2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlısıyla sağ salim atlatırız inşAllah bu süreci. Aranızda Bursa dan doktor önerebilecek var mı? İlk bebeğimde çok iyi denilen Ahmet Yılmaza gitmiştim ama hiç memnun kalmadım. Hatırlamak bile istemiyorum:((

Kızlar merhaba kese içindeki bebek resimlerine bakın ramzi teorisi %80 tutuyor çevremde kim varsa baktım tuttu.. dün Instagram da teyit ettim yabancılar hep atıyo ultrason fotosu baktım neleri olmuş bi tane dışında hepsi tuttu en az 20 25 bakmışımdır :KK71:
Ben baktim. Teoriye gore erkek cikiyor ;) Saglikli olsunlar insallah

Çok yorma kendini mümkün olduğunca fırsat bulduğunda dinlen hep. Dinlenmek çok iyi geliyor.
aynen dınlenmek cok ıyı gelıyor hafta sonusureklı dınlendım cok ıyı geldı allaha sukur ıyıyım su lekelerde tamamen gecse daha rahat olucam bugun yengemle konusdum o lekeler bendede oldu 3 ay olana kadar geldı hatta bende kan gelıyordu dedı ole lekede degıldı dedı suan oglu 3 yasında bole seylerı duyunca ınsan daha da rahat oluyor

Hayırlısıyla sağ salim atlatırız inşAllah bu süreci. Aranızda Bursa dan doktor önerebilecek var mı? İlk bebeğimde çok iyi denilen Ahmet Yılmaza gitmiştim ama hiç memnun kalmadım. Hatırlamak bile istemiyorum:KK43:(
ben hayat hastanesıne gıdıyorum nıhal gokce akagunduze gıdıyorum ama kararsızım bu muayenede de ıstedım gıbı olmaz sa gene hayat hastanesınde baska bır doktor var ona gıdecegım herkez ondan cok memnunmus

Merhaba ben de simdi doktordan geldim. Kese gelismis ama henuz kalp atışı yok, bana gore bugün 6. Hafta ama doktor 5 dedi. Sat 26 subat. Ben insulin direnci ve pcos hastasiyim bu hastaliklarda düşük riski digerleirne gore daha yuksek oluyormus. Kesenin etrafında kanama alani gördü rapor verdi 1 hafta. Progestan 1 doz aliyordjm 2 ye çıkardı. 3 tane de igne verdi 3 gün araylla yapilacakmis. Cok moralim bozuldu :110::KK43::olamaz:
Canim bol bol dinlen. Iyi dusun hep. Herkesin ayni olmuyor. Bir tanidigim 10. haftada duymustu bebegin kalp atislarini. Saglikla kucagina almani dilerim

anladım cnm ıns bır daha ole olmaz benım hıc ıc camasırıma gecıcek boyutta olmadı olmasında ıns gecen haftakı kontrolde bende kanama alanı gozukmedı bazen gelıyor bazen aa bıttı yok oldu dıyorum ama cok hafıf sarımsı gıbı oluyor bazen kahve rengı gıbı oluyor degısıyor yane
Aman olmasın canım lekelenme de hiç olmasın inşallah hayırlısıyla 3. Ayımıza bi gelsek Allah nasip ederse içimiz rahatlasa bi çok iyi olcak.

Aman olmasın canım lekelenme de hiç olmasın inşallah hayırlısıyla 3. Ayımıza bi gelsek Allah nasip ederse içimiz rahatlasa bi çok iyi olcak.
aynen cnm bır 3 ayımız dolsa rahatlasak super olucak oglum dada 3 aydan sonra rahatladım bunda da 3 aydan sonra rahatlıcam sanırm

Kızlar merhaba kese içindeki bebek resimlerine bakın ramzi teorisi %80 tutuyor çevremde kim varsa baktım tuttu.. dün Instagram da teyit ettim yabancılar hep atıyo ultrason fotosu baktım neleri olmuş bi tane dışında hepsi tuttu en az 20 25 bakmışımdır :KK71:

Bende çarşamba günü gidicem bi tahmin yaparsın demi artık :)

Arkadaşlar ton balığı yiyor musunuz hamilelikte?

