2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben nuk un aldim indirimli 12 tl falandi yumusacik ucu.fiyatinin cok ucuk olmamasina dikat et derim her bebek her emzigi tutmuyormus bazi bebekler kaliteli seviyo bazilari dandik :-)
physio-soft-kaucuk-emzik-0-6-ay-6.jpg

benimde şu ortadaki pembeden :)chicco

Hastanelerde yenidoğan bakım ünitelerini görebiliyor muyuz?
Dün eşimin patronları Emsey'inki iyi başka hastane düşünmeyin demiş, eşim de bir gün gidip bakalım, hastaneyi gezelim dedi ama izin verirler mi bilemedim.

ben de chicconun yenidogan anne gogsune benzeyen biberonundan aldik umarim bebeklerimiz kullanir cnm
ates olcer bende dusunuyorum sen uyguna almissin bayagi ebebekte bayagi pahaliydi nerden aldin ve markasi mi mikrolife cnm
n11 den aldım cnm çalıştığım için hep netten alıyorum eşyaları.
markası mikrolife.piyasada 160-180 değişiyor.

Kızlar biberon almak gerekli mi sizce doğumdan önce?
Ben avent düşünmüştüm ama Medela Calma'nın anne sütü akışıyla süt sağladığı bu sebeple bebeklerin emmeyi bırakmadığı falan söyleniyor, fikrimi bu biberondan yana değiştirdim. Sadece doğum öncesi alsam mı yoksa bebeğin emme durumuna göre mi alsam bilemedim ama her halükarda mart ayında işe başlayacağım için bir biberon er ya da geç lazım olacak.
ben nenolur ne olmaz aldim cnm yenidogan chicconun
yenidogan bebeklerin saat basi emzirilmesi gerekiyo sarilik olmamalari icin evet bu asamada onlari uyandirmak zorundayiz.ve onlari uyandirmak da hic kolay olmuyo ayaklarini mincirsan da gidiklasan da burnunu da sıksan uyanmiyorlar minikler :-)
ve bu sirada ya sutun geliyo bosa gidiyo ya da ya da zatem yeni dogum yapmissin sutun belki 1 belki 2 3 gun gelmicek bilemiyosun.tabiki anne sutunden yanayim ama hemsireler sarilik olmamasi acisindan bebeklerin beslenmesi gerektigni dusundukleri icin mama verin demek zorunda kaliyorlar
bi de sogum sezeryam mi normal mi olcak bunu da bilmiyoruz sezeryanle zaten gec geliyo sut nirmalde de gec gelebiliyo degisiyo
sutumuz gelmese bile biz yine her saat basi emzirmeye calirisiz ki memeden sogumasin alissin ama sut gelmiyosa da yapacak bsey yok bebek aç kalir 24 saat.süt az gelirse gelsi yeter ki gelsin onemli olan o ama hic gelnezse mecbur mama vericez sarilik olmamasi icin
ben zaten ne olur ne olmaz son ay mama da alicam
bazilari bekliyo mama vermem illaki sut vericem diyo ama bunu bizzat ben hastanede yatarken yanimda yenidogan bebis ve annesi yatiyodu hemsire anlatmisti kar zarar hesabi yapicaz sarilik olmamasi icon bebegin bi sekilde ac olmamsi gerekiyo cunku
bir de sutun geldi diyelim akiyo ama bebek uyuyo uyanmiyo o sirada biberonuna sagar verirsin cnm
demek istedigim herseye hazirlikli olalim da gerisi gelir sag salim kavusalim yeterk ki

Ben de lcw'den 6 aya kadar butun zibin,kisa kollu uzun kollu ic giyim, tulum, patikli patiksiz alt ust takimlari aldim dun internetten. Biraz da 6-9 ay aldim. Birkac tane de takim, hirka vs. Biraz abarttim sanirim ama hepsi cok guzeldi olmazsa iade ederim birkacini. Ustumden yuk kalkti ama:KK48:

