2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
5-6 yıl önce kum dökmüştüm onun sancısını da iyi bilirim canm. Ürolog böbrek ağrısı için doğum sancısıyla eşdeğer bir ağrı dedi. Allah yardımcımız olsun.
Amin canim insallah hic kipirdamaz hamilelikte.
Canm valla bazen diyorum ki herkes çok rahat geçiriyor ben niye böyle zor geçiriyorum hamileliği. 2. Ve 3.ay kanamalarla geçti. Sonra böbrek karın kasık ağrıları. Hep birşeylerden söyleniyorum. İnşallah sonu güzel olur da çektiğimiz sancılara değer.
Ah ben yazsam.. zaten tup bebek, baslarda kanama gecirdim, kanama alani gecmedi bayagi bir, sonra amniyotik bant var denildi o korkuyla yasadim 3 hafta. Sonra bant degilmis kist denildi. Bakalim detaylida ne cikacak. Arada bobrek de cikti. Allah'a emanet insallah hepsi.

ah ah bu taşlarla basimiz belada aynen korkularla yasiyorum bende canımdan bezdim artik 3 ay gecsin bitsin bebegini sag salim goruyum istiyorum sirf bu taş yuzunden ve korkumdan sezeryan istiyorum 38 haftada alsinlar istiyorum. normal dogum yaparken bi de o sirada tas yerinden oynarsa diye normal iatemiyorum
ben de bilseydim ameliyat olurdum cnm ama malesef hamileyken ortaya cikti midemj de alt ust ediyo iyi ki hamilelikten once olmussun yoksa sen de benim gibi buyuk ihtimal bulanti ve reflü cekerdin cnm hala bitmedi cunku hap ictigim halde bulantim var ama kusma yok hap icmrdigim zaman kusuyorum
zaten Allah nasip ederde bebegimi kucagima alirsam ameliyat olup tastan kurtulmadan 2.bebegi falan dusunmicem
]
Ben de bir an once gecsin sagsalim bebegime kavusayim istiyorum. Allah yardimcin olsun senin de canm. Dogum yapinca ilk firsatta ameliyat ol bence de cekilecek agri degil:(

Canm valla bazen diyorum ki herkes çok rahat geçiriyor ben niye böyle zor geçiriyorum hamileliği. 2. Ve 3.ay kanamalarla geçti. Sonra böbrek karın kasık ağrıları. Hep birşeylerden söyleniyorum. İnşallah sonu güzel olur da çektiğimiz sancılara değer.
ben de kabizkiktan dolayi cok sancı cektim cnm ilk 3 ay dusuk tehlikesi genel olarka herkeste oluyoya o yuzden korka korka tuvalte giderdim ıkınmaya korkardim ama mecbur ıkınma oluyodu yoksa agridan duramiyodum 2 kere lavman yapildi fazlasi da bagirsaklari tembellestiriyo diye yapmadilar 3.yu mecbur midem bulana bulana kayisilar incirler ballı sular ictim
ne gunlerdi bi ben bi Allah bilir ne cektigimi
benim kanamam olmadi cnm bende bulantidan cok cektim halen cekiyorum reflüde bulanti yapiyo Allah im bebislerimizi korusun insallah bulanti hapi bebegime etkj etmesin insallah o agrilari yasamayalim
ben cok agladim ilk 3 ay bulantidan psikoljim cok bozuk halen de oyle korkularim var cunku bebegim icin biaey alirken bile hevesle alamiyorum.
halen de oyle gezmelere gidemiyorum bi hastaneye gisiyoeum bi de isim olunca islerimi halledip geliyorum agzimdaki acı tatdan dolayi habire agzima biseyler atiyorum meyve ceviz findik falan su da icemiyorum oyle kana kana su icmeyi cok ozledim..
bebegim icin korkuyorum ama kendi canımi da dusunmek zorundayim ben bisey yiyemeyince bebegim de beslenemicek sonucta ve keyfimden hap almiyorum ve bu hafta doktor hapi almasan artik daha iyi olur deyince resmen dunyam basima yikildi cunku bulantidan elim kolum kalkmiyo bu sefer kusuyorum ve ictigim hap da cok etkili zofer.icim de hic rahat degil o yuzden korka korka yasiyorum bi de taş cikti basima..
bi uykumda rahatim keske biri beni son 3 ay bitene kadar uyutsa..
valla cnm gece gece cok uzun yazdim kusura bakma ama bazen boyle cok doluyorum
hele ye ye bisey yememezlik yapma diyolarya sanki bilerek yemiyorum..

