- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #26.841
Bence normal bendede oluyor hiç endişe etmek aklıma gelmediKizlar sizin de karniniz sertlesiyor mu. bazen gobegim cok fazla sert oluyor. normal degil mi ya bu durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence normal bendede oluyor hiç endişe etmek aklıma gelmediKizlar sizin de karniniz sertlesiyor mu. bazen gobegim cok fazla sert oluyor. normal degil mi ya bu durum
Aynen öyle ben de kusmadan çok zorluyordum kendimi kanama oluyordu ama elimde değildi kusunca öyle basınç oluyor ki altta yapacak birşey olmuyordu şükür minikler bizimle ve hep olacak inşaynen cnm ben de oyle dusunuyorum.
dedigin gibi masallah o kusmalarimiza ragmen bebisker bizimle oldu cok sukur.bundan sonrasini da atlatiriz insallah.hele ben kabizlik yasadigim zmn doktor ıkınma diyordu bebek dusmesin diye.ama ne mümkün bi agri saplaniyodu ki ikinmadan olmuyordu.ne aglardim cok sukur bebegim benimle oldu ya insallah sag salim kavusalim cnm.bebislerimiz bizden guclu masallah subhanallah
Benim 5 Aydan beridir sertleşiyor özellikle yürüyüş yaparken yada ayağa kalktığımda geçiyor gayet normal son aylardayız toplanma oluyor bir tarafa canım acıyor ama bu böyle doğana kadar devam edecek korkma sancın yoksa sıkıntı yokKizlar sizin de karniniz sertlesiyor mu. bazen gobegim cok fazla sert oluyor. normal degil mi ya bu durum
2 emzik var kutunun içinde canm. Ama tabi bebek sevmezse 2 emzik birden çöp olacak :) başlarda deneme amaçlı tek almak daha mantıklı.Internetten baktim canm pahali ya 45 tl bir emzige o kadar verilir mi bilemedim![]()
Doktorun doğru hesaplamış sanırım :) sadece 21 pazara denk geliyor bu durumda pazartesi doğum iznine ayrılırsın canım. Sen hesaplarken örneğin 31+0 ı saymıyorsun birden değil sıfırdan başlarız[/QUOTE]Benim sat 9mart hesapladım 19unda ayrılabiliyorum ama doktor 21inde diyor
Ben şimdi baktım da temmuzda 36 liraya almışım. Ne kadar pahalanmış.Aynen pahali ya
Ben küçük boy valiz aldım.yetmezse sırt çantası var ona koyacamBn de netten kuvez etegi iki tane de fiyonk aldim 75 kiraya hoşgeldin bebegim yazisi 8 10 tane mavi balon serbet bardagi aldim kapi süsü yaptim ama hastane de bitek onu takıyor. Dogum cantasi olarak valiz mi hazirlicaksinuz ne yapacaksınız bn de orta boy valizmi alsam diyorum
ilk doğumunda o spor çantalarından kullanmıştım yeterli olmuştuBen küçük valiz çıkardım ama depoda kokmuş biraz. Simdi cantaya koyacaklarimi bi cikartip ona gore bir seye koyarim. Su buyuk spor cantalarindan var ona koyarim herhalde, 1 gun icin yeni bir sey alasim da yok.
Ben valiz hazirlicam canim. Ihtimal bile olsa yanimda bulunması gerekenleri alicam yanima için rahat olsun. Zaten hem bana hem bebeğe koyacaklarimi ancak alır valiz.Bn de netten kuvez etegi iki tane de fiyonk aldim 75 kiraya hoşgeldin bebegim yazisi 8 10 tane mavi balon serbet bardagi aldim kapi süsü yaptim ama hastane de bitek onu takıyor. Dogum cantasi olarak valiz mi hazirlicaksinuz ne yapacaksınız bn de orta boy valizmi alsam diyorum
Öyleyse cumaya denk geldiği için demiş olabilir canım zaten bende 32+3 te ayrıldım bir iki gün sorun olmuyor19unda 32+0 oluyorum cnm
Zeytinyağının yararları tabiki adla yadsınamaz ama asit oranı yüksek olduğundan y4nidoganda kullanılması sakıncalı olabilirhiç kullanmadım kızımda hiç lazım olmadi ama doğumdan önce almıştım öyle kaldı zaten zararlı diyor doktorlar onun yerine zeytin yağı kullan diyorlar
ben kızımda hep kullandım sensitive olanları da var canımKızlar bübchen kinder şampuan yenidoğanlar için olurmu kullanan varmı?
Kinderi mi kullandınız.göz yakmaz o halde dimi? İlk doğdugunda bende yıkamam sonrası için sordum canımben kızımda hep kullandım sensitive olanları da var canım
Kinderi mi kullandınız.göz yakmaz o halde dimi? İlk doğdugunda bende yıkamam sonrası için sordum canım
Vucudu için ayrı almaya gerek varmı yoksa bu yeterli mi sizce