2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Koalina Koalina kızlar anlamadıgım baş aşağı olması kötü mü yani doğum pozisyonuna geçmesi ?
E doğmak istedikten sonra ayaktan gelen bebekler de var . Ben mi cok cahilim :)
Kuzum benimki biraz yan bile değil bildiğin tam aşağıya baskı yapıyor, Kilo aldıkça baskı artacak dedi doktor bi şekilde erken doğuma sebep olabilir dedi tabi bunun yanında benim karnım çok sert ve gergin genelde.

Bu arada doğuma siz mi gireceksiniz diye sordum, hafta sonu icin bir sey diyemem ama hafta ici aksam falan gelmeye calisiyorum dedi. Zaten dogumu ongirebiliyoruz asagi yukari nasil olacak ne zaman olacak dedi.
32den sonra iki haftada bir cagiracakmis, 36da cati muayenesi yapip normal mi sezeryan mi bakariz, ondan sonra haftada bir belki daha sık gorusecegiz dedi.

Kizlar benimkinin boyu kilosu yanlis olculmus olabilir mi? Doktor baktiktan sonra sekere bakmis miydik diye sordu. Bir sey demedi normal dedi ama insan acaba bir ihtimal var da soylemiyor mu diye dusunuyor :)

Kızlar bu sertleşmeler için acile gittim iş çıkışı. önce bir nst’yle bakmak istemediler. Normal dediler. Ben ısrar ettim vajinal ağrım da var falan dedim. 20 dk nstye bağladılar. Sancı çıkmadı. Sertleşmeler düzenli aralıklarla sık olursa gel dediler.

Koalina Koalina kızlar anlamadıgım baş aşağı olması kötü mü yani doğum pozisyonuna geçmesi ?
E doğmak istedikten sonra ayaktan gelen bebekler de var . Ben mi cok cahilim :)
yok canım baş aşağı olması sorun değil benim bebek de hep baş aşağı duruyor..sorun bebeğin rahim ağzına doğru inmiş olması gerçi öyle olup 40 haftayı geçen bebekler de var ama tedbirli olmak adına doktorları ilaç veriyor

canım ben 53x38 aldım. e-bebekte 2 marka vardı ikisinin de ölçüleri aynıydı. Sepet beşiğin içine reflü yatağını koyacağım. Ama reflü yatağının altına normal bir yatak aldım. Hatta o yatağın altına da yükseltmek için annem yünden bir yatak yaptı.
Babynesy mi aldın canım toka reflü yatağımı aldın. Ben çok kararsızım ikisi arasında

Merhaba kızlar buda benim kızımın odası bugün geldi mobilyalar ben anne yani beşik olarakta agashi beşik var arkadaşımda onu alacağım ödünç olarak bahara doğrudan kendi odasına geçireceğim kısmetse belki fikir olur dedim
Güle güle kullansın minik ❤️ Çok ferah güzel olmuş

tinyrose tinyrose reflü yatağı bebegin kaymaması için ayak kısmı destekli olanlarına baktın mı?
mSEV-9028_1.jpg

https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-b...uXAq3ku_iYd6PGxddTeRLeWkhQKa5PjoaAqjgEALw_wcB

kızlar ilk kez varis çıktı bacağında önce bir şey ısırdı sandım çok fena kaşındı kasıyorum geçmiyor bir ısırıyormuş hissi sürekli vardı baktım ki mor bir varis şok oldum.kızıma hamileyken hiç olmamıştı ama o zaman çalışmıyordum henüz atanmamıştım şimdi öğretmenim ve ayakta durmaktan oldu sanırım

Back
X