Ah ben yazsam.. zaten tup bebek, baslarda kanama gecirdim, kanama alani gecmedi bayagi bir, sonra amniyotik bant var denildi o korkuyla yasadim 3 hafta. Sonra bant degilmis kist denildi. Bakalim detaylida ne cikacak. Arada bobrek de cikti. Allah'a emanet insallah hepsi.

]
Ben de bir an once gecsin sagsalim bebegime kavusayim istiyorum. Allah yardimcin olsun senin de canm. Dogum yapinca ilk firsatta ameliyat ol bence de cekilecek agri degil:KK43:
amin amin cnm Allah yardimcimiz olsun

]
Ben de bir an once gecsin sagsalim bebegime kavusayim istiyorum. Allah yardimcin olsun senin de canm. Dogum yapinca ilk firsatta ameliyat ol bence de cekilecek agri degil:KK43:
korkma cnm insallah ayrintiliyi atlaticaksin tertemiz bi sekilde zor gunleri atlatmissin insallah bundan sonra yasamazsin cnm

Canım geçen 2 hafta boyunca böbrek ağrısından öldüm. Hidronefroz diye bişey. Hamilelikte oluyor. Bebek büyüdükçe böbreğe baskı yapıyor ve meshaneyle böbrek arasındaki damarı şişiriyor. Yüzde 90 da sağ böbrekte görülüyor. Belli dereceleri var. Benimki 1.dereceymiş 3 veya 4.derece olunca operasyonla stent takılıyor. Ama çok sancılar çektim böbreğimi alın diye ağladım günlerce. İnşallah senin öyle olmaz. İhmal etme üroloğa git.
dün sıcak su torbası koydum şu an iyi, bayrmdan sonra gideyim en iyisi sağ taraf benim de.

cnm ultrasona bi gir baktir ultrasonda cikiyo bebim gibi safra kesendede taş olabilir bobrek tasi da olabilir ama gobeginiz buyuyoya ondan da olabilir benim de oluyo
arti bende safra kesemde taş var
sağ gogsunun hemen altina mi giriyo agri ve sirtina mi vuruyo
ve bugun cok mu yagli yedin ?
yandaki bel boşluğu ve sırt kısma doğru ağrısı önde hiç yok. yağlı yemedim ama çok yürüdüm

ben de son zamanlarda yaşlı teyzelere döndüm, böbreğim ağrıyo, belim ağrıyo, midem ekşiyo, basur ilerliyo,kabızım. oysa başları ne rahattı:KK70:

Canım bu geçen ayın fotosu, bu ay ayın 7 sinde gitcektik doktorun eşinin bacağı kırılmış.10 una aldılar, 10 unda gittik 10 doğum yapmış 2 tane daha varmış bir saat bekledik geleceği yok, doktor aramış bekleyeni 10 da olsa 11 de olsa muayene etcem demiş bizde bu çarşambaya aldık.bakalım bu sefer nolacak.çok kafam attı gündüz olsaydı hemen başka doktora gidecektim, bu ayda gideyim yok granddan birine geçcem ben.çok ilgisiz geliyor artık :KK43:
sen neler yaptın cnm?bebeğin kaç gram olmuş :) bu hafta nelerine baktı?
Aynı gün 7 sindeydi bizim de eşinin ayağı kırılınca Çarşamba ya aldık ilk sabah gittik baktı epey ilgilendi. Ayrıntılı baktı organ, kemik, ayaklarına kadar bakıp ölçtü. Bebek 310 gram 25 cm olmuş. Bi hafta geride çıktı ama hiç dert etme son aylarda kapatır arayı dedi. Bugün de Cbü deyim ayrıntılı usg için. Gramı düşük mü diye dert ettim biraz. Daha hiç kilo almadım diyet de yapıyorum ya şeker hastasıyım diye. Sana tavsiyem sabah ilk saatlerde al randevunu. Ayşe Evranoz varmış orda ama az da kaldı ben değiştirmek istemem.