cnm zaten ayrintilida hersey cikiyo en onemlisi o
benim de renkli ve 4 boyutlu falan olmadi ayrintilim ozele gittigim halde zaten extra bi ucret almamislardi demekki devletteki gibiydi ben bilememisim
bende bi daha gitsem mi napsam bilemedim ya haftaya sorucam doktora
yani Allah korusun bebegin kemiklerinde beyninde kalbinde falan bisey olmus olsa sadece renkli ve 4 boyutluda mi belli olur siyah beyazda cok net olmazmi ki yani doktoe daha iyi biliyodur da sanki kafamda oyle bisey oluatu ki siyah beyaz iyi gostermez renkli daha iyi gosterir gibi..benim kuruntumdur insallah
baktin 1 ay sonra gel diyosa sen git yine de merak ettim bebisi de zaten ozele gidiyosan bic bisey demiyolar ee para veroyoruz sonucta derler mi :-) ama devlete gidiyosan azarlarlar ...
canım bak örnek bir video, bende özelde yaptırıcam kendı hastanemde 2d dopplerle radyolojı uzmanına , banada ultramede gıdebılırsın dedı. Zaten bebeğin bütün organlarına butun ıncelemelerını 2d klasık sıyah beyaz da yapıyorlar, en sonunda da bebeğini sana renklı 3d veya 4d görüntüsünü gösteriyorlar tek fark bu hiç içini boşeyere sıkma yanı , ceylana mı gıttın

Ben de lcw'den 6 aya kadar butun zibin,kisa kollu uzun kollu ic giyim, tulum, patikli patiksiz alt ust takimlari aldim dun internetten. Biraz da 6-9 ay aldim. Birkac tane de takim, hirka vs. Biraz abarttim sanirim ama hepsi cok guzeldi olmazsa iade ederim birkacini. Ustumden yuk kalkti ama:KK48:
Bende internette çok güzel ürünler beğeniyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum:) insanın helsinden alası geliyor sağlıcakla kullansın bebisin hayırlı olsun mutlu günlerde kullanmak nasip oslun

Bende internette çok güzel ürünler beğeniyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum:) insanın helsinden alası geliyor sağlıcakla kullansın bebisin hayırlı olsun mutlu günlerde kullanmak nasip oslun
Aminn insallah saglikla kullansinlar. Bugune kadar tuttum kendimi ama artik bir yerden baslayayim dedim:)

Kızlar aşılı kolum son iki saattir beni zorluyor keşke sol koluma yaptırmasaydım üzerine yatamıyorum sizede akıl olsun sağ kolunuza yaptırın
kızlar bende dün sabah aşı oldum ama cok sukur agrım sızım yok belkı cok hafıf bazıları 2 3 gun tas gıbı oluyo gecmıyo fln demıs, eger 2. vurduracaklar varsa ben vurulduktan hemen sonra bastırıp ıyıce sağa sola tıtrettım belkı orda bırıkır kalır ağrı yapar yayılsın dıye belkide o anlık aklıma gelen sey hafıfletmıstır aklınızda olsun

Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
1 tane alayım dursun diyorum ama hangi marka ve model damaklı damaksız bi sürü seçenek var siz ne dusunuyosunuz
upload_2018-8-9_14-55-22.webp

10
images

kızlar aventın gece emzıgı (parlayan) yada free flow lar var hepsının damak yapısı aynı bıldiğimiz emzıkler gibi değil, bebeğinizin ağzında terste dönse yine aynı şekilde kalıyor ve damak yapısını bozmuyor kolay kabul edılıyormus bebekler tarafından aklınızda olsun

Eklentiler

• upload_2018-8-9_14-55-32.webp
    upload_2018-8-9_14-55-32.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 27
canım neler aldın lcwdan ben bakıyorum ama hiç almadım lcwdan.
güsel mi acaba ürünler?
Ben almadan gidip bakmistim biraz canim cok begenmistim. Sonra netten aldim, gelince paylasirim hepsini. Ozellikle onden citcitli zibinlari cok kullanisli oluyormus bebegi giydirirken kolaylik sagliyor. Bir de kis bebegi olacaklar insallah o yuzden kisa kollu zibinlar aldim icine onlari giydirip ustune tulum vs giydirmek icin. Patikli alt pijamalar aldim icine de giydirilir, gelsin de bakalim:)

Ben almadan gidip bakmistim biraz canim cok begenmistim. Sonra netten aldim, gelince paylasirim hepsini. Ozellikle onden citcitli zibinlari cok kullanisli oluyormus bebegi giydirirken kolaylik sagliyor. Bir de kis bebegi olacaklar insallah o yuzden kisa kollu zibinlar aldim icine onlari giydirip ustune tulum vs giydirmek icin. Patikli alt pijamalar aldim icine de giydirilir, gelsin de bakalim:)
biraz inceledim cnm indirimli ürünlerde bir şey kalmamış.
617 tl lik mi alışveriş yaptın :P

Back
X