2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
teşekkür ederim cnm.chicco duo kwik cnm avmde görüp çok beğenmiştim tek tıkla çok güsel kapanıyor, birde sağlam duruyor.1900 tl fiyat verdi baby mall da 1320 tlye aldım :) inş kullanışlı olur inş.
Gayet guzelmis canim videosunda portbebede gordum bide ana kucagi arabaya takilanlardan mi.

kızlar doktor ne kadar aralıklı çağırıyor sizi artık? benimki bir ay sonra dedi ama bundan sonra biraz daha sıklaşması gerekmiyor mu?

İşte sıkıntı şurada , ben düşünmüyorum demek yerine "saçma geliyor" denmemesi lazım. Millet bin bir hevesle bir şeyler alıyor, biri çıkıp "ne gerek var" diyor. Evet olmasa da olur, kimse aç açıkta kalmaz, elzem şeyler de değil ama alan alır almayan almaz.
Benim arkadaş acilen sezeryana alındı mesela hiç bir şeyi hazır değilken, evdeki pijama ve geceliklerinden giydi. Çocuğun hastane çıkışı bile yokmuş bir şekilde halletmişler. Oldu mu oldu. Bir diğer arkadaş o kadar süsleme yaptı, bebeğin tokasıydı, ayakkabısıydı ama 2 hafta küvezde kaldı düşündükleri gibi olmadı. Kısmet ve istek yani bazı şeyler
tabiki hersey nasip kismet zaten.oncelikle saglikla kucagimiza alalim da gerisi hic onemli degil.
cnm ben sahsen sacma buluyorum lafinda bi yanlislik gormuyorum cunku bu benim dusuncem.tutup da ahkam kesmiyorum süs püs yapmayin demiyorum zaten isteyen istedigini yapar herkes kendi bebegi icin kendisi icin bi ani kalsin ister bazisi satafatli sever bazisi sade sever.bu da benim sahsi fikrim madem hepimiz ozguruz sacma geliyo lafi da cok agir bi laf degil.fikir sadece.süslü püslu yapiyo diye de kimseyi kinamam aksine masallah ne guzel olmus derim.kinama elestirme gibi algilanmasin.
bence bu konu kapansin cidden hepimiz hassasiz can tasiyoruz kolay degil herkes elinden geldigince biseyler yapmak istiyo.herkesin cocugu kendine ozel.Allah yardimcimiz olsun.
dedigin gibi hersey 4 4 lük olur ama bebek kuvezde olabilir Allah korusun Allah hepimize saglikla bebegimize kavusmamizi evimize bebegimizle donmemizi nasip etsin.cok zordur eminim elin kolun boş eve donmek.Allah zamaninda hayirli dogumlar nasip etsin.süs püs nasilsa olur.

Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz . Ben aylardır decavit kullanıyorum ama doktorum mom vital plus önderdi ? Devlette karşılamıyor gerek var mı acaba düşünüyorum
ben de decavit bi tane daha bi vitamin ilacim var icinde b12 folik karisik ismi uzun bisey.ferro lu biseydi.imom omega 3 vitamin.bi de b12 igne.ben cok vitamin ilaci aliyorum eksik cikti benim.doktorda arttirdi.devlet imom u da karsilamiyo ama mecbur aliyorum cnm ben herseyi yiyemedigim icin.

kızlar doktor ne kadar aralıklı çağırıyor sizi artık? benimki bir ay sonra dedi ama bundan sonra biraz daha sıklaşması gerekmiyor mu?
beni 3 haftada bir çağırıyor ama 30dan sonra 2 haftada bir dedi. önümüzdeki hafta kontrolüm var sonra 2 haftada bire düşeriz heralde.

ben de decavit bi tane daha bi vitamin ilacim var icinde b12 folik karisik ismi uzun bisey.ferro lu biseydi.imom omega 3 vitamin.bi de b12 igne.ben cok vitamin ilaci aliyorum eksik cikti benim.doktorda arttirdi.devlet imom u da karsilamiyo ama mecbur aliyorum cnm ben herseyi yiyemedigim icin.
Doktorun önerdiyse evet bence kullan canım bende decavit kullanıyordum ama yeterli gelmeyecek mom vital kullan dedi benimde kafam karıştı

İnşallah canım, riske atmak istemiyorum artık, okulda da yoruluyorum artık, sınıfta da akıllı tahta yok, projeksiyon yok, 1. sınıflar üstelik.
Ben de ogretmenim. Ister istemez ayakta fazla kalip yoruluyoruz ama bebeklerimiz het seyden once gelmeli. Lekelenmelerim oldu bnm de önceki haftalarda. Tekrarlarsa ve bir risk olusursa hic dusunmeden heyet alirim.

ben o kadar kanama oldugunu hic dusunmemistim cnm.benim altli ustlu var bi tane ama dikisler acitir diye elbise tarzi alicam da o zmn bende ucuz yollu bisey bakiyim dicem de insallah bulurum ya cok pahali 100 200 arasi hep.ustune sabahlik alcakmisin ben alicam ama nasil alsam penye mi peluş mu dogumdan sonra usume oluyo diyenler oluyo napsam
Ben usudugumu hatirlamadim cnm hastane sicakti zaten. Sabahligim ilk pijama takimimdan var onu giyerim. Ben bide fotografci tutmak istedigimden guzel bi de pijama takimi alicam ama sabahlikli almam heralde zaten o takimi da dogumun ertesi gunu giyip foto cektircem. 2 tane geceligim var ilk hamileligimden birini lcw den almistim.

Benim daha cook eksigim var ama hepinizden kucuk sayılırız daha kendimi iyle avutayim bari :)

Chicco liteway plus 2 bebek arabasi hakkinda ne dusunuyosunuz kizlar?

Kızlar yasal iznime 18 gün kaldı, yarın doktoruma gideceğim muayeneye. Rapor isteyeceğim artık daha çok ağrım oluyor kasıklarımda. Heyet olarak isteyeceğim ama heyet vermesi zor olur mu? Prosedür nedir hiç bilmiyorum :KK43:
Hemen veriyorlar gebeler icin heyete tek tek gidip sorulmuyor ya da imzalanmıyor. Ben 24 günlük aldım. Direk bilgisayardan cıkardı sadece doktor imzaladı. Dışardan kolay görünüyor insanlara ama okul işi zor. Sürekli merdiven inip çıkıyorsun fotokopi makinasının başında bekliyorsun. Derste oturamıyorsun sürekli sonra arkandan da konuşuluyor. Ben doğum izninde olanların yerine çok çalıştım da ordan biliyorum.

Back
X