2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ROSE-MOON ROSE-MOON E ebruebrulii saolun kizlar icim rahat etsin bari=) dinlenerek cikayim.

Canım tulum değil de bu şekilde var bende arkadaşlarım ve annem hediye almışlar.. Doğduğu zamanlar soğuk olcak aşıya doktora falan gelip giderken bunlara sarıp götürürüm diye düşündüm.En sağdaki pembe ve en soldan ikinci beyaz olan. kullanışlı olabilir ilk zamanlar.Zaten ilk 3-4 ay bunu kullanır sonra da havalar ısıncak böyle bişeye gerek kalmaz

Eki Görüntüle 2194765
Evet hazir kundak gibi bunlardan gormustum, bunlardan da olabilir canm. Gule gule kullanin siz de=)

Sen bunları anlatırken benim doktorum karşımdaymış gibi oldu:) aynı soruları sordum birebir aynı cevapları verdi:) benimki de aşırı rahat
:) baştan beri öyle internette okuduklarına aldırış etme diyor. Demek ki durumlarımız normal çok şükür canım

Kizlar iki gundur bebegimin hareketleri azaldi gene. Daha ctesi doktora gittim herşey yolundaydi. Doppler ultrasonla bakti kan akisi vs her sey normaldi. Pat pat vuruyordu ayaklari yukardaydi simdi tik yok. Belli belirsiz hissettim gibi dun gun icinde. Gece de sag tarafa yattigimda rahatsiz olup vurmaya basliyordu ozellikle saga yattim bu kez hafif kipirdanma oldu. Niye azaldi bu hareketler pozisyon mu degistirdi anlamadim. Aglamak geliyor icimden basindan beri bazen azaliyor boyle hareketleri ins gene birdenbire artar. Sabah gene hafif kahverengi leke gelmis. Doktorum leke korkutmasin dedi basindan beri geliyordu ztn ama bilemiyorum icim sıkılıyor.

neden öyle dedi acaba zararı mı varmış ki? ben de bunu takarım şimdi kafama:)

bende taktım kafama:KK17: başka yerlerede baktım hamilelikte yapılacak aşılar arasında yer almıyor. ama bende bebeğide korur diye düşünmüştüm. siz tekrar sorun doktora ne diyecek bende sorayım karşılaştıralım :dua:

Kizlar iki gundur bebegimin hareketleri azaldi gene. Daha ctesi doktora gittim herşey yolundaydi. Doppler ultrasonla bakti kan akisi vs her sey normaldi. Pat pat vuruyordu ayaklari yukardaydi simdi tik yok. Belli belirsiz hissettim gibi dun gun icinde. Gece de sag tarafa yattigimda rahatsiz olup vurmaya basliyordu ozellikle saga yattim bu kez hafif kipirdanma oldu. Niye azaldi bu hareketler pozisyon mu degistirdi anlamadim. Aglamak geliyor icimden basindan beri bazen azaliyor boyle hareketleri ins gene birdenbire artar. Sabah gene hafif kahverengi leke gelmis. Doktorum leke korkutmasin dedi basindan beri geliyordu ztn ama bilemiyorum icim sıkılıyor.
canım endişe etme dicem ama lekelenmen varsa bence doktora git progestan veya Pruloton versin bence. ilk gebeliğimde de hep lekelenme kanamam olduğunda Pruloton iğne verirdi doktor. bu lekelenme de sonuçta kan yani bu kadar da rahat olmaması gerekir doktor hele bu dönemde benimde kızımda en son 26. haftamda gelmişti kanamam. canım dinlen birde inan sadece ihtiyaçlarını yap yemek hergün yapma durumun nasıl bilmiyorum anne kardeş iş güç var mı bilmiyorum ama sana tavsiyem dinlen. ayrıca kanamalı lekelenmeli gebeliğimde de kızım pek hareketli değildi bu gebeliğimde sanki oğlan olacakmış gibi maşaAllah yani durmuyor. günde bir iki kere hissetsen iyi sorun olmaz inşaAllah ama doktora görün derim canım

benimde aynısı olmuştu 3 gün o kadar az hareket ettiki korkup doktora gittim. herşey normaldi doktor olabileceğini söyledi. 24 saat içinde 10 hareket hissediyorsan sıkıntı yok dedi canını sıkma hiç şimdi vurmasıyla yerimden zıplıyorum :super::KK71:

bende de kan uyuşmazlığı var.. o nedenle 28. haftada yani geçen cumartesi ben aşımı oldum. biraz pahalı bir aşıydı. bir de doğumdan sonra bebeğin kan grubu benimkiyle aynı olmazsa bir iğne daha olacağım.

tatlım ben izmirdeyim. Dr. Ersöz İnce'ye gidiyorum ve memnunum. İlgili bir doktordur. Tavsiye ederim. Gitmek istersen, özelden detayları paylaşırım.
Nerde tam olarak ozel mi bugn devlete gittim bucada gtmez olaydm ilgisiz drlar

Doktorum her muayenede benden bebege giden kan akimini kontrol ediyor. Ekranda kalp atisi oluyor birde kirmizili mavili alanlar oluyor. Bende tam bilmiyorum da. Kontrol edince kan akimi iyi igneye ayni dozda devam edelim diyor. Ondan sordum canim.
yok cnm bakmıyor bizimki bu zamana kadar geldik zten ınsallah bundan snra da bısey olmaz allahtan hayırlısı

Yaa geceleri saga yatiyorum sagdan tekmeler.sola yatiyorum soldan tekmeler.sirt ustu yatiyorum gergin oluyor ve tabi tekme. Ben nasil uyuyacam acaba. Bir de kizz masallah :))
Aynı sıkıntı ben de de var. Sağa yatıyorum sağdan tekme sola yatıyorum soldan kuvvetli tekmeler. Sırt üstü yatsam belim ağrıyor ki zaten zararlı. Sakinleşir uyuyor herhalde sonunda ben de öyle uyuyabiliyorum :emir_bebek:

Canım korkma benim bebeğim çok hareketli olmasına rağmen bazı günler çok azalıyor. Sen elinle hafifçe oyna karnınla minik hareket etse bile yeterli :) için rahat etsin diye git istersen yine de

Kızlar merdiven çıkıyorsunuz degil mio_O yarın bir yere gitmem lazım 5.katta ve asansör yok o aklıma geldi simdi sıkıntı yaşar mıyım acaba?
canım günlük 6-7 kere merdiven inip çıkıyorum hep ayaktayım hicbir sıkıntı yok ..meslek lisesinde olduğum için hiç oturamıyorum çok yoruluyorum malesef

Back
X