhal gokce akagunduze gıdıyorum ama kararsızım bu muayenede de ıstedım gıbı olmaz sa gene hayat hastanesınde baska bır doktor var ona gıdecegım herkez ondan cok memnunmusHayırlısıyla sağ salim atlatırız inşAllah bu süreci. Aranızda Bursa dan doktor önerebilecek var mı? İlk bebeğimde çok iyi denilen Ahmet Yılmaza gitmiştim ama hiç memnun kalmadım. Hatırlamak bile istemiyorum(
Canim bol bol dinlen. Iyi dusun hep. Herkesin ayni olmuyor. Bir tanidigim 10. haftada duymustu bebegin kalp atislarini. Saglikla kucagina almani dilerimMerhaba ben de simdi doktordan geldim. Kese gelismis ama henuz kalp atışı yok, bana gore bugün 6. Hafta ama doktor 5 dedi. Sat 26 subat. Ben insulin direnci ve pcos hastasiyim bu hastaliklarda düşük riski digerleirne gore daha yuksek oluyormus. Kesenin etrafında kanama alani gördü rapor verdi 1 hafta. Progestan 1 doz aliyordjm 2 ye çıkardı. 3 tane de igne verdi 3 gün araylla yapilacakmis. Cok moralim bozuldu![]()
Aynen var birşeyler hadi hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz.. Hoşgeldin aramıza..![]()
çok teşekkür ederimHoşgeldin canım, hayırlı olsun![]()
Aman olmasın canım lekelenme de hiç olmasın inşallah hayırlısıyla 3. Ayımıza bi gelsek Allah nasip ederse içimiz rahatlasa bi çok iyi olcak.anladım cnm ıns bır daha ole olmaz benım hıc ıc camasırıma gecıcek boyutta olmadı olmasında ıns gecen haftakı kontrolde bende kanama alanı gozukmedı bazen gelıyor bazen aa bıttı yok oldu dıyorum ama cok hafıf sarımsı gıbı oluyor bazen kahve rengı gıbı oluyor degısıyor yane
aynen cnm bır 3 ayımız dolsa rahatlasak super olucak oglum dada 3 aydan sonra rahatladım bunda da 3 aydan sonra rahatlıcam sanırmAman olmasın canım lekelenme de hiç olmasın inşallah hayırlısıyla 3. Ayımıza bi gelsek Allah nasip ederse içimiz rahatlasa bi çok iyi olcak.
nasıl baktınız bızde baksak yaBen baktim. Teoriye gore erkek cikiyorSaglikli olsunlar insallah
Kızlar merhaba kese içindeki bebek resimlerine bakın ramzi teorisi %80 tutuyor çevremde kim varsa baktım tuttu.. dün Instagram da teyit ettim yabancılar hep atıyo ultrason fotosu baktım neleri olmuş bi tane dışında hepsi tuttu en az 20 25 bakmışımdır![]()
Arkadaşlar ton balığı yiyor musunuz hamilelikte?
Banada bakar mısın![]()
![]()
Çok yorma kendini mümkün olduğunca fırsat bulduğunda dinlen hep. Dinlenmek çok iyi geliyor.
Ben baktim. Teoriye gore erkek cikiyorSaglikli olsunlar insallah
Aynen kritik ayları şuan yaşıyoruz içimizde hareketlerini hissedemiyoruz iyi mi değil mi doktordan doktora biliyoruz. Bu da insani strese sokuyor. Büyüdükçe en azından hareketlerini hissedicez daha iyi olucak bizim için. Ne güzel 2. Gebeliğin senin benim ilk nasıl bi duygu bilmiyorum ya stresli ve heyecanliyim :)aynen cnm bır 3 ayımız dolsa rahatlasak super olucak oglum dada 3 aydan sonra rahatladım bunda da 3 aydan sonra rahatlıcam sanırm
Sat neKızlarr merhaba aranıza yeni katıldım 4.5 haftalık hamileyim perşembe kese için doktora gideceğiz baya bir heyecanlıyız eşimle.![]()
Ay benim küçüklükten bu yana istediğim kız çocuk ama nedense çok derin bi şekilde erkek geçiyor içimden :) herkesin bi cinsiyet isteği vardır içinde. Sağlıklı olması en önemlisi tabi ama kız olursa çok sevinirim walla :)Bende çarşamba günü gidicem bi tahmin yaparsın demi artık :)
Ben. Normalde balık yiyemiyorum ton balığı yiyorum cnm
Bence kız cnm kesen yuvarlak ve bebek yukarda sağda olunca kız oluyormuş :)
Bende çok yorulunca ağrılarım oluyor sarı akıntı geliyor o zmn
Yüklesene cnm ultrasonu bakalım :)
evet cnm 4 yasında bır oglum var profıl resmındekı oglum dedıgın gıbı hamılelegın tadı bebegın hareketlerını hıssedınce baslıyor ondan oncesınde benım doktora gıdene kadar hep merak acaba nasıl ıyı mı doktora gıdınce rahatlıyordum doktordan cıkınca bır ay nasıl gecıcek dıye dusunmeye baslıyordum ama hareketlerını hıssetmeye baslayınca hersey cok tatlı oluyor hamıleleık o zaman baslıyor o zaman da hareketını hıssetmeyınce acaba bır sıkıntımı var dıyorsun bır tatlı yıyorsun beklıyorsun hareket etsın dıye ole boyle 9 ay gecıyor ıste canım bana gore en guzel zaman 6 ay dan sonraAynen kritik ayları şuan yaşıyoruz içimizde hareketlerini hissedemiyoruz iyi mi değil mi doktordan doktora biliyoruz. Bu da insani strese sokuyor. Büyüdükçe en azından hareketlerini hissedicez daha iyi olucak bizim için. Ne güzel 2. Gebeliğin senin benim ilk nasıl bi duygu bilmiyorum ya stresli ve heyecanliyim :)
canım bende ılk gebelıgımde kızım olsun ıstıyordum senın de dedıgın gıbı hep kız cocuklarıı severdım hamıle oldugumu ogrendım ve oglumu ılk ultrasonda gordum dedım kı bu erkek kız olma ıhtımalı sıfır dedım ıcım de erkek cocuk sevgısı cosmaya basladı yolda gordum cocuklara ıctenlıkle bakıyordum ve oglum olduAy benim küçüklükten bu yana istediğim kız çocuk ama nedense çok derin bi şekilde erkek geçiyor içimden :) herkesin bi cinsiyet isteği vardır içinde. Sağlıklı olması en önemlisi tabi ama kız olursa çok sevinirim walla :)
7 martSat ne