- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #19.981
Aminn inş canım. sizin adınıza sevindim darisı biz gireceklere inş.Evet kesinlikle herşey yolunda diyince doktor nasıl rahatladım anlatamam çok şükür. Böyle sağlıkla büyümeye devam etsinler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inş canım. sizin adınıza sevindim darisı biz gireceklere inş.Evet kesinlikle herşey yolunda diyince doktor nasıl rahatladım anlatamam çok şükür. Böyle sağlıkla büyümeye devam etsinler
Kızımızın Maşallah'ını unuttum Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşBu da benim nazlı kızım![]()
sağolasın cnm Allahım hepimizin evlatlarını hayırlı eylesin, bizlere bağışlasın inşallah.Kızımızın Maşallah'ını unuttum Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlat eylesin inş![]()
Mqsallah bende 1 ay once gttgmde benim kizda yuzunu kapatmisti genel heralde kizlarmizda nazlanmak:)Bu da benim nazlı kızım![]()
Oy maşşallah büyümüş epey, nasıl geçti kontrolün canım? Boy ve gramı ne kadar? Benim de geçen haftaydı şükür her şey yolunda.Bu da benim nazlı kızım![]()
Aminn inş canım.sağolasın cnm Allahım hepimizin evlatlarını hayırlı eylesin, bizlere bağışlasın inşallah.
Ben iki aydır kullanıyorum markası zade vitalSelam kızlar. Ayrıntılıya girenler güzel sonuçlarla dönün inşallah. Aranızda balık yağı kullanan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?Haftam da ilerledi bu aralar balık da tüketemiyorum acaba kapsül alsam mı diyorum. İki hafta sonra randevum var doktoruma da danışacağım inşallah
Canım doktorun mu tavsiye etti bu markayı yoksa kendin mi aldın?Ben iki aydır kullanıyorum markası zade vital
Amin canım.. Ne güzel heyecan dolu bir yıl bekliyor seni bizde de aynı durumlar kızımın okul telaşı, Yen’i bebek, hazırlıklar derken heyecan dorukta..Aynen canım, bide oğlumda pek bilinçli değildim. Buarada dediğin çok doğru karnımızda oldukları kadar rahat olamıyıcaz, heleki bu sene benim için dönüm noktası olacak 1ay snra oğlum anaokuluna basliyacak onu mecbur kendim götürüp getiricem, e o başladıktan 3ay snrada inş doğum var diğer minnakta aramıza katılacak inş, işte ozaman show başlayacak :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla gelsinler inş.
Canım bel ve kasık ağrısı bende de oluyor normal bu haftalarda rahim büyüyor diye biliyorum. ama karın ağrısı hiç yaşamadım ben..Hanımlar merhaba bende aralik annesi olacağım inşallah arada bakıyorum ve size birşey sormak istiyorum bnde bel ve kasık ağrısı var arada karnımın üstüde ağrıyor normalmi sizde de oluyor mu
Karın agrim öyle çok degil dha cok kasik ve bel için endiselenmistim normal demek kiCanım bel ve kasık ağrısı bende de oluyor normal bu haftalarda rahim büyüyor diye biliyorum. ama karın ağrısı hiç yaşamadım ben..
Canım en iyisini doktorun bilir tabiki ama bende akşama doğru artıyor bel ağrısı kaşıklarımda çok ayakta kalırsam ağrıyor..Karın agrim öyle çok degil dha cok kasik ve bel için endiselenmistim normal demek ki
Cevabın teşekkür ederim canımCanım en iyisini doktorun bilir tabiki ama bende akşama doğru artıyor bel ağrısı kaşıklarımda çok ayakta kalırsam ağrıyor..
Efa-mom kullanıyorum çok memnunum içeriğinde balık yağı ve vitamin mineraller var. Başka bir vitamine ayrıca ihtiyaç kalmıyor. Ama demir hapı da kullanıyorum ekstra tabi o Allahın emriSelam kızlar. Ayrıntılıya girenler güzel sonuçlarla dönün inşallah. Aranızda balık yağı kullanan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?Haftam da ilerledi bu aralar balık da tüketemiyorum acaba kapsül alsam mı diyorum. İki hafta sonra randevum var doktoruma da danışacağım inşallah