2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım 2 gün önce 31.hafta hamile olan bir arkadaş sertleşmeyle hastaneye gitmişti nstde baya şiddetli sancı çıkmış hemen yatırmışlar. İlaçlar iğnelerle durdurmuşlar sancıyı. Erken doğum olursa diye bebek için de ciğer geliştirici iğne yapmışlar. Ben de onu görünce korktum. Rahim kasılmaları karnın sertleşmesiyle başlıyormuş o da sancı demekmiş zaten. Ama işte her sertleşme sancı olmuyor demek ki.
Ben 2 haftadır taşınmayla uğraşıyorum baya yordum kendimi ister istemez doktor artık dinlen dedi zaten çok yorulmak da erken Doğuma sebep olabiliyormuş çok duydum çevremden şimdi sen de böyle deyince bi korkmadım değil şuan 28. Haftadayım daha çok erken umarım hayırlı zamanda gelirler bebişlerimiz

Gunaydin.
Dun utu isimi de bitirdim. Orgu yelekler hirkalar kaldi bi tek. Her seyi paketleyip etiketlerini kestim ama yenidogan pek bir sey yokmus hep 0-3 aymis onu farkettim :)
Onca yigin da kucucuk kaldi utulenip paketlenince.
Eki Görüntüle 2193038
canım eline sağlık çok güzel olmuş. Tozlanmasın diye mi paketledin? Haftaya haftasonu da biz yıkayıp ütüleyeceğiz annemle. O arada eşim ve babam da odasını kuracaklar. Direkt dolabına yerleştiririm diye düşündüm. Dolabın içinde tozlanır mı acaba 2 ayda?

Kızlar daha önce demiştim oğlumda emzirirken çok sıkıntı çektim çok araştırdım gümüş kapaklardan alıcam ailemde al dedi zaten okadar çok kreme para vermiştimki gümüş kapaklar bana daha ucuza gelecek o acıyı birdaha yaşamamak için elimden geleni iş işten geçmeden yapıcam Doğumdan 15 gün önce ikişer saat takıyorsun bebek doğunca gece gündüz inşallah işe yarar şimdiden bakıma başladım zaten tahin yağı sürüyorum

Kızlar daha önce demiştim oğlumda emzirirken çok sıkıntı çektim çok araştırdım gümüş kapaklardan alıcam ailemde al dedi zaten okadar çok kreme para vermiştimki gümüş kapaklar bana daha ucuza gelecek o acıyı birdaha yaşamamak için elimden geleni iş işten geçmeden yapıcam Doğumdan 15 gün önce ikişer saat takıyorsun bebek doğunca gece gündüz inşallah işe yarar şimdiden bakıma başladım zaten tahin yağı sürüyorum
ben de çok istiyorum da çok pahalı kıyamıyorum paraya :KK48:

Canım
canım
sertleşmeyle sancı çok farklı şeyler ilk gebeliğimde sancıyı tattığım için biliyorum 2. De benimde sertleşme oluyor zaman zaman ama doktorum bebeğin hareketinden dedi
Farkı ne canım ayırt edemiyorum ben. Mesela şöyle oluyor karnım sertleşiyor tamamen biraz şişiyor ileri doğru ve hafif bir gerilme gibi ağrı hissediyorum.uzun sürmüyor ama doktorum buna şancı dedi

canım eline sağlık çok güzel olmuş. Tozlanmasın diye mi paketledin? Haftaya haftasonu da biz yıkayıp ütüleyeceğiz annemle. O arada eşim ve babam da odasını kuracaklar. Direkt dolabına yerleştiririm diye düşündüm. Dolabın içinde tozlanır mı acaba 2 ayda?

Iyi düşünmüşsün. Ben yikadiklarimi çarşafa sardim daha ütülemedim. Her seyi kategorize edip yerleştirecegim bende.

