- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #26.121
Katalogta yok. Yeni urun değil. Ben tesadüfen görmüştüm. Hala da var burdaki şokta. Sor sen şoka gidip.cnm kataloga baktim da netten gozukmuyor bu haftanin urunumuydu peki keske bugun sorsaydim onunden gecmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katalogta yok. Yeni urun değil. Ben tesadüfen görmüştüm. Hala da var burdaki şokta. Sor sen şoka gidip.cnm kataloga baktim da netten gozukmuyor bu haftanin urunumuydu peki keske bugun sorsaydim onunden gecmistim
Şükret çatlağın yoksa. Son haftalarda birden oluyor diyorlar. Umarım olmaz.yok cnm degil cok sukur.
beyaz benim akintim ama bazen bi beyaz oluyo bazen seffaf oluyo degisiyo.
ya bi de benim daha catlagim olusmadi.acaba dogumdan sonra olusur mu ki bebek cikinca deride bi sarkma olur dimi illa ki
Canım kantaron otu diye bir ot var sarı çiçekli onu bolca zeytinyağında 40-50 gün güneşte bekletiyorsun pembe bir rengi oluyor.sonra suzuyorsun.baya ise yariyorben de mi oyle yapsam ya
nasil yaptin cnm anlatirmisin ben de deneyim.
ben de pisik kremini kendim yapicam insallah
catlagimin olmamasini midem yuzunden bisey yiyememe bagliyorum.iatahim hic acilmadi.72 kiloyla hamile kaldim.simdi de 72 kiloyum.ilk 3 ay zaten hic bisey yemedim nasil yasadim bilmiyorum.4.aydan itibarem cok az yemeye basladim bulanti hapiyla.simdi de yiyorum hapla ama istahim yok.canim bisey cekse dokunuyo falan.yemeye korkuyorum.Şükret çatlağın yoksa. Son haftalarda birden oluyor diyorlar. Umarım olmaz.
Evet sarkma illa ki olacak düşünsene 3 kg bebek çıkıyor. Nereye gidecek hemen o şiş gobis? Korse kullanmayi yada bezle sarmayı düşünüyorum bende. Nasıl olacak doğumun karar verdin mi?
cnm kantaron yagini hazir alsak olmuyo mu boyle daha mi etkiliCanım kantaron otu diye bir ot var sarı çiçekli onu bolca zeytinyağında 40-50 gün güneşte bekletiyorsun pembe bir rengi oluyor.sonra suzuyorsun.baya ise yariyor
Canım sezeryandan hemen sonra korse kullanamazsn rahim içi yapışıklıgı yapıyo diye biliyorum en azından bi 3 ayın geçmesi lazım zaten dikişlerde de agrıyo oluyo rahimin toparlanması 40 günü buluyocatlagimin olmamasini midem yuzunden bisey yiyememe bagliyorum.iatahim hic acilmadi.72 kiloyla hamile kaldim.simdi de 72 kiloyum.ilk 3 ay zaten hic bisey yemedim nasil yasadim bilmiyorum.4.aydan itibarem cok az yemeye basladim bulanti hapiyla.simdi de yiyorum hapla ama istahim yok.canim bisey cekse dokunuyo falan.yemeye korkuyorum.
bence ondan catlagim yok.amaaan keske 80 kilo olsaydim da catir catir yeseydim cok ozledim istahla yemek yemeyi o yuzden ben pek umursamiyorum catlak olayini sagligim yerine gelsin de catlak da olursa olsun.zatem esim millet hamileyken alir sen hamilelikten sonra kilo alirsin diyo alicam hic kusura bakma herseyi yicem diyorum
dogumu da sezeryan istiyorum bem ama daha doktorla konusmadim bakalim.annem bez baglayalim diyo.korse ben de pek sicak bakmiyorum dikislerimizi acitmazmi sezeryanli olunca
tesekkurler cnm bilgi icin.Canım sezeryandan hemen sonra korse kullanamazsn rahim içi yapışıklıgı yapıyo diye biliyorum en azından bi 3 ayın geçmesi lazım zaten dikişlerde de agrıyo oluyo rahimin toparlanması 40 günü buluyo
Ben tahin yağı sürüyorumKızlar gögüs ucuna zeytinyağı süren varmı saglık ocagında ki hemşire sür dedi de bugun bana
Canım ben bezlede sarmadm hiç onu bilmiyorum agrın geçince sararsın artıktesekkurler cnm bilgi icin.
zatem korse ben hic sevmem daralirim oyle beni sıkan seylerden rahatima duskunum ben birazo yuzden de kullanmam zaten sanirim.ama sarkma gecer mi korsesiz cnm sarkik olsun da istemem.annemde bayagi uzun bi bez var onu saralim dedi tmm dedim.
bezle ne zmn sarmaya baslayabilirz bu arada ?
