2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım senin haftalarında olan çok az kişiyiz daha yaptıran olmadı burda benim birinci hamileliğimde şekerim çıktı Doğuma kadar ünsülin kullandım büyük olasılıkla yine çıkacakmış senin nasıl çıktı
Normalde sekerim hep asagilarda cikar bende cok rahattim bu konuda cunku sekerli gida tuketmiyorum desem yeri var megerse onunla bitmiyormus is ilk 178 2.saat kan alimi 151 cikti sanirim bi daha kine 3 saatlik glikoz icirip olcucekler

kızlar bu sola yatma işini çok da kafaya takmayın sadece sola yatmaktan çürüyecek sol taraf..bel ağrısı omurga sorunları olur sadece sol tarafa yatınca sırt üstü ve yüz üstü yatmayın yeter..bir de annelerimiz sola mi yatıyordu Allah aşkına hepimiz de sağ salim doğmuşuz..ben de ilk başlarda hep sola yatmaya çalışıyordum fakat o bana daha çok zarar vermeye başladı o yüzden hem sağa hem de sola yatıyorum
Evet bu konuda drlar bile uyarmiyor internet olmasa eminim bircogumuzun bundan haberi olmayacakti.Eskiden dedigin gibi bu tarz bilgiler yoktu ve saglikla dogmusuz.Tabi tedbiri elden birakmamak gerek cok ta takmamak lazim sanirim

Canim yok hic bisekilde dikisi operasyonu hissetmiyosun. Aslinda 5dk icinde nerdeyse olup biten bisey. Sen uyusmadim galiba de ordakilerine onlar test ederler bu kadar cekiniyosan. Inan bebegin dogumunu gormek sesini duymak o kadar guzel ki. Birde sohbet ederek oluyosun hic korkulu bisey degil. Ben doktora aman hocam bikini giyince gorunmesin izim demistim :) o esnada boyle boyle rahat olmaya calistim. Zaten basindaki hemsireler anestezi uzmani onlarda cok ilgileniyolar.
hemen olup bitiyo yani cnm dogum dimi
iste doktora guvenmek lazim cnm ya insallah kafama yatan bi doktorum olur

yok yok az cok biliyorum canım , model cıkarma falan izlemeden kafama göre bakıp yapamam sadece , hanı bazı yerelrde sadece şablon verıyolar ya 2 oyle 4 boyle diye oyle model cıkaramam ama izleyerek yaparım artık doğum ıznıne cıktıgımda başlarım hosuma gıttı basıt gözüküyor parça parça yapıldıgı ıcın bıde
ben de senin gibiyim cnm ben de videodan izleyip yapabiliyorum sablondan anlamiyorum ama cidden popcorn modeller cok kolay videolar cok var hemen anlarsin
bende penye sepet orcem videolardan bakip cnm bebisin malzemeleri icin duzen amacli

Rahat ediyorsan yüz üstü bile yatabilirsin diyordu doktor anne kendine zarar vermeden canini yakmadan bebeginkine birşey olmazmış bana çok mantıklı geldi kendi doktorumda onayladı ben neresi gelirse nerde rahat nefes alıyorsam o tarafa yatiyorum
ben de sag tarafima yatarken daha rahat ediyrum bu sefer de " azcik da solda yatiyim da bebis oksijen alsin " diyorum sola donuyorum 5 dk falan anca yatabiliyorum bu kadar yeterli diyip saga donuyorum deli gibi :-)
uyjumda boyle dusununce bu sefer uykum kaciyo :-)

kızlar bu sola yatma işini çok da kafaya takmayın sadece sola yatmaktan çürüyecek sol taraf..bel ağrısı omurga sorunları olur sadece sol tarafa yatınca sırt üstü ve yüz üstü yatmayın yeter..bir de annelerimiz sola mi yatıyordu Allah aşkına hepimiz de sağ salim doğmuşuz..ben de ilk başlarda hep sola yatmaya çalışıyordum fakat o bana daha çok zarar vermeye başladı o yüzden hem sağa hem de sola yatıyorum
ben de sadece solda yatamam cnm zaten sagda daha rahat uyuyorum bazen sağa sola yatmaktan uyusukluk oluyo sirt ustu yattigimda oluyo bacaklarimi kirip yatiyorum sirt ustu geri ya saga ya sola donuyorum zaten uzun sure asla yatilmiyo sirt ustu 4 5 dk anca yatiyorum o da uyusukluk gecsin diye
zaten sirt uatu yatmak cok sakincali olsaydi usg de sirt ustu yatirmazlardi hic diye dusunuyorum zaten usgden daha kisa yatiyorum sirt ustu cnm

Ben hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Geçen cumartesi ayrıntılıya girdiğimde 2 haftaya hissedersin demişti doktor. 1 haftası gitti kaldı 1 hafta :(

Kızlar bende de bulantı hafiften yeniden başladı gibi maalesef, karnım büyüdükçe artıyor gibi yemem azaldı biraz, nomalde ekmeği baya yiyordum ama.son birkaç gündür azalttım .

Bi türlü hissedemedik gitti :) ya bazen şöyle düşünüyorum benim göbek bölgemde biraz yağ vardı. Yani kilom 56 şuan ama göbeğim hep bir yağlıydı. Acaba ondan mı hissedemiyorum? Bazen saçma geliyor ama bazen de mantıklı geliyor :) hissedenlerin göbeğinde yağ yok mu acaba :spor:

ben de sadece solda yatamam cnm zaten sagda daha rahat uyuyorum bazen sağa sola yatmaktan uyusukluk oluyo sirt ustu yattigimda oluyo bacaklarimi kirip yatiyorum sirt ustu geri ya saga ya sola donuyorum zaten uzun sure asla yatilmiyo sirt ustu 4 5 dk anca yatiyorum o da uyusukluk gecsin diye
zaten sirt uatu yatmak cok sakincali olsaydi usg de sirt ustu yatirmazlardi hic diye dusunuyorum zaten usgden daha kisa yatiyorum sirt ustu cnm
sırt üstü çok rahatsızlık veriyor nefesim kesiliyor benim asla yatamıyorum dediğim gibi bazen uyuşukluk geçsin diye bir kaç dakika anca dayanabiliyorum

Kızlar bende de bulantı hafiften yeniden başladı gibi maalesef, karnım büyüdükçe artıyor gibi yemem azaldı biraz, nomalde ekmeği baya yiyordum ama.son birkaç gündür azalttım .

Benim de mide bulantım geliyor ama çok nadir sabahları özellikle:eek:
bebek mideye baskı yapmaya başlamıştır kızlar büyük ihtimal ondan ama yine de doktora sorun gittiğinizde ..ya da üşütmüş de olabilirsiniz

Bi türlü hissedemedik gitti :) ya bazen şöyle düşünüyorum benim göbek bölgemde biraz yağ vardı. Yani kilom 56 şuan ama göbeğim hep bir yağlıydı. Acaba ondan mı hissedemiyorum? Bazen saçma geliyor ama bazen de mantıklı geliyor :) hissedenlerin göbeğinde yağ yok mu acaba :spor:
hiç yağlı olmaz mi bir sezeryan doğumum var da çok bir kilom göbeğim yok ama yine de var biraz..ben hissediyorum bu arada bebisi

Bende 58 kiloydum ama polikistik over olmamdan kaynaklı yağlı bir göbeğim vardı ben de ona bağlıyorum teselli işte :anneadayı:

Back
X