Kızlar geçen civilde gördüm, acaba biraz daha kışlıkların çıkmasını mı beklesek. Ben az bir şey aldım ama hep penye alınanlar, böyle polar falan lazım olur mu bilemedim.

e083bcef-376f-476a-b710-8d1276ac531b.webp

Kızlar geçen civilde gördüm, acaba biraz daha kışlıkların çıkmasını mı beklesek. Ben az bir şey aldım ama hep penye alınanlar, böyle polar falan lazım olur mu bilemedim.

Eki Görüntüle 2179239
Ben oyüzden burda alanları uyardım canım almayın bişey yazlık vae şuan kışlık sezonu bekleyin diye bizim bebeklerimiz kış bebeği kalın kadife tulumlar kalın pijamalar altlar iyi olur resimdeki süper işte

Ben oyüzden burda alanları uyardım canım almayın bişey yazlık vae şuan kışlık sezonu bekleyin diye bizim bebeklerimiz kış bebeği kalın kadife tulumlar kalın pijamalar altlar iyi olur resimdeki süper işte
Katılıyorum canım sana, bence de kıyafet alosverişi icin en azından eylül ayı beklenmeli. Çünkü bence hala yazlıklar var, daha güzel cici modeller gelecek keske almasaydık bu daha kullanıslıymış dememek icin sabır

Kafama da takmıyorum ama bu ara ck rüya görür oldum sacma sapan, bebek görüyorum sakat mesela ya da cinsiyeti değişmiş yA da böle görüyorum büyük kavga gürültüler fln. Sizde böle kabus tarzı şeyler görüyor musunuz

Ben ayına uygun bulamadım büyüklerden 10 parça bir şey aldım ama bizim ev kışın çok sıcak oluyor, eşim şortla geziyor mesela. Bu kadar kalın giydirilir mi bilemedim ama kışı beklemek daha mantıklı sanırım. 2-3 kat penye giydirmektense tek kat polar, kadife daha iyi olur gibi

Ben ayına uygun bulamadım büyüklerden 10 parça bir şey aldım ama bizim ev kışın çok sıcak oluyor, eşim şortla geziyor mesela. Bu kadar kalın giydirilir mi bilemedim ama kışı beklemek daha mantıklı sanırım. 2-3 kat penye giydirmektense tek kat polar, kadife daha iyi olur gibi
Bizim evde oğlum olduğu için çok sıcak yapıyoruz canım bebekte sıcakta büyücek ama doktora gezmeye oraya buraya giderken başkalarının evinde falan penyeler ince kalır doktorlar diyorki siz ne giyiyorsanız bebeğe bir kat fazlasını giydirin diyor biz şimdi altımıza tayt giyiyoruz bebeğede ayaklı bir penye alt üstünede senin bu resimdeki gibi bir alt daha iyi gider kışın tenleri çok ince aralık ayı dışarı çok soğuk

Aynı gün 7 sindeydi bizim de eşinin ayağı kırılınca Çarşamba ya aldık ilk sabah gittik baktı epey ilgilendi. Ayrıntılı baktı organ, kemik, ayaklarına kadar bakıp ölçtü. Bebek 310 gram 25 cm olmuş. Bi hafta geride çıktı ama hiç dert etme son aylarda kapatır arayı dedi. Bugün de Cbü deyim ayrıntılı usg için. Gramı düşük mü diye dert ettim biraz. Daha hiç kilo almadım diyet de yapıyorum ya şeker hastasıyım diye. Sana tavsiyem sabah ilk saatlerde al randevunu. Ayşe Evranoz varmış orda ama az da kaldı ben değiştirmek istemem.
Canım çalıştığım için aylık kontrol günümü ayın 7 sinde kullandım, mecburen iş çıkışında 18,30 gibi gitmeliyim kontrole.
bu aylık da özgüre gideyim daha da gitmiycem.geçen ay gittiğimde 290 gram falandı bakalım bu ay kaç gram oldu?
ayrıntılıya geçen ay girdim bu ayın 7 sinde çocuk kardiyolojisi baktı baya ilgileniyor cbü ya.bizim taramalar bitti sadece kontroller var artık.hakkımızda hayırlısı inş.
öncede varmıydı gerilik cnm ilk defa mı söyledi.

Back
X