- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #19.581
Hepsi çok guzel sağlıkla giydir insallah3 ay ve 6 ay aldim ben, yenidogan pek kalmamis bir kac tane birakmamia insafsizlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi çok guzel sağlıkla giydir insallah3 ay ve 6 ay aldim ben, yenidogan pek kalmamis bir kac tane birakmamia insafsizlar![]()
Çok.guseller canım güle güle giysin bebiş inşallah.citcitli ve yelek aynı model desen farklı bende aldım3 ay ve 6 ay aldim ben, yenidogan pek kalmamis bir kac tane birakmamia insafsizlar![]()
Tabiki cabim söylerimCnm sorunca bize de söyler misin?
Canim bem bugun baktim, baktigim magazada hic yenidogan seti ve battaniye kalmamisti. Muslin ortuler vardi sadece.Kızlar e bebek bu indirimin üstüne tekrar indirime girer mi bebek magzalari nasıl oluyor acaba yarın bu ürünlere bakmaya gideceğim bende sizce battaniyeler nasıl kullanışlı olur bunlar diye düşünüyorum
Hımmm anladim canım ama işte Aralık'ta bize geç olur ama bu battaniye falan baya kullanışlı olur diye düşünüyorum evin içinde çok ince değildir galiba benim ebin buradaki ebebegi aradim hastahane çıkışları var dedi 5 li olanlardan falan yarın bir gideyim bakalim ne kalmışCanim bem bugun baktim, baktigim magazada hic yenidogan seti ve battaniye kalmamisti. Muslin ortuler vardi sadece.
Simdi muhtemelen yaz sezonu bitiyor diye indirime girdiler, urunler de hep yazlik zaten. Belki boyle buyuk indirim olmaz ama yilbasi indirimi falan diye aralikta bir indirim daha yapabilirler diye dusunuyorum.
ben de moralim bozuluyo artik pazartesi doktora gitcemBen bırak net hissetmeyi pıt hissedemedim henüz((((
Ağız mendilleri indirimde mi canım ne kadara aldin ?3 ay ve 6 ay aldim ben, yenidogan pek kalmamis bir kac tane birakmamia insafsizlar![]()
Evet aralikta dogmus olabilirler, benimki sonu gorunuyor gerci amaHımmm anladim canım ama işte Aralık'ta bize geç olur ama bu battaniye falan baya kullanışlı olur diye düşünüyorum evin içinde çok ince değildir galiba benim ebin buradaki ebebegi aradim hastahane çıkışları var dedi 5 li olanlardan falan yarın bir gideyim bakalim ne kalmış
Ben hellobaby markasının 6 li ağız mendilini 6 TL ye aldım indirimdeydiAğız mendilleri indirimde mi canım ne kadara aldin ?
Yok canim degildi 15 liraydi ve sadece bu kalmisti. İnternette baska renkli modeller de vardi aslinda daha ucuzdu sanirim onlar.Ağız mendilleri indirimde mi canım ne kadara aldin ?
Hmm tamam çok sagol canim kendimiz kumaş alip 20 tane yaptık ağız mendili ama görünce alasim geldi yine yarın bakayım bende. :)Yok canim degildi 15 liraydi ve sadece bu kalmisti. İnternette baska renkli modeller de vardi aslinda daha ucuzdu sanirim onlar.
Tamam bakayim bende yarin gitmedim hic ne kaldiysa sansimiza :))) tesekkurlerBen hellobaby markasının 6 li ağız mendilini 6 TL ye aldım indirimdeydi
Benimki ilk haftası görünuyor ama kasada hazırlığın toplanması lazım diyorum ne zaman olacağı belli olmaz diye düşünüyorum evin içinde örme battaniyenin çok gerek olacaginj dusunmuyorum ya tecrubeliler fikir verirse jokere hiç gitmedim orayı bilmjyorumEvet aralikta dogmus olabilirler, benimki sonu gorunuyor gerci ama
Jokerde orme battaniye gordum sadece, indirimde degildi ama yumusakti fena degildi.
Geçmiş olsun canım bende dün aşı oldum ordan çıktım bir saat pazar gezdim birşey olmadı tansiyonuna baktırsaydın yakındaki bir eczaneye falankizlar bugun tetanoz asisi vuruldum ardindan magazaya girdim bi 10 dk sonra gozlerim kararmaya basladi yere oturuverdim kolonya falan koklattilar da iyi geldi sonra birden ter basti biraz oturdum orda kendime gelince gidebildim eve
sizce sicaklardan mi aşıdan mi ya ??
geri donup saglik ocagina gitmeye usendimo halde zaten eve nasil geldim bilmiyorum aman tek gitmeyin herkeste ayni etkiyi gostermiyor ama bende de mesela bugun agri olmadi yarin nasil olur bilemem
Rica ederim evet bakalım kismetimizde neler kalması :) sırt bezleri 2 TL ye düşmüş nette ama onlar nette kalmamış yarın mağazaya bakacağım onlara daTamam bakayim bende yarin gitmedim hic ne kaldiysa sansimiza :))) tesekkurler
Gecmis olsun canım ya tansiyonun düşmüş olabilir aşıyı aç karnına mi yaptırdın benim kuzeniminde birkaç defa öyle olmuş gözü kararmış hamileyken sıcaklarda tansiyon çabuk etkileniyor bol bol su ickizlar bugun tetanoz asisi vuruldum ardindan magazaya girdim bi 10 dk sonra gozlerim kararmaya basladi yere oturuverdim kolonya falan koklattilar da iyi geldi sonra birden ter basti biraz oturdum orda kendime gelince gidebildim eve
sizce sicaklardan mi aşıdan mi ya ??
geri donup saglik ocagina gitmeye usendimo halde zaten eve nasil geldim bilmiyorum aman tek gitmeyin herkeste ayni etkiyi gostermiyor ama bende de mesela bugun agri olmadi yarin nasil olur bilemem
Canım doktor baktı baya uzun dedin hatta bayaa uzun dedi güldü hemşireye 45 falan bişeyler diyodu ama 45 dedigi rahim agzı boyumu bilmiyorum hiç sıkıntı yok dedi erken dogum falan aklına getirme herşey gayet normal falan dedide öyle rahatladım bizim küçük bey aşagılarda takılıyo :)KAç çıktı rahim boynu