- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.741
Benim sanirim 4 bin tl cok fazlaKızlar doğum ücretleriniz ne kadar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sanirim 4 bin tl cok fazlaKızlar doğum ücretleriniz ne kadar ?
Kilosu boyu kaç olmus acaba ben dha gitmedim merak ediyorum ne kadar oldilol diye ve ayniyiz hemen hemenBen de kontrolden ciktim.
Kalsiyum magnezyum verdi, kullanmadigim bi onlar vardi zaten:) bi problem gozukmedi hareketli ve saglikli. Bi yuzunu dondu bi sirtini dondu 2 dakikalik ultrasonda.
Bu haftadan sonra ayak sismesi, vajinaya baski, kasilma gibi seyler normal dedi. Idrar yaparken yanma, kokulu renkli akinti gibi seyler yoksa korkma dedi.
Gunde bir avuc kavrulmamis kuruyemis ve bir sise maden suyu arti ilaclari kullan dedi. Biz elimizden geleni yapalim da durmazsa da su eksik kaldi diye dusunmeyiz dedi.
2 hafta sonra cagirdi.
Maşallah. Seninde önden gidiyordu sanırımBen de kontrolden ciktim.
Kalsiyum magnezyum verdi, kullanmadigim bi onlar vardi zaten:) bi problem gozukmedi hareketli ve saglikli. Bi yuzunu dondu bi sirtini dondu 2 dakikalik ultrasonda.
Bu haftadan sonra ayak sismesi, vajinaya baski, kasilma gibi seyler normal dedi. Idrar yaparken yanma, kokulu renkli akinti gibi seyler yoksa korkma dedi.
Gunde bir avuc kavrulmamis kuruyemis ve bir sise maden suyu arti ilaclari kullan dedi. Biz elimizden geleni yapalim da durmazsa da su eksik kaldi diye dusunmeyiz dedi.
2 hafta sonra cagirdi.
Çok geçmiş olsun canım, Ben de dün vuruldum 2. dozu ciğer geliştirici. Haftaya tekrar kontrol var bakalım. Ben 1 gece hastanedeydim, 5 kez nst ye bağladılar çok şükür hiç sancı çıkmadı. Ama işte sonradan çıkabiliyormuş böyle.Merhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı nst istedi Dr çekildim hicbirsey çıkmadı hastahaneden çıktık karnında acayip bir ağrı hissettim onemsemedim markete falan gidip eve geçtik ve sancilanmaya basladim adet sancısı gibi kasiklarimda kasılma sancı başladı yaklaşık bir saate kadar çektim hemen panik olmak istemedim normal birşey olmadığına karar verince Dr aradım tekrar gel bakalım dedi nst tekrar bağlandım sancılar hafiflemiş yerini kasılmalara bırakmışti ve nst de çıktı şimdi de yatış verdi erken doğum için iki tane dil alti vereceklermis kasılmaları durdurmak için birde ciğer geliştirici iğne erken farkedilmesi önlem çok önemliymis sizde dikkat edin kızlar rabbim yavrularimizi zamanında kucağımiza almayı nasip etsin
Benimde 3750 falan olacak epidural istersem.Benim sanirim 4 bin tl cok fazla
Normal hapmis icilebiliyormus içtim ben nitrad di adı galibaKasılma için dil altı bilmiyordum ondan sordum canm.
2500 canım, Bursada en uygunu bu sanırım. Diğer hastaneler 4 veya 5 binden başlıyor.Kızlar doğum ücretleriniz ne kadar ?
Sağol canım sanada geçmiş olsun sabaha herşey normal olursa benide taburcu edecek ama sanırım ilaçlar yazacak çok şükür durdu senin sancılar canim bende şimdi vuruldum igneÇok geçmiş olsun canım, Ben de dün vuruldum 2. dozu ciğer geliştirici. Haftaya tekrar kontrol var bakalım. Ben 1 gece hastanedeydim, 5 kez nst ye bağladılar çok şükür hiç sancı çıkmadı. Ama işte sonradan çıkabiliyormuş böyle.
Hee evet onu duymuştum biliyorum:)Normal hapmis icilebiliyormus içtim ben nitrad di adı galiba
Evet ya bende doktorumu bu sebepten bıraktım 8 bin dedi ücret:) bugün buldum Bi doktor muayene de oldum. İçime de sindi. İnşallah onla devam edeceğim.2500 canım, Bursada en uygunu bu sanırım. Diğer hastaneler 4 veya 5 binden başlıyor.
