2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım doğum yapacağın hastanenin kursuna mı gidiyorsun? bir de haftaiçi mi haftasonu mu olacak?

Yok acıbadem hastanesinde yapıyolar muhtemelen bütün acıbademlerde vardır bu kurs bi tanıdık numarayı verdi herkes katılaniliyor diye mesaj at dedi bende mesaj attım kaydınız yapılmıştır dediler onlar arayıp haber verecekler bana ayda bir kez oluyormuş hediye falan veriyorlarmış

Yok sezeryan oldum canimda ozellikle ilk gun kanama oluyo kisiye gore degisir tabi ama benimde baya bi olmustu. Ilk hasta bezi yataga sermislerdi ped falan takmadan oraya aksin diye kalin bisey zaten sık sık onu degistirdik tabi altima bisey giymeden sonra yurume saati gelince giydim pedi hatirlamiyorum ne takmistim. Ama pijamami dogumdan sonra atmistim kan oldu diye yine ucuz yollu pijama takimi alicam.
ben o kadar kanama oldugunu hic dusunmemistim cnm.benim altli ustlu var bi tane ama dikisler acitir diye elbise tarzi alicam da o zmn bende ucuz yollu bisey bakiyim dicem de insallah bulurum ya cok pahali 100 200 arasi hep.ustune sabahlik alcakmisin ben alicam ama nasil alsam penye mi peluş mu dogumdan sonra usume oluyo diyenler oluyo napsam

Yok sezeryan oldum canimda ozellikle ilk gun kanama oluyo kisiye gore degisir tabi ama benimde baya bi olmustu. Ilk hasta bezi yataga sermislerdi ped falan takmadan oraya aksin diye kalin bisey zaten sık sık onu degistirdik tabi altima bisey giymeden sonra yurume saati gelince giydim pedi hatirlamiyorum ne takmistim. Ama pijamami dogumdan sonra atmistim kan oldu diye yine ucuz yollu pijama takimi alicam.
cnm bu arada hasta bezini hastaen mi veriyo biz mi aliyoruz

Yok acıbadem hastanesinde yapıyolar muhtemelen bütün acıbademlerde vardır bu kurs bi tanıdık numarayı verdi herkes katılaniliyor diye mesaj at dedi bende mesaj attım kaydınız yapılmıştır dediler onlar arayıp haber verecekler bana ayda bir kez oluyormuş hediye falan veriyorlarmış
Acıbadem hastası mi olmak gerekiyor katılmak için? Birde Bi kereye mahsus mu oluyor.

Kızlar yasal iznime 18 gün kaldı, yarın doktoruma gideceğim muayeneye. Rapor isteyeceğim artık daha çok ağrım oluyor kasıklarımda. Heyet olarak isteyeceğim ama heyet vermesi zor olur mu? Prosedür nedir hiç bilmiyorum :(

Acıbadem hastası mi olmak gerekiyor katılmak için? Birde Bi kereye mahsus mu oluyor.

Aslında başka hastaneleründe böyle kurs verdigini duydum. Bana söyleyen akrabam praya gidiyor kursuna katılmış ayda bir oluyor demişti ama kaç kere gitti hiç sormadım memorialde de var böylw bişey galiba

Bu ara kargo bana calisiyor:KK48: kapi susumuz geldi:KK200: taki yastigiyla uyumlu oldu sanki:KK51:

Eklentiler

• Screenshot_20181001-162020_Gallery.webp
    Screenshot_20181001-162020_Gallery.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20181001-162050_Gallery.webp
    Screenshot_20181001-162050_Gallery.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 65
ben o kadar kanama oldugunu hic dusunmemistim cnm.benim altli ustlu var bi tane ama dikisler acitir diye elbise tarzi alicam da o zmn bende ucuz yollu bisey bakiyim dicem de insallah bulurum ya cok pahali 100 200 arasi hep.ustune sabahlik alcakmisin ben alicam ama nasil alsam penye mi peluş mu dogumdan sonra usume oluyo diyenler oluyo napsam
lc waiki ye baktın mı canım orda da var canım

Saol canim insallah. Yok gelmedi bu hafta gelecek insallah=) mutlaka at foto cok merak ediyorum:) odayi boyadik oda hazir bakalim gelsin kurup gidecekler insallah.
biz de odayı boyadık da ben duvara duvar kağıdı gibi duran stickerlardan alıcam. Artık o sonraya kaldı. Daha halı perde falan var. Hiç bitmiyor eksikler :)

ben de şimdi doğum yapacağım hastanenin kursuna baktım. Her hafta cumartesi varmış. bir hafta normal doğum eğitimi bir hafta bebek bakımı ve emzirme eğitimi veriyorlarmış. Ama 30-32.haftalar arası katılabiliyormuşuz.

Kızlar yasal iznime 18 gün kaldı, yarın doktoruma gideceğim muayeneye. Rapor isteyeceğim artık daha çok ağrım oluyor kasıklarımda. Heyet olarak isteyeceğim ama heyet vermesi zor olur mu? Prosedür nedir hiç bilmiyorum :KK43:
Canım heyet eğer gerek duymuyorsa zor olabilir, ben ameliyatımda almıştım. O branştaki bütün doktorlar imzalıyor heyeti, hepsine tek tek götürülüyor.

Aslında başka hastaneleründe böyle kurs verdigini duydum. Bana söyleyen akrabam praya gidiyor kursuna katılmış ayda bir oluyor demişti ama kaç kere gitti hiç sormadım memorialde de var böylw bişey galiba
Evet baktım memorialde de varmiş. Katılım ücretsiz diyor. 5 hafta boyu her perşembe akşam 6 ile 8 arasımış.

ben de şimdi doğum yapacağım hastanenin kursuna baktım. Her hafta cumartesi varmış. bir hafta normal doğum eğitimi bir hafta bebek bakımı ve emzirme eğitimi veriyorlarmış. Ama 30-32.haftalar arası katılabiliyormuşuz.

Biz 30 olmak üzereyiz :) perşembe günü haftamızda sıkıntı yok demekki

Canım heyet eğer gerek duymuyorsa zor olabilir, ben ameliyatımda almıştım. O branştaki bütün doktorlar imzalıyor heyeti, hepsine tek tek götürülüyor.
3 hafta önce rapor verelim demişti kendisi, geçen hafta da başka doktorda muayene oldum o da rapor yazayım demişti. Şimdi gerçekten daha çok baskı hissediyorum. Bakalım yarın ne diyecek.

Back
X