2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebek arabası konusunda hala kararsızım ben. Travel alalım diyoruz, kimi diyor pusetini en fazla 5 ay kullanacaksın. sonra oto koltuğu alman gerek. Peki ben bu çocuk ilk doğduğunda hastaneden falan çıkışta neye koyup eve gideceğim, kafam baya karışık bu konuda :KK43:
en az 1 yaşına kadar oto koltuğu kullanamazsın canm. Mecbur arabada da puset kullanacaksın. Araba dışında taşırken ve evde de pusetine koyabilirsin. Travel sistem çok daha mantıklı bence.

Lalekiran Lalekiran merhahm canım nasılsın Dr sana evde kullanman için kasılmalarla ilgili hangi ilacı verdi
Canım şu an sadece progestan kullanıyorum fitil olarak sabah akşam, kasılma yok çok şükür, sancı ve açılma da yok. Ama rahim uzunluğu 2 ye düşmüş. Bir de akcğer geliştirici iğne yapıldı.
İçim çok rahat değil açıkçası. Çünkü başka doktor pruloton ve adalat da önermişti. Ama kendi doktoruma da güvenmek istiyorum. O da bol su iç dedi. Çarşamba kontrol var bakalım inşallah o güne kadar sorunsuz geçer.
Dün nerdeyse hiç hareketi yoktu bebeğimin. Bugün sabah yavaştan başladı ve uzandığım halde baskı hissi var maalesef, kafasının aşağıda olması acıtıyor.

yok canım kızımda da hamilelikte ne sütüm aktı ne de göğüslerim büyüdü ama maşallah sütüm vardı doğum sonrası kızıma hiç mama vermedim sadece anne sütü aldı
Kızlar göğüs uçlarımda kurumus sarı tortu gibi parcaciklar oluyor. Temizliyorum ara ara tekrar oluyor. Sanki akmış da orda kurumuş gibi. Ama sarı rengi. Bu nedir?

en az 1 yaşına kadar oto koltuğu kullanamazsın canm. Mecbur arabada da puset kullanacaksın. Araba dışında taşırken ve evde de pusetine koyabilirsin. Travel sistem çok daha mantıklı bence.
Ben o zaman bildiğimi yapayım travel alayım. Bir de markaya karar verebilirsem çok iyi olacak. Görümcem biz alalım dedi, çok da pahalı bi şey demek istemiyorum ama bakalım hayırlısı :)

Canım şu an sadece progestan kullanıyorum fitil olarak sabah akşam, kasılma yok çok şükür, sancı ve açılma da yok. Ama rahim uzunluğu 2 ye düşmüş. Bir de akcğer geliştirici iğne yapıldı.
İçim çok rahat değil açıkçası. Çünkü başka doktor pruloton ve adalat da önermişti. Ama kendi doktoruma da güvenmek istiyorum. O da bol su iç dedi. Çarşamba kontrol var bakalım inşallah o güne kadar sorunsuz geçer.
Dün nerdeyse hiç hareketi yoktu bebeğimin. Bugün sabah yavaştan başladı ve uzandığım halde baskı hissi var maalesef, kafasının aşağıda olması acıtıyor.
Hım anladım canım insallah sorunsuz gelirsin çarşambaya benimde cuma kontrolum var banada adalat verdi sadece benimde acilmam yok rahim uzunlugunu bilmiyorum böyle ilaç ilk defa kullanincada tedirgin oldum sanada sormak istedim iki doz ciğer gelisirici iğne bende vuruldum çok şükür sabah hareketliydi kızım şuan sakin zamani

Ben o zaman bildiğimi yapayım travel alayım. Bir de markaya karar verebilirsem çok iyi olacak. Görümcem biz alalım dedi, çok da pahalı bi şey demek istemiyorum ama bakalım hayırlısı :)
burada bir çok arkadaş chicco liteway plus travel sistem aldılar. Hem fiyatı uygun hem hafif hem kullanışlı gibi duruyor. Ona bakabilirsin canım.

Hım anladım canım insallah sorunsuz gelirsin çarşambaya benimde cuma kontrolum var banada adalat verdi sadece benimde acilmam yok rahim uzunlugunu bilmiyorum böyle ilaç ilk defa kullanincada tedirgin oldum sanada sormak istedim
Adalat ı nette araştırdım canım korkma, Benim ablam da nidilat kullanmıştı ilk çocuğunda. Bu ilaçlar erken doğumu durdurmaya yarıyor. Ablamda hem sancı vardı nst de hem de 3 cm açılması vardı 34. haftasında, o şekilde kullanmıştı.
Senin doktorun da erken önlem almış ne güzel.

burada bir çok arkadaş chicco liteway plus travel sistem aldılar. Hem fiyatı uygun hem hafif hem kullanışlı gibi duruyor. Ona bakabilirsin canım.
Eşim beğenmedi onu maalesef, diğer traveller hoşuna gitti sürüm olarak falan. Yani biraz kaba olanları sevdi.

Hadi hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :) resim var mı beşiğin bide kaç günde getirdiler
cnm pazartesi sipariş verdim, perşembe geldi :) hepimiz iyi günlerde kullanalım inş.cibinliğin delikleri hazır değilmiş onu takamadık, matkap lazım ;)

Adalat ı nette araştırdım canım korkma, Benim ablam da nidilat kullanmıştı ilk çocuğunda. Bu ilaçlar erken doğumu durdurmaya yarıyor. Ablamda hem sancı vardı nst de hem de 3 cm açılması vardı 34. haftasında, o şekilde kullanmıştı.
Senin doktorun da erken önlem almış ne güzel.
Canım bunu duyunca rahatladım evet erken önlem aldı çünkü ben baya sancı çektim sancı yerini kasılmaya bırakınca hastahaneye gittim belki onemsemeyip gitmesem gittiğimde benimde acilmam olabilirdi bir yandan sancı bir yandan aşağıda hareketini hissediyordum çünkü o sanciyla nst bağlansam daha çok çıkardı söyle 35 falan varsaydik en azından rabbim korusun esirgesin yavrularimzi

Merhaba kuzular bişey danışmak istiyorum çocuk odası olarak düşündüğüm yer boyuna uzun bi oda bebek mağazalarında satılan halılar genelde 1.20 ye 1.80 halı işini ne yaptınız
instagramda evvmila diye bir sayfa var canım ben ordan sipariş vericem.istediğin ölçülerde istediğin desende yapıyor
bana fiyat listesi atmıştı.buraya da yazayım size fikir olsun.
100 x 150 cm 155 tl
133 x 190 cm 245 tl
150 x 200 cm 295 tl
150 x 235 cm 340 tl
150 x 265 cm 360 tl
upload_2018-10-5_11-29-24.webp

Kızlar bebek arabası konusunda hala kararsızım ben. Travel alalım diyoruz, kimi diyor pusetini en fazla 5 ay kullanacaksın. sonra oto koltuğu alman gerek. Peki ben bu çocuk ilk doğduğunda hastaneden falan çıkışta neye koyup eve gideceğim, kafam baya karışık bu konuda :KK43:
Puset travel alsanda almasanda çok lazım olan birşey bence canım. Dediğin gibi nasıl taşıyacaksın çocuğu arabası var bunun kucağında mınolacak sürekli zor olur

Back
X