- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.761
Tabi herkes kazancına göre verebilir ama bana yine de saçma geliyor ya .8 bin ne ki acibademde 15 bin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi herkes kazancına göre verebilir ama bana yine de saçma geliyor ya .8 bin ne ki acibademde 15 bin![]()
8 bin ne ki acibademde 15 bin![]()
8 bin ne ki acibademde 15 bin![]()
Suya karşı bende öyleyim canım çareyi arıtma da buldum. Arıtma suyu içiyorum artık acı tat olmuyor. Diğer tüm sularda hazır olsun Çeşme suyu olsun hepsinden acı tat hissediyorum içemiyorum da. Arıtma suyu tavsiyemdir yakın çevrende varsa bir dene derim. Bu arada bebek altlara indiği zaman bende de öyle oluyor idrar torbasına baskı yapıyor. Zaman zaman gelip gidiyor o sıklık ben debugün 10 dk da bir tuvalete cikiyorum.
idrar yollarinda enfeksiyon cikmasindan korkuyorum.ama idrar yaparken yanma falan yok.cok sıkışık bi sekilde gidiyorum ama oyle olmuyor.
sudan da tiksiniyorum icince midem bulaniyo icmek istemiyorum yudum yusum ne icersem artik.sicak cikolata salep falan iciyorum meyve yiyorum su ihtiyacimi gidersin diye.napcam ben su dan tiksinmekten biktim.icince sanki acı bir tat geliyo.
enfeksiyon olmasinda insallah bebek vajinaya baski yaotigindandir
daha 1.5 hafta once idrar yolunda cok az enfeksiyon cikmisti ilac icmistim.bebege yansir mi bu emfensiyon insallah ona bisey olmasin da
Canım bugün bana kan uyuşmazlığı iğnesi yapildi. Özel hastaneye gidiyorum. Ücret ödemedim.devlet karşılıyor çünkü. Haberin olsun.Randevum aksam 17:30da canım eşimle gidiyorum diye aksama alıyorum hep randevuları gelince yazarim.
Doktor 2500tl hastanede 3750 alıyor toplamda 6250 şimdilik.
Şimdiden mi verdinizPaket olarak anlaştık biz ilk muayenesi aşısı dahil 5.500 verdik
Haha doğru valla :)8 bin nedir yaa, çocuk satın alınır nerdeyse o paraya şaka gibi tövbe tövbe.
Çok geçmiş olsun canım artık yaklaşıyoruz Doğuma. Aramızda bir gün var. Ben de endişe içindeyim hep haftaya gideceğim İnşaAllah doktora. Bu hafta okulu bıraktım okul beni çok zorluyordu alttan baskı yapıyordu sertleşme oluyordu çok. Allah ıma şükür evde dinleniyorum artık azaldı sertleşmeler deMerhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı nst istedi Dr çekildim hicbirsey çıkmadı hastahaneden çıktık karnında acayip bir ağrı hissettim onemsemedim markete falan gidip eve geçtik ve sancilanmaya basladim adet sancısı gibi kasiklarimda kasılma sancı başladı yaklaşık bir saate kadar çektim hemen panik olmak istemedim normal birşey olmadığına karar verince Dr aradım tekrar gel bakalım dedi nst tekrar bağlandım sancılar hafiflemiş yerini kasılmalara bırakmışti ve nst de çıktı şimdi de yatış verdi erken doğum için iki tane dil alti vereceklermis kasılmaları durdurmak için birde ciğer geliştirici iğne erken farkedilmesi önlem çok önemliymis sizde dikkat edin kızlar rabbim yavrularimizi zamanında kucağımiza almayı nasip etsin
dugun yapar gibi dogum yapmakTabi herkes kazancına göre verebilir ama bana yine de saçma geliyor ya .
8 bin de memorial di zaten:)8 bin ne ki acibademde 15 bin![]()
Canım ben de anladığımdan değil işte yatarken yanlara vuruyor. Bazen iki yerde birden tekme yiyorum çapraz duruyor o zamanlarda ordan anlıyorum demekki dönüyor diyorum kendi kendime :)Henuz dondugunu anlayamiyorum ben yaa. Acemi anneyim ogrenecem daha :))
Teşekkür ederim canım grrcrgerç öyle oysa kaç gundur vajinamda sizi bile hissetmiyordumGeçmiş olsun canım bir anlık işte herşey.
istanbulda 15 bin cnm onda gecen seneki fiyat.Acibadem kayseride de 7 bin. Nevsehirde ozel kapadokyada 1.500. Sanirim mecburen burda nevsehirde dogum yapicam insallah sorunsuz gecer sezeryan olacak.
Teşekkür ederim canım sağol 30+5 haftslok kızım kilosuda az 1400 gram daha çok küçük Dr da öyle söyledi istirahat arada kalkıp ev içinde dolaşma kan akışı için benim kizimda bekler inşallah o zamamaGeçmiş olsun canım ya dikkat et kendine benim oğlumda 32 de kanama bile olmuştu 37 ye kadar sadece yatarak geçirdim korkma ama dikkatli ol istirahat şart
vay anasini süslemeyi foto cekimini biliyodum da makyaj da varmis ha supermis aslinda durumum cok cok iyi olsaydi 7 bin verirdim valla ama 15 bin cok tabikiBu acıbadem de ilden ile fark var galiva kayseride acıbadem de 3 paket varmış 3 bin 5 .bin 7 bin diye 7 binlik vip pakek çekiminde oda süslemesine makyaja kadarmış ☺☺
memnunum simdilik bakalim bebis sevecek miAa sevindim memnun kaldin mi peki ayrica cok tesekkur ederim
Teşekkür ederim canım evet yaklaşıyoruz ben rahat davranıyordum hazirkik konusunda falan kızım uyardı beni iyi tapmissya evde olarak çünkü bana ebe sordu kendini çok mi yordun temizlikmi yaptin az su mu içtin bunlar kasılma yapiyormus halbuki ben kaç gundur birşey yapmıyorum artık hicbirsey yokÇok geçmiş olsun canım artık yaklaşıyoruz Doğuma. Aramızda bir gün var. Ben de endişe içindeyim hep haftaya gideceğim İnşaAllah doktora. Bu hafta okulu bıraktım okul beni çok zorluyordu alttan baskı yapıyordu sertleşme oluyordu çok. Allah ıma şükür evde dinleniyorum artık azaldı sertleşmeler de
Bu acıbadem de ilden ile fark var galiva kayseride acıbadem de 3 paket varmış 3 bin 5 .bin 7 bin diye 7 binlik vip pakek çekiminde oda süslemesine makyaja kadarmış ☺☺
cnm aritma suyu kimden nerden bulcam o var.evime de yaptiramam.hazir su normalde de ben zaten sevmem.cesme suyunu icemiyorum napcam bilmiyorum.Suya karşı bende öyleyim canım çareyi arıtma da buldum. Arıtma suyu içiyorum artık acı tat olmuyor. Diğer tüm sularda hazır olsun Çeşme suyu olsun hepsinden acı tat hissediyorum içemiyorum da. Arıtma suyu tavsiyemdir yakın çevrende varsa bir dene derim. Bu arada bebek altlara indiği zaman bende de öyle oluyor idrar torbasına baskı yapıyor. Zaman zaman gelip gidiyor o sıklık ben de