Randevum aksam 17:30da canım eşimle gidiyorum diye aksama alıyorum hep randevuları gelince yazarim.Dildildil ne yaptın canm. Sordun mu bugün doktoruna kan uyuşmazlığı iğnesini?
Doktor 2500tl hastanede 3750 alıyor toplamda 6250 şimdilik.Kızlar doğum ücretleriniz ne kadar ?
Paket olarak anlaştık biz ilk muayenesi aşısı dahil 5.500 verdikKızlar doğum ücretleriniz ne kadar ?
Geçmiş olsun canım bir anlık işte herşey.Merhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı nst istedi Dr çekildim hicbirsey çıkmadı hastahaneden çıktık karnında acayip bir ağrı hissettim onemsemedim markete falan gidip eve geçtik ve sancilanmaya basladim adet sancısı gibi kasiklarimda kasılma sancı başladı yaklaşık bir saate kadar çektim hemen panik olmak istemedim normal birşey olmadığına karar verince Dr aradım tekrar gel bakalım dedi nst tekrar bağlandım sancılar hafiflemiş yerini kasılmalara bırakmışti ve nst de çıktı şimdi de yatış verdi erken doğum için iki tane dil alti vereceklermis kasılmaları durdurmak için birde ciğer geliştirici iğne erken farkedilmesi önlem çok önemliymis sizde dikkat edin kızlar rabbim yavrularimizi zamanında kucağımiza almayı nasip etsin
8 bin nedir yaa, çocuk satın alınır nerdeyse o paraya şaka gibi tövbe tövbe.Evet ya bende doktorumu bu sebepten bıraktım 8 bin dedi ücret:) bugün buldum Bi doktor muayene de oldum. İçime de sindi. İnşallah onla devam edeceğim.
cnm bende de oluyor bazen gobekte bazen kasikta pi pit kalp atisi gibi.hatta ben kesin kalbi diyordum elimle bazen hafif bastirirken anlayabiliyorum.yalniz benimki yavas degil.bildigin kalp nasil atar ayni oyle.ama bi yandan da sacma geliyordu kasikta kalp atisi ne alaka falan.hickirik gibi yavas degildiKizlar hickirik kalp atisindan yavas pit pit gibi duzenli bir sey. Cogumuz hissediyoruz da hickirik oldugunu tahmin edemiyoruz. Amniyon sivisi yanlis yutulunca oluyormus, solunuma hazirlik gibi bir seymis bana da velin soylemisti
Ben de simdi kontrole geldim bakalim ne diyecek.
8 bin ne ki acibademde 15 bin8 bin nedir yaa, çocuk satın alınır nerdeyse o paraya şaka gibi tövbe tövbe.
Bu da mantıklı canım iyi düşünmüşsünüz
Arkadaşın çocuğu dört yaşında hala kullanıyorçok kullanışlı park yataklar. Çok fonksiyonlu. Yer sıkıntısı olunca ben de bilemedim. Ahşap sepet beşikler çok hoşuma gidiyor aslında benim de ama pek kullanışlı değiller. Sanırım park yatak en iyisi. Onu araştırmaya başlayayım madem.
Aynıyızzzzben de öyle düşünüyorum. Sol tarafa yatınca önce minik minik tekmeler sonra bir vuruyor ki yerimden fırlıyorum
diyorum kesin burda ayaklar var. sağ taraf daha hafif oluyor ama yine yatılmıyor. Yatay duruyorlar bence de çoğu zaman. Gün içinde döndüğünü fark ediyorum göbeğin üstünde dolanıyor ama yatarken hep yatayda.
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine benim oğlumda 32 de kanama bile olmuştu 37 ye kadar sadece yatarak geçirdim korkma ama dikkatli ol istirahat şartMerhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı nst istedi Dr çekildim hicbirsey çıkmadı hastahaneden çıktık karnında acayip bir ağrı hissettim onemsemedim markete falan gidip eve geçtik ve sancilanmaya basladim adet sancısı gibi kasiklarimda kasılma sancı başladı yaklaşık bir saate kadar çektim hemen panik olmak istemedim normal birşey olmadığına karar verince Dr aradım tekrar gel bakalım dedi nst tekrar bağlandım sancılar hafiflemiş yerini kasılmalara bırakmışti ve nst de çıktı şimdi de yatış verdi erken doğum için iki tane dil alti vereceklermis kasılmaları durdurmak için birde ciğer geliştirici iğne erken farkedilmesi önlem çok önemliymis sizde dikkat edin kızlar rabbim yavrularimizi zamanında kucağımiza almayı nasip etsin