2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de kontrolden ciktim.
Kalsiyum magnezyum verdi, kullanmadigim bi onlar vardi zaten:) bi problem gozukmedi hareketli ve saglikli. Bi yuzunu dondu bi sirtini dondu 2 dakikalik ultrasonda.
Bu haftadan sonra ayak sismesi, vajinaya baski, kasilma gibi seyler normal dedi. Idrar yaparken yanma, kokulu renkli akinti gibi seyler yoksa korkma dedi.
Gunde bir avuc kavrulmamis kuruyemis ve bir sise maden suyu arti ilaclari kullan dedi. Biz elimizden geleni yapalim da durmazsa da su eksik kaldi diye dusunmeyiz dedi.
2 hafta sonra cagirdi.
Kilosu boyu kaç olmus acaba ben dha gitmedim merak ediyorum ne kadar oldilol diye ve ayniyiz hemen hemen

Ben de kontrolden ciktim.
Kalsiyum magnezyum verdi, kullanmadigim bi onlar vardi zaten:) bi problem gozukmedi hareketli ve saglikli. Bi yuzunu dondu bi sirtini dondu 2 dakikalik ultrasonda.
Bu haftadan sonra ayak sismesi, vajinaya baski, kasilma gibi seyler normal dedi. Idrar yaparken yanma, kokulu renkli akinti gibi seyler yoksa korkma dedi.
Gunde bir avuc kavrulmamis kuruyemis ve bir sise maden suyu arti ilaclari kullan dedi. Biz elimizden geleni yapalim da durmazsa da su eksik kaldi diye dusunmeyiz dedi.
2 hafta sonra cagirdi.
Maşallah. Seninde önden gidiyordu sanırım

Merhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı nst istedi Dr çekildim hicbirsey çıkmadı hastahaneden çıktık karnında acayip bir ağrı hissettim onemsemedim markete falan gidip eve geçtik ve sancilanmaya basladim adet sancısı gibi kasiklarimda kasılma sancı başladı yaklaşık bir saate kadar çektim hemen panik olmak istemedim normal birşey olmadığına karar verince Dr aradım tekrar gel bakalım dedi nst tekrar bağlandım sancılar hafiflemiş yerini kasılmalara bırakmışti ve nst de çıktı şimdi de yatış verdi erken doğum için iki tane dil alti vereceklermis kasılmaları durdurmak için birde ciğer geliştirici iğne erken farkedilmesi önlem çok önemliymis sizde dikkat edin kızlar rabbim yavrularimizi zamanında kucağımiza almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım, Ben de dün vuruldum 2. dozu ciğer geliştirici. Haftaya tekrar kontrol var bakalım. Ben 1 gece hastanedeydim, 5 kez nst ye bağladılar çok şükür hiç sancı çıkmadı. Ama işte sonradan çıkabiliyormuş böyle.

Çok geçmiş olsun canım, Ben de dün vuruldum 2. dozu ciğer geliştirici. Haftaya tekrar kontrol var bakalım. Ben 1 gece hastanedeydim, 5 kez nst ye bağladılar çok şükür hiç sancı çıkmadı. Ama işte sonradan çıkabiliyormuş böyle.
Sağol canım sanada geçmiş olsun sabaha herşey normal olursa benide taburcu edecek ama sanırım ilaçlar yazacak çok şükür durdu senin sancılar canim bende şimdi vuruldum igne

Merhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı nst istedi Dr çekildim hicbirsey çıkmadı hastahaneden çıktık karnında acayip bir ağrı hissettim onemsemedim markete falan gidip eve geçtik ve sancilanmaya basladim adet sancısı gibi kasiklarimda kasılma sancı başladı yaklaşık bir saate kadar çektim hemen panik olmak istemedim normal birşey olmadığına karar verince Dr aradım tekrar gel bakalım dedi nst tekrar bağlandım sancılar hafiflemiş yerini kasılmalara bırakmışti ve nst de çıktı şimdi de yatış verdi erken doğum için iki tane dil alti vereceklermis kasılmaları durdurmak için birde ciğer geliştirici iğne erken farkedilmesi önlem çok önemliymis sizde dikkat edin kızlar rabbim yavrularimizi zamanında kucağımiza almayı nasip etsin
Geçmiş olsun canım bir anlık işte herşey.

Kizlar hickirik kalp atisindan yavas pit pit gibi duzenli bir sey. Cogumuz hissediyoruz da hickirik oldugunu tahmin edemiyoruz. Amniyon sivisi yanlis yutulunca oluyormus, solunuma hazirlik gibi bir seymis bana da velin soylemisti :KK70:
Ben de simdi kontrole geldim bakalim ne diyecek.
cnm bende de oluyor bazen gobekte bazen kasikta pi pit kalp atisi gibi.hatta ben kesin kalbi diyordum elimle bazen hafif bastirirken anlayabiliyorum.yalniz benimki yavas degil.bildigin kalp nasil atar ayni oyle.ama bi yandan da sacma geliyordu kasikta kalp atisi ne alaka falan.hickirik gibi yavas degildi

bugün 10 dk da bir tuvalete cikiyorum.
idrar yollarinda enfeksiyon cikmasindan korkuyorum.ama idrar yaparken yanma falan yok.cok sıkışık bi sekilde gidiyorum ama oyle olmuyor.
sudan da tiksiniyorum icince midem bulaniyo icmek istemiyorum yudum yusum ne icersem artik.sicak cikolata salep falan iciyorum meyve yiyorum su ihtiyacimi gidersin diye.napcam ben su dan tiksinmekten biktim.icince sanki acı bir tat geliyo.
enfeksiyon olmasinda insallah bebek vajinaya baski yaotigindandir
daha 1.5 hafta once idrar yolunda cok az enfeksiyon cikmisti ilac icmistim.bebege yansir mi bu emfensiyon insallah ona bisey olmasin da

Bu da mantıklı canım iyi düşünmüşsünüz :işsiz:

Arkadaşın çocuğu dört yaşında hala kullanıyor :KK48: çok kullanışlı park yataklar. Çok fonksiyonlu. Yer sıkıntısı olunca ben de bilemedim. Ahşap sepet beşikler çok hoşuma gidiyor aslında benim de ama pek kullanışlı değiller. Sanırım park yatak en iyisi. Onu araştırmaya başlayayım madem.

Aynıyızzzz :halay: ben de öyle düşünüyorum. Sol tarafa yatınca önce minik minik tekmeler sonra bir vuruyor ki yerimden fırlıyorum :KK48:diyorum kesin burda ayaklar var. sağ taraf daha hafif oluyor ama yine yatılmıyor. Yatay duruyorlar bence de çoğu zaman. Gün içinde döndüğünü fark ediyorum göbeğin üstünde dolanıyor ama yatarken hep yatayda.

Henuz dondugunu anlayamiyorum ben yaa. Acemi anneyim ogrenecem daha :))

Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine benim oğlumda 32 de kanama bile olmuştu 37 ye kadar sadece yatarak geçirdim korkma ama dikkatli ol istirahat şart

Back
X