• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim öle aşırı hareketli olmamasına rağmen acıyor cnm ya ay sonu benim kontrolümde gittiğimde bende danışıcam mutlaka iş güç bide kızım var 2 yasında hiç durmuyorum bütün gün koşturmaca, geceleri de canı saolsun ama ck geç yatıyor, yorgunluktan da olabilir mi diyorum İnan
aynen benimde 33 aylık kızım var yorgunluktan zaten ağrım da başlamıştı haftada Pruloton iğne ve hergün progestan alıyorum erken doğumu önlemek için bakalım hayırlısı

Canım benim dikişlerimde çok fena doktoruma söyledim baktı baya ilgilendi sagolsun tam iyileşmemiş dedi bir tarafımda boşluk varmış ama bebegi taşır dedi çok bekletmeden alırız dedi ya 37 yada 38 de alıcak canım çünkü şimdiden bile benim agrım baya var hala uyuşuk ameliyat yerim 2017 şubatta dogum yaptım ben

Yok canım hala agrı çekiyorum gidemedim dün anneannem vefat etti

Bende 2016 ekim cnm, aslında iyiydim bu ara kötüleşti agrılarım. Bebek büyüyor baskı yapıyor diye mi bilmiyorum

Kızlar gunaydın doktordan geliyoruz 32+4 deyız ama gelişiminiz 1 hafta önden gidiyor maşallah.
Kilomuzda 2250 olmus 42 43 cm de boyumuz var cok şükür maşallah . Herşey yolunda . Doktor doğuma kadar 4 e yakın olur dedi. İri bebek olursa sezaryanla alırız dedi . Açıkcası benım gonlumde sezeryandan yana . 1 ayda 750 gr almış maşallah kızım.
Kaç kg dan sonrası sezaryan oluyo acaba bılıyo musunuz

Bizim bir kedicigimiz var canm, bebegin ilk giydigi kiyafetleri onden kedimize gosterip koklatacagiz insallah. Zaten su an evde bir seyler oldugunun farkinda:) gelen her esyayi once kedimiz kokluyor bakiyor. Daha sonra da bebegin kokusunu tanidikca yavas yavas yaklastiracagiz. Ben bir sorun olacagini sanmiyorum masallah cok uysal kedimiz, eve gelen cocuklar daraltsa bile tirnak cikarmiyor kaciyor sadece. Insallah iyi anlasirlar bebegimizle beraber guzelce buyurler=)
Benim de köprğim var 11 yaşında 11 yıldır benimle. Sanırım çok kıskanıcak. bebeğe asla zarar vermez ama onun psikolojisi etkilenmesin kıskançlıktan depresyona girmesin diye bebekle nasıl tanıştırsam bilemiyorum. Bana aşırı düşkün tuvalete bile onsuz giremiyorum :) kapıyı kapattığım an kıyamet kopuyo beni de içeri al diye. napcam bilmiyorum

Benim de köprğim var 11 yaşında 11 yıldır benimle. Sanırım çok kıskanıcak. bebeğe asla zarar vermez ama onun psikolojisi etkilenmesin kıskançlıktan depresyona girmesin diye bebekle nasıl tanıştırsam bilemiyorum. Bana aşırı düşkün tuvalete bile onsuz giremiyorum :) kapıyı kapattığım an kıyamet kopuyo beni de içeri al diye. napcam bilmiyorum
Kiyamam ya etkilenmezler insallah. Bazilari alisana kadar depresyona giriyormus insallah olmaz bizlerde. Bizimki de cok nazli buyudu bana da dusta rahat yok:) kapiyi actirana kadar miyavlar:) insallah kiskanmazlar=)

Çok sağolun kızlar, ilaçlar ve serumlardan sonra daha iyiyim, sancı durdu çok şükür. Bir ya da iki defa olup pozisyon değiştirince rahatlıyorsanız yalancı kasılma oluyor. Benim dün ne yapsam geçmeyen kaya gibi karnım vardı. Sağa döndüm olmadı su içtim olmadı. En son kasıklarımın acıması da dinmeyince direk hastaneye geldik. Hani icimde hâlâ her şey normal ama ben abartıyorum hissi vardı ama sancıları görünce ebe de kızdı niye bu kadar bekledin diye.
İnşallah bu sıpa bekleyecek :))) yani ben de inatçı biriyim :)
Rabbim hepimize sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah. Amin ..
Canim cok gecmis olsun insallahh vaktini bekler bebisin

Kızlar gunaydın doktordan geliyoruz 32+4 deyız ama gelişiminiz 1 hafta önden gidiyor maşallah.
Kilomuzda 2250 olmus 42 43 cm de boyumuz var cok şükür maşallah . Herşey yolunda . Doktor doğuma kadar 4 e yakın olur dedi. İri bebek olursa sezaryanla alırız dedi . Açıkcası benım gonlumde sezeryandan yana . 1 ayda 750 gr almış maşallah kızım.
Genelde 4 ten sonra diye biliyorum

Canım kuzenim 3800 gr normal dogum yaptı sadece 3 dikişi var çok rahat geçmiş dogumu 5 dk dogurmuş

Kızlar akşam 7 buçukta başlayan karnım in taş gibi olması nefes almanın zor olmasi ve kasıklarımda acı hissi. Ara ara rahatladım ama bu türlü tamamen geçmemişti. Doktoruma mesaj atmaya çekindim. Direk hastaneye gekdik saat. 10 buçuk olunca, hemşireye söykedim nst ye bağladılar. Bı 5 dk sonra nst de sancı çıktı, ara ara sürekli sancı çıktı hem de 100 e kadar bazen :KK43:
Ebe alttan kontrol etti açılma olmuş mu diye. Yokmuş çok şükür.
Yine yatış yapıldı ve art Arda 3 nidicard serum falan derken daha yeni azaldı sancılar.
Benim oğlum çok aceleci çıktı :KK43:
Ama inşallah ilaçlarla durduracağız sıpayı.
Gecmıs olsun canım sana başka bı doktor adalat vermıstı bence artık onu dınleyıp kullanmalısın

Ben bebişe göre karar vericem. Kuzenimden aldım ödünç. Eğer kullanırsa durursa alıcam. Çünkü çoğu bebek durmuyor boşuna almak istemiyorum
Bende çok kararsizim alıp almama konusunda çevremde kullanan da hic yok oğlum 3yasinda bir yere giderken arabayla zor olur kanguruya bebeği koyarimdiye düşünüyorum ama ya durmassa diye de tereddüt ediyorum

Back
X