2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
aynen cnm ben de oyle dusunuyorum.
dedigin gibi masallah o kusmalarimiza ragmen bebisker bizimle oldu cok sukur.bundan sonrasini da atlatiriz insallah.hele ben kabizlik yasadigim zmn doktor ıkınma diyordu bebek dusmesin diye.ama ne mümkün bi agri saplaniyodu ki ikinmadan olmuyordu.ne aglardim cok sukur bebegim benimle oldu ya insallah sag salim kavusalim cnm.bebislerimiz bizden guclu masallah subhanallah
Aynen öyle ben de kusmadan çok zorluyordum kendimi kanama oluyordu ama elimde değildi kusunca öyle basınç oluyor ki altta yapacak birşey olmuyordu şükür minikler bizimle ve hep olacak inş :dua: ilk aylarda zaman geçmiyor diyorduk hala geçmiyor sanırım hamilelikte zaman geçmiyor bunun başı sonu yok:) sen has çantanı filan hazırladın mı kıyafetleri yıkadın mı? Ben herşeyi yıkadım ütüledim kilitli poşetlere koydum tozlanmasın diye doğama yakın açıp havalandırayım diyorum has çantasını da 35 ten sonra hazırlayayım diyorum çünkü daha eksikler var bana bir takım pijama daha lazım iç çamaşırı almıştım ama az geldi bir kaç atlet ve sütyen lazım ped almıyacam has zaten takıyor aşırı kanama ilk iki gün oluyor sonra normale dönüyor has alırım çoğu yakınım almış elinde kalmış o nedenle almıycam

Kizlar sizin de karniniz sertlesiyor mu. bazen gobegim cok fazla sert oluyor. normal degil mi ya bu durum
Benim 5 Aydan beridir sertleşiyor özellikle yürüyüş yaparken yada ayağa kalktığımda geçiyor gayet normal son aylardayız toplanma oluyor bir tarafa canım acıyor ama bu böyle doğana kadar devam edecek korkma sancın yoksa sıkıntı yok

Benim sat 9mart hesapladım 19unda ayrılabiliyorum ama doktor 21inde diyor
Doktorun doğru hesaplamış sanırım :) sadece 21 pazara denk geliyor bu durumda pazartesi doğum iznine ayrılırsın canım. Sen hesaplarken örneğin 31+0 ı saymıyorsun birden değil sıfırdan başlarız[/QUOTE]
19unda 32+0 oluyorum cnm

Bn de netten kuvez etegi iki tane de fiyonk aldim 75 kiraya hoşgeldin bebegim yazisi 8 10 tane mavi balon serbet bardagi aldim kapi süsü yaptim ama hastane de bitek onu takıyor. Dogum cantasi olarak valiz mi hazirlicaksinuz ne yapacaksınız bn de orta boy valizmi alsam diyorum
Ben küçük boy valiz aldım.yetmezse sırt çantası var ona koyacam

Ben küçük valiz çıkardım ama depoda kokmuş biraz. Simdi cantaya koyacaklarimi bi cikartip ona gore bir seye koyarim. Su buyuk spor cantalarindan var ona koyarim herhalde, 1 gun icin yeni bir sey alasim da yok.
ilk doğumunda o spor çantalarından kullanmıştım yeterli olmuştu

Bn de netten kuvez etegi iki tane de fiyonk aldim 75 kiraya hoşgeldin bebegim yazisi 8 10 tane mavi balon serbet bardagi aldim kapi süsü yaptim ama hastane de bitek onu takıyor. Dogum cantasi olarak valiz mi hazirlicaksinuz ne yapacaksınız bn de orta boy valizmi alsam diyorum
Ben valiz hazirlicam canim. Ihtimal bile olsa yanimda bulunması gerekenleri alicam yanima için rahat olsun. Zaten hem bana hem bebeğe koyacaklarimi ancak alır valiz.
Neyin ne olacağı ne kadar kalacağımız belli
olmaz

kızlar ben de bugün devletteki kontrolüne gittim arada gidiyorum belki lazım olur ne olur ne olmaz diye normalde kendi doktorum özelde. maşallah paşam pek bir büyümüş 1700gr 41cm olmuş ama ağırlığını yanlış mi ölçtü acaba diyorum çünkü 15 gün önce 1150 gramdı..baş aşağı duruyordu sürekli dönmüş ters su an ayaklar aşağıda ilk kez bu pozisyonda

Kizlar peki kansizlik problemi olan var mi? Hemoglobin kac cikiyor sizin. Benm saglik ocagindaki doktor hemsire dikkat et kan degerin cok dusuk diyorlar. Kendi doktoruna mutlaka soyle ya ilaci degistrin ya baska tedavi flan uygulasin dedi. Kendi doktoruma gosterdim tahlil sonucunu hm biraz kansizligin varmis dedi bir sey de demedi baska. Hemoglobin 9.8 bnm. Cok sorun olur mu bu kansizlik acaba. Bilen veya benmle ayni durumda olan var mi

P prensess01 ben hemen doğar doğmaz kullanmadım şampuan çünkü terleri kokmuyor ayrıca ilk üç gün o kokusu hala burnumda cennet kokuyorlar sadece suyla yıkadım

Kinderi mi kullandınız.göz yakmaz o halde dimi? İlk doğdugunda bende yıkamam sonrası için sordum canım
Screenshot_20181010-222553.webp

bu canım

Back
X