2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bende dünden beri bebek hareketlerini çok az hissediyorum ki öncesinde gümbür gümbürdü normal mi acaba bu haftalarda ne kadar zormuş anne olmak aklım hep onda :/ cumartesi günü randevum internetten baktım hareketleeinde azalma olması iyi değil diyor ve sağ tarafmda göğsümün altlarına doğru hep ağrım olurdu şimdi ağrı değil bildigin acıyor cok tuhaf cumartesiye kadar nasıl sabredicem bilmiyorum

Kızlar e bebek bu indirimin üstüne tekrar indirime girer mi bebek magzalari nasıl oluyor acaba yarın bu ürünlere bakmaya gideceğim bende sizce battaniyeler nasıl kullanışlı olur bunlar diye düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180808-231157.webp
    Screenshot_20180808-231157.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20180808-231126.webp
    Screenshot_20180808-231126.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20180808-231105.webp
    Screenshot_20180808-231105.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20180808-231053.webp
    Screenshot_20180808-231053.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20180808-231032.webp
    Screenshot_20180808-231032.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20180808-231010.webp
    Screenshot_20180808-231010.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20180808-230959.webp
    Screenshot_20180808-230959.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20180808-230949.webp
    Screenshot_20180808-230949.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar e bebek bu indirimin üstüne tekrar indirime girer mi bebek magzalari nasıl oluyor acaba yarın bu ürünlere bakmaya gideceğim bende sizce battaniyeler nasıl kullanışlı olur bunlar diye düşünüyorum
Canim bem bugun baktim, baktigim magazada hic yenidogan seti ve battaniye kalmamisti. Muslin ortuler vardi sadece.
Simdi muhtemelen yaz sezonu bitiyor diye indirime girdiler, urunler de hep yazlik zaten. Belki boyle buyuk indirim olmaz ama yilbasi indirimi falan diye aralikta bir indirim daha yapabilirler diye dusunuyorum.

Canim bem bugun baktim, baktigim magazada hic yenidogan seti ve battaniye kalmamisti. Muslin ortuler vardi sadece.
Simdi muhtemelen yaz sezonu bitiyor diye indirime girdiler, urunler de hep yazlik zaten. Belki boyle buyuk indirim olmaz ama yilbasi indirimi falan diye aralikta bir indirim daha yapabilirler diye dusunuyorum.
Hımmm anladim canım ama işte Aralık'ta bize geç olur ama bu battaniye falan baya kullanışlı olur diye düşünüyorum evin içinde çok ince değildir galiba benim ebin buradaki ebebegi aradim hastahane çıkışları var dedi 5 li olanlardan falan yarın bir gideyim bakalim ne kalmış

kizlar bugun tetanoz asisi vuruldum ardindan magazaya girdim bi 10 dk sonra gozlerim kararmaya basladi yere oturuverdim kolonya falan koklattilar da iyi geldi sonra birden ter basti biraz oturdum orda kendime gelince gidebildim eve
sizce sicaklardan mi aşıdan mi ya ??
geri donup saglik ocagina gitmeye usendimo halde zaten eve nasil geldim bilmiyorum aman tek gitmeyin herkeste ayni etkiyi gostermiyor ama bende de mesela bugun agri olmadi yarin nasil olur bilemem

Hımmm anladim canım ama işte Aralık'ta bize geç olur ama bu battaniye falan baya kullanışlı olur diye düşünüyorum evin içinde çok ince değildir galiba benim ebin buradaki ebebegi aradim hastahane çıkışları var dedi 5 li olanlardan falan yarın bir gideyim bakalim ne kalmış
Evet aralikta dogmus olabilirler, benimki sonu gorunuyor gerci ama :D
Jokerde orme battaniye gordum sadece, indirimde degildi ama yumusakti fena degildi.

Yok canim degildi 15 liraydi ve sadece bu kalmisti. İnternette baska renkli modeller de vardi aslinda daha ucuzdu sanirim onlar.
Hmm tamam çok sagol canim kendimiz kumaş alip 20 tane yaptık ağız mendili ama görünce alasim geldi yine yarın bakayım bende. :)

Evet aralikta dogmus olabilirler, benimki sonu gorunuyor gerci ama :KK70:
Jokerde orme battaniye gordum sadece, indirimde degildi ama yumusakti fena degildi.
Benimki ilk haftası görünuyor ama kasada hazırlığın toplanması lazım diyorum ne zaman olacağı belli olmaz diye düşünüyorum evin içinde örme battaniyenin çok gerek olacaginj dusunmuyorum ya tecrubeliler fikir verirse jokere hiç gitmedim orayı bilmjyorum

kizlar bugun tetanoz asisi vuruldum ardindan magazaya girdim bi 10 dk sonra gozlerim kararmaya basladi yere oturuverdim kolonya falan koklattilar da iyi geldi sonra birden ter basti biraz oturdum orda kendime gelince gidebildim eve
geri donup saglik ocagina gitmeye usendimo halde zaten eve nasil geldim bilmiyorum aman tek gitmeyin herkeste ayni etkiyi gostermiyor ama bende de mesela bugun agri olmadi yarin nasil olur bilemem
Geçmiş olsun canım bende dün aşı oldum ordan çıktım bir saat pazar gezdim birşey olmadı tansiyonuna baktırsaydın yakındaki bir eczaneye falan

Gecmis olsun canım ya tansiyonun düşmüş olabilir aşıyı aç karnına mi yaptırdın benim kuzeniminde birkaç defa öyle olmuş gözü kararmış hamileyken sıcaklarda tansiyon çabuk etkileniyor bol bol su ic

KAç çıktı rahim boynu
Canım doktor baktı baya uzun dedin hatta bayaa uzun dedi güldü hemşireye 45 falan bişeyler diyodu ama 45 dedigi rahim agzı boyumu bilmiyorum hiç sıkıntı yok dedi erken dogum falan aklına getirme herşey gayet normal falan dedide öyle rahatladım bizim küçük bey aşagılarda takılıyo :)

Back
X