2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Selam kızlar. Ayrıntılıya girenler güzel sonuçlarla dönün inşallah. Aranızda balık yağı kullanan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?Haftam da ilerledi bu aralar balık da tüketemiyorum acaba kapsül alsam mı diyorum. İki hafta sonra randevum var doktoruma da danışacağım inşallah

kızlar nasılsınız. epey bakamadım memleketimde idim ve annemler geldiler. cumartesi ayrıntılıya girdim çok şükür herşey normal =) 20+6 hafta 400gr imiş meleğim =) herkes de güzel haberlerle gelir inşaAllah :KK68:

Selam kızlar. Ayrıntılıya girenler güzel sonuçlarla dönün inşallah. Aranızda balık yağı kullanan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?Haftam da ilerledi bu aralar balık da tüketemiyorum acaba kapsül alsam mı diyorum. İki hafta sonra randevum var doktoruma da danışacağım inşallah
Ben iki aydır kullanıyorum markası zade vital

Hanımlar merhaba bende aralik annesi olacağım inşallah arada bakıyorum ve size birşey sormak istiyorum bnde bel ve kasık ağrısı var arada karnımın üstüde ağrıyor normalmi sizde de oluyor mu

Aynen canım, bide oğlumda pek bilinçli değildim. Buarada dediğin çok doğru karnımızda oldukları kadar rahat olamıyıcaz, heleki bu sene benim için dönüm noktası olacak 1ay snra oğlum anaokuluna basliyacak onu mecbur kendim götürüp getiricem, e o başladıktan 3ay snrada inş doğum var diğer minnakta aramıza katılacak inş, işte ozaman show başlayacak :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla gelsinler inş.
Amin canım.. Ne güzel heyecan dolu bir yıl bekliyor seni bizde de aynı durumlar kızımın okul telaşı, Yen’i bebek, hazırlıklar derken heyecan dorukta..

Hanımlar merhaba bende aralik annesi olacağım inşallah arada bakıyorum ve size birşey sormak istiyorum bnde bel ve kasık ağrısı var arada karnımın üstüde ağrıyor normalmi sizde de oluyor mu
Canım bel ve kasık ağrısı bende de oluyor normal bu haftalarda rahim büyüyor diye biliyorum. ama karın ağrısı hiç yaşamadım ben..

Efa-mom kullanıyorum çok memnunum içeriğinde balık yağı ve vitamin mineraller var. Başka bir vitamine ayrıca ihtiyaç kalmıyor. Ama demir hapı da kullanıyorum ekstra tabi o Allahın emri ☺️

Back
X