- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #20.081
Amin canim insallah hic kipirdamaz hamilelikte.5-6 yıl önce kum dökmüştüm onun sancısını da iyi bilirim canm. Ürolog böbrek ağrısı için doğum sancısıyla eşdeğer bir ağrı dedi. Allah yardımcımız olsun.
Ah ben yazsam.. zaten tup bebek, baslarda kanama gecirdim, kanama alani gecmedi bayagi bir, sonra amniyotik bant var denildi o korkuyla yasadim 3 hafta. Sonra bant degilmis kist denildi. Bakalim detaylida ne cikacak. Arada bobrek de cikti. Allah'a emanet insallah hepsi.Canm valla bazen diyorum ki herkes çok rahat geçiriyor ben niye böyle zor geçiriyorum hamileliği. 2. Ve 3.ay kanamalarla geçti. Sonra böbrek karın kasık ağrıları. Hep birşeylerden söyleniyorum. İnşallah sonu güzel olur da çektiğimiz sancılara değer.
]ah ah bu taşlarla basimiz belada aynen korkularla yasiyorum bende canımdan bezdim artik 3 ay gecsin bitsin bebegini sag salim goruyum istiyorum sirf bu taş yuzunden ve korkumdan sezeryan istiyorum 38 haftada alsinlar istiyorum. normal dogum yaparken bi de o sirada tas yerinden oynarsa diye normal iatemiyorum
ben de bilseydim ameliyat olurdum cnm ama malesef hamileyken ortaya cikti midemj de alt ust ediyo iyi ki hamilelikten once olmussun yoksa sen de benim gibi buyuk ihtimal bulanti ve reflü cekerdin cnm hala bitmedi cunku hap ictigim halde bulantim var ama kusma yok hap icmrdigim zaman kusuyorum
zaten Allah nasip ederde bebegimi kucagima alirsam ameliyat olup tastan kurtulmadan 2.bebegi falan dusunmicem
Ben de bir an once gecsin sagsalim bebegime kavusayim istiyorum. Allah yardimcin olsun senin de canm. Dogum yapinca ilk firsatta ameliyat ol bence de cekilecek agri degil