cnm bana kizma ama senin esine cok kizdim.tmm erkekler anlamaz babalik duygusu sonradan asilanir erkelerde biz kadinlar gibi degiller.ama sonucta onun cocugunu tasiyosun.
dun benim esim bi laf etti senin yuzunden uyuyamiyorum diye.ben de altta kalmadim ben senin cocugunu tasiyorum mide sıkintimdan dolayi uyuyamiyorum sein neyin var da uyuyamiyosun beyfendi veriyim bi gun sen tasi karninda istersen 2 dk dayanmazsin be dedim.sustu.
hakliyiz ne dersek diyelim.yahu istersek naz da yapariz.benim hamielligim rahat gecseydi de naz yapacaktim.nazimiz bi hamileyken geciyo onu da cok gormesinler.bi de bu halde calis diyo sana iyi bi dersi hak ediyo esin.
bu saatten sonra bence evinde yat dinlen.esin evdreyken mahsus sancilarin giriyomus gibi yap bu saatten sonra o sana baksin...
ayrica arabayi bi tek esin surmicek ki sen emin ol esinden daha cok kullancaksin yeri gelir.travel sistemi alsin da merdivenlerden kaldira kaldira tasisin 2 ay sonra satalim bunu demezse iyidir.erkekleri cok karistirimamak lazim boyle ev islerine
ic islerine kadin dis islerine erkek bakar diye bosuna dememisler.
benim esime kalsa cok guzel goruntusu olan bi araba vardi ama mubarek apagir travel 2.eldi o da evet cidden guzeldi.ama ben napiyim asansorum yok araba yok.boyle aldim
esini dinleme sen gor sen karar ver derim ben cnm
ben maddiyata gore hareket ederim mecbur yoksa ne yiyip icicez yine ben cekicem ben borca giricem her istedigimi alirsam.ama diger turlu hak hukuk konusunda erkege acimam o yuzden biraz sert olmus olabilir.sen uzul diye yazmiyorum kesinlikle.ama esine bi ders ver bence diye yaziyorum.yoksa erkek milleti hepsi ayni.sadece bazenbiraz dürtmek gerekiyo bunlari