- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #24.561
Ben de 55 le kalmıştım 63 olmuşum:/ ve hiç fark etmedimmm bir anda milletin gazına geldim hiç hamile gb değilsn hiç kilo almadın bilmem ne al işte tartı doğru sölüyor bi tek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 55 le kalmıştım 63 olmuşum:/ ve hiç fark etmedimmm bir anda milletin gazına geldim hiç hamile gb değilsn hiç kilo almadın bilmem ne al işte tartı doğru sölüyor bi tek
bebise gecmesin diyenormal bulaşık deterjaniyla yıka canım niye beyaz sabunla yıkıyorsun ki
:)))))Bende 54 le hamile kaldım 66 yım şuan nasıl aldım nereme aldım bilmiyorum :) çok farkedilmiyor da :) tabi en fazla 6. Ayda aldım. Şuanda daha yavaşladı
Amin canım evet hamdolsun rabbimeolsun cnm Allah nasip etmisya insallah sag alim kucagimiza aliriz.
hangi marka alsam ki onu da.ona gerek varmi bilemedim.kaynatsam sanki daha hijyenik olcak icim rahat etcek gibi.kaynatabilirmiyim onu merak ediyorum cnm.deforme olursa bi de diye cekiniyorumCanım bu emzik biberon için temizleyicilerinin varya onlarla yıka istersen
yoktur cnm ya sanmiyorum emzik hortumlarini siringayla temizlicem.parcalarini da kaynatiyim diyorumCanm çevrende falan birilerinde sterilizatör varsa önce onda steril edip sonra yıkayabilirsin bence.
32.haftan bittiğinde alacaksın canım. Yani 8 ekimKizlar bana hesaplamada bi yardimci olir musunuz?
Sat 26 Şubat.
Bugün 30+1
Ben 32 hafta raporunu 8 ekimde mi almalıyım 15 ekim mi![]()
Bende gördüm onu 800tlydi güzeldi o da.henüz karar vermedim bende1200 TL ama pişman gibiyim. Ebebekte joie var ondan çok aklım kaldı :)
32 hafta raporu ne ki cnm32.haftan bittiğinde alacaksın canım. Yani 8 ekim
Ben de isterdim ama şimdi 32 yi iple çekiyorum. 1 verdikleri için maalesef kurallarda sürekli sorun çıkıyor. Her gün sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorum. Sınıfta da hiçbir teknolojik alet yok. Harflerin yazımını falan hep ben göstereceğim. o yüzden 22 ekimde izne ayrılmayı düşünüyorum her ne kadar eşim istemese de. Ya da rapor alacağım. Rapor alınca aktarılabiliyor mu bunu da bilmiyorum
Bence oyle olmuyor ister 37de dogur ister 40ta dogum sonrasi iznin 13 haftadir. 37de dogum doptim 3 haftami da dogum sonrasina aktaracagim diyemezsin sayet ben diyemedim
Canim simdi okudum da kafam karisti. benim dogumun 18 aralikta ama dr 39uncu haftada aliriz dedi yani 10unda falan alacak. Diyelim ki ben 37 haftalikken haftalikken izne ayrildim ve 37de dogum yaptim. Aralik 18e kadar olan 3 haftalik iznim dogum sonsonrasina aktarilirsa benim toplam 16 hafta dogum sonrasi iznim mmi olacak
Azönce tartıldım Kızlar 54 le hamile kalmıştım 64 olmuşum üstelik hiç fark etmedik kilo alışımı altım hiç genişlemedi üstüm topik:))
Merhababebise gecmesin diye
kaynatsam bozulmaz dimi plastikya cnm
tmm yapicam beyaz sirke dimi ?MerhabaBende lansinoh manuel pompa var, çok kaynattım oğlumda, deforme falan olmadı. Kaynatırken sirke de eklerseniz suya daha iyi olur.
Önce normal bulaşık deterjanıyla yıkayıp iyice duruluyorum. Beyaz sirke de olur, elma üzüm evde o an hangi sirke varsa kullanıyorum. Sirke+su+ürünler kaynamaya başlayınca 5-10 dk kadar fokur fokur kaynatıyorum. Farklı bi ayrıntısı var mı bilmiyorum ama bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. Biberon emzik de bu şekilde kaynattım hep.tmm yapicam beyaz sirke dimi ?
baska ne kattiniz deterjanla mi temizlediniz
ben de lansinohun elektriklisini aldim ciftli.ama tekini kullanicam sanirim.sahibi birini bayagi coo kullanmis sararma olmus digeri daha bryaz ama ikisini de kaynaticam yine de.
kaynatma suresi falan var mi
mesela sirkeyi suyu dokup tencereye utunleri koyup fokurdayana kadar kaynattiniz dimi ?
cok tesekkurler temizleyip kaldircam bi camtaya koyucam.doguma yakin tekrar yikayip kullanicam icim rahat etsin diye.Önce normal bulaşık deterjanıyla yıkayıp iyice duruluyorum. Beyaz sirke de olur, elma üzüm evde o an hangi sirke varsa kullanıyorum. Sirke+su+ürünler kaynamaya başlayınca 5-10 dk kadar fokur fokur kaynatıyorum. Farklı bi ayrıntısı var mı bilmiyorum ama bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. Biberon emzik de bu şekilde kaynattım hep.