Ben. Normalde balık yiyemiyorum ton balığı yiyorum cnm

Banada bakar mısın :anne:
vjB85A.png

Bence kız cnm kesen yuvarlak ve bebek yukarda sağda olunca kız oluyormuş :)

Çok yorma kendini mümkün olduğunca fırsat bulduğunda dinlen hep. Dinlenmek çok iyi geliyor.

Bende çok yorulunca ağrılarım oluyor sarı akıntı geliyor o zmn

Ben baktim. Teoriye gore erkek cikiyor :KK66: Saglikli olsunlar insallah

Yüklesene cnm ultrasonu bakalım :)

aynen cnm bır 3 ayımız dolsa rahatlasak super olucak oglum dada 3 aydan sonra rahatladım bunda da 3 aydan sonra rahatlıcam sanırm
Aynen kritik ayları şuan yaşıyoruz içimizde hareketlerini hissedemiyoruz iyi mi değil mi doktordan doktora biliyoruz. Bu da insani strese sokuyor. Büyüdükçe en azından hareketlerini hissedicez daha iyi olucak bizim için. Ne güzel 2. Gebeliğin senin benim ilk nasıl bi duygu bilmiyorum ya stresli ve heyecanliyim :)

Bende çarşamba günü gidicem bi tahmin yaparsın demi artık :)

Ben. Normalde balık yiyemiyorum ton balığı yiyorum cnm

Bence kız cnm kesen yuvarlak ve bebek yukarda sağda olunca kız oluyormuş :)

Bende çok yorulunca ağrılarım oluyor sarı akıntı geliyor o zmn

Yüklesene cnm ultrasonu bakalım :)
Ay benim küçüklükten bu yana istediğim kız çocuk ama nedense çok derin bi şekilde erkek geçiyor içimden :) herkesin bi cinsiyet isteği vardır içinde. Sağlıklı olması en önemlisi tabi ama kız olursa çok sevinirim walla :)

Aynen kritik ayları şuan yaşıyoruz içimizde hareketlerini hissedemiyoruz iyi mi değil mi doktordan doktora biliyoruz. Bu da insani strese sokuyor. Büyüdükçe en azından hareketlerini hissedicez daha iyi olucak bizim için. Ne güzel 2. Gebeliğin senin benim ilk nasıl bi duygu bilmiyorum ya stresli ve heyecanliyim :)
evet cnm 4 yasında bır oglum var profıl resmındekı oglum dedıgın gıbı hamılelegın tadı bebegın hareketlerını hıssedınce baslıyor ondan oncesınde benım doktora gıdene kadar hep merak acaba nasıl ıyı mı doktora gıdınce rahatlıyordum doktordan cıkınca bır ay nasıl gecıcek dıye dusunmeye baslıyordum ama hareketlerını hıssetmeye baslayınca hersey cok tatlı oluyor hamıleleık o zaman baslıyor o zaman da hareketını hıssetmeyınce acaba bır sıkıntımı var dıyorsun bır tatlı yıyorsun beklıyorsun hareket etsın dıye ole boyle 9 ay gecıyor ıste canım bana gore en guzel zaman 6 ay dan sonra

Ay benim küçüklükten bu yana istediğim kız çocuk ama nedense çok derin bi şekilde erkek geçiyor içimden :) herkesin bi cinsiyet isteği vardır içinde. Sağlıklı olması en önemlisi tabi ama kız olursa çok sevinirim walla :)
canım bende ılk gebelıgımde kızım olsun ıstıyordum senın de dedıgın gıbı hep kız cocuklarıı severdım hamıle oldugumu ogrendım ve oglumu ılk ultrasonda gordum dedım kı bu erkek kız olma ıhtımalı sıfır dedım ıcım de erkek cocuk sevgısı cosmaya basladı yolda gordum cocuklara ıctenlıkle bakıyordum ve oglum oldu

Keseye göre kız erkek nasıl oluyor merak ettim. Henüz ben de net görünen bir şey yok. Ama Dr oltrason kağıdının altına embriyo izlendi yazmış sanırım. Yüklemeye çalıştım görüntüyü olmadı. Bende de geç döllenme var. Daha kalp atışı duymadık. Haftaya pazartesi inşallah.
Bu arada ((kese boyutu+30):7 tahmini gebelik haftasını veriyormus.

Back
X