valls cnm cok enteresan cidden hani cocuklari olmaz da tebrik etmek istemez uzulcek doye tmm anlarim.ama bebdgin var zaten ne guzel masallah e birak bizim de olsun Allah vermis ne guzel bi masallah Allah anali babali buyutsun demek cok mu zor.
ne demek ben yemek yapmayi bilmem.bu yasa kadar evlatlarini nasil getirmis.tembellik yapmak icin oyle diyor.sen yerinden kalkma sakin ameliyatli olcaksin.agrin olcak ah vah de yataginda kalkamiyomus gibi yap.mecbur yapacak kaynanan.oturup orda hizmet beklicekse esin de kasinmis ben bakarim anneme demis o baksin madem oyle.ac kalacak halleri yok onlar bakar baslarinin caresine.sen alistirma sakin aman diyim.senin hurmetini gorurse kaynanan yapisip kalir kisin oh ekmek elden su gölden isine gelir.
valla kaynanalari savunanlarin kaynanasi melek gibidir ya da kendi de kaynanadir.
biz de kaynana olcaz da eski usul kaynanalar gibi olmicaz insallah.kaynanalrina laf soyletmeyenler bazem de mahsus yapiyor nenim etrsfimda var oyle anlasamaz ams cok iyit aramiz der ele gune karsi

ya da kaynanasinin agzi var dili yoktur karismaz etmez oh ne guzel oyle kaynanayi biz de isteriz

e cnm adi ustune kaynanan ogullsrini aldik diye icten ice ellerinden almisiz gibi davraniyorlar

kaynanan anne gibi asla olmaz olamaz bizi onlar dogurmadi sonucta.
misal kaynanam ameliyat olsa giderim yardimina yemegini yaparim temizligini yaparim.e onlar da bi zahmet kirk yilda bir ameliyat olcaz yardimimiza gelsinler.
benim kaynana da yapar ama lafini da yapar herkese ben yardima gittim der.ben de istemem o yuzden.kendini iyi kaynana gibi gostermeye bayilir reklamini yapar.gorumcem mesela 2 gundur bende kaliyo.kiz da annesi gibi beceriksiz.kek yapmayi bile bilmez.illa sunu yap bunu getir dicen oyle yapar.kocaman 20 yasinda kiz.onun yasinda ben neler yapiyodum.
dun kisliklari cikarttim.madem geldi bi ise yarasin dedim.vakumlu hurclara ben koydum gorumceme bazanin altina koydurttum.ama oflaya puflaya is yapiyo.gorsen isteksiz isteksiz uykum geldi demeler.umrumda degil.
oturup duruyo hala evleri de yakin netimiz var diye geliyo zaten.hele bebek olsun aslaa yuz vermem.onune pastalar borekler yapip koyuyordum eskisi gibi hic beklemesin.ben cok alistirmisim akillandim cnm yoksa hizmet ettikce ettirmek istiyolar.yasi benden kucuk kiz benden hizmet bekliyo saka gibi.kalk yap demeden kaldirmiyo totosunu.
sen de kaynanan yuz ver her sene kisin gelir yoksa hizmeti gorunce.