Kiyafetleri carsaf yada pazen bi ortunun icine koysanizda olur kizlar hic tozlanmaz. O kadar da aman toz girmesin diye de ugrasmayin fazla sterillige de gerek yok yani zaten bi zaman sonra ipin ucu kacar. Dolaba yerlestirincede ustune bi ortu olur biter.
Benim aralik sonu daha 3 ay var hem tozlanir hem de hepsinin o kadar parcasi var ki neyin neye ait oldugunu bulana kadar canim cikti. Minik minik eldivenler sapkalar onlukler... Bir de etiketlerini kesince yenidogan mi 3 ay mi nedir bilemedim. Mavi bir suru alt var mesela ayni tarz hangi takima ait bulamadim. Paketlere takim takim yerlestirip yazdim hep ona gore yerlestirir kullanirim. Ilk zamanlar bunlari kullanirim da sonra cekmecelere yerlestiririm.

Kiyafetleri carsaf yada pazen bi ortunun icine koysanizda olur kizlar hic tozlanmaz. O kadar da aman toz girmesin diye de ugrasmayin fazla sterillige de gerek yok yani zaten bi zaman sonra ipin ucu kacar. Dolaba yerlestirincede ustune bi ortu olur biter.
Ben 45 gün önce yıkadım ütüledim şifoniyerin çekmecelerine koydum tertemiz zaten bebek doğunca ev evden gidiyor koltukların üstü heryer kıyafet nekadar koruyacağız ki sana katılıyorum canım

Ben 45 gün önce yıkadım ütüledim şifoniyerin çekmecelerine koydum tertemiz zaten bebek doğunca ev evden gidiyor koltukların üstü heryer kıyafet nekadar koruyacağız ki sana katılıyorum canım
Canim bizlerin 2 yada 3. Cocuk olunca tecrube oluyo insan daha rahat oluyoruz. Ilk bebislerde kizlarda hakli olarak en iyisini yapmak istiyorlar daha bi heycanlilar. Bizlerde nacizane onlara fikirlerimizi sunuyoruz iste.

Canim bizlerin 2 yada 3. Cocuk olunca tecrube oluyo insan daha rahat oluyoruz. Ilk bebislerde kizlarda hakli olarak en iyisini yapmak istiyorlar daha bi heycanlilar. Bizlerde nacizane onlara fikirlerimizi sunuyoruz iste.
Aynen ilk çocuk olduğu için şuan benim ev aldı gidiyor dün ağrım vardı korkudan kalkamadım bir gün yapmadım ev ne halde mecbur temizlikçi ile devam edecem 2 ay yoksa oğlumla ev işini idare edemicem galiba çok yoruldum

Aynen ilk çocuk olduğu için şuan benim ev aldı gidiyor dün ağrım vardı korkudan kalkamadım bir gün yapmadım ev ne halde mecbur temizlikçi ile devam edecem 2 ay yoksa oğlumla ev işini idare edemicem galiba çok yoruldum
Benim ilk çocuk evde sadece iki kişiyiz ama artık bende yapamıyorum iş dün dolap sildim toz aldım belimin ağrısından duramadim belim yandı resmen kasiklarimda biraz sancilandi dedin artık ben yapamayacağım Kasım'da kadın çağırmayı dusunuyordum ekimdede yarım gün cagiracagim mecbur

Bende 3 gundur sertlesme yaninda kasiklarda hafif agri onun disinda normal baski hissediyordum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. Yani evet normal degil demek ki agri sanci olmasi. 1 tane progestanla gecmezse sabah aksam kullan yine gecmezse mutlaka gel takipte kalalim dedi.
canım ben dün akşam kasıklarımdaki ağrıdan yürümekte bile çok zorlandım ve sabah direk hastaneye gittim. doktor idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ve hamileliğin bu zamanlarında çok görülen bir durummuş.bebek büyüdüğü için idrar torbasına baskı yapıyomuş ve idrar torbasını tam boşaltamıyormuşuz.içinde kalan idrar da bakteri oluşturup enfeksiyona sebep oluyomuş. tedavi olmayıp enfeksiyon ilerlerse de erken doğumu tetikliyormuş.bu yüzden böyle bi durum yaşıyorsanız hiç aksatmadan gidib doktra.ben tahlilleri verdim bakalım salı günü alcam sonuçları

Back
X