Çok sagol canım daga öncede bana söylemiştin not aldım ben onu deniycem tahini de çok severimBen tahin yağı sürüyorum
aynen cnm ya spor sart evde artik bakalim sarkma falan gitmezse yaparim mecburCanım ben bezlede sarmadm hiç onu bilmiyorum agrın geçince sararsın artık
En önemlisi spor dogumdan sonra evde mekik çektim hergün yürüyüş yaptım göbek egzersizleri yaptım sarkık göbegim olmadı hiç ama şimdi bebiş olcak ne yaparım bilmiyorum kışa da denk geliyo kilo vermem spor yapmam zor olcak gibi
Çok sagol canım daga öncede bana söylemiştin not aldım ben onu deniycem tahini de çok severim![]()
sezeryan mi olcak cnm dogumun.kacinci haftana denk geliyo
Cnm miden ne alemde?aynen cnm ya spor sart evde artik bakalim sarkma falan gitmezse yaparim mecbur
Canim sezaryende genelde 10-12 gun onceye tarih veriyorlar bildigim kadariyla. Senin takvimine gore daha onceye gun vermis bir sebebi var mi acaba bebegin gelisimi onde mi?
Bir de kan sulandirici kullaniyordun hala gobekten mi yapiyorsun onu soracaktim, benim gobekten zorlamaya basladi sanki beni:/
aa cnm ben seni baska bi arkadasla karistirdm burda bi araCnm miden ne alemde?
Benim hala deli gibi midem bulamıyor az önce de kustum zaten mide yanması kabusum oldu aylık 8 9 tane şurup bitiriyorum ama banamısın demiyor
Aynıdır canım etkisi hazırda alınabilir,cnm kantaron yagini hazir alsak olmuyo mu boyle daha mi etkili
Canım kendini iyi hissetmeye çalış yemene dikkat etmelisin. Benim normal iştahım hamilelikten öncesiyle aynı. Artmadıda eksilmedideKızlar nerdeyse sürekli yatıyorum, öğlen yemek yedim ama bu saat oldu acıkmadım sanki. Yani yemek yiyesim yok, karnım da acayip sert, sanki yemeye çalışsam yemeğin gideceği yer yokHareket etmiyorum diye acıkmadım mı acaba, kafam allak bullak oldu yine
Sizin iştahlar ne durumda?
Canım biz o 112 tl yazanı 109 a almıştık indirimde değil yani :). Biz süngerli aldık ama desenden ötürü aldık açıkçası süngeri kullanmayız belkideKozlar banyo bakım ürünlerinde e bebek de indirim varmış. İhtiyacı olanlar bakabilir . Bende almayı düşünüyorum ama süngerli yada file olan hangisi daha kullanışlı bilgisi olan var mi acaba ?
Neden acaba bişey demedimi.Kızlar gögüs ucuna zeytinyağı süren varmı saglık ocagında ki hemşire sür dedi de bugun bana
Anladim canim saglikla olsun insallah.Bebegin haftasini doktorum ilerde hesapliyor canim. Soyle ki 26 kasim sata gore 37+3 oluyor. Ama doktorum 38+0 olarak hesapliyor. Arada 4 gun var. Dedigine gore yuksek dozda kan sulandirici (cleaxene 0.6 gunde 2 kez) kullandigim icin cok bekletmek istemiyor birde bagisiklikla ilgili sorunum da var.
Canim gunde 2 kez olunca heryerim morardi da beze gibi sertlik de oldu. Bende igneyi 10 gun gobekten yapiyorum sonraki 10 gun bacaklarimdan. Boylelikle gobegim morluklari gecmis oluyor. Yalniz son haftada gobegimde sertlesme oluyor sikamiyorum deriyi oldukca gergin oluyor. Bebegin kilosu artikca vuramayacam gobekten galiba![]()