• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ay evet benim esim balik ama o da cok inatci yapma dedigimi inadina yapar.
bi de cok patavatsiz oluyorlarmis oyle mi pat pat soylerlermis :-) ozgurluklerine duskun olurlarmis falan
ay hic yay tanidigim yok ama inat ve patavatsizlik younden ayni baba olcak galiba :-)
Benim oglum yay burcu ben de yay burcuyum oglum masallahhh bebekliginden simdiye kadar beni hic uzmedi hic yaramazlik yapmadi benden hicbir zaman ne bir oyuncak istedi nede marketlerde bana birseyler al diye israr etti hic inatci degil allaha hamd olsun tek kotu yani cok duygusal ama benim buyuk kizim koc burcu ondan cok cektim halada cekiyorum

Canım ben çok istiyorum spinali ama diş çektirirken bile kendimden geciyorum eşim senin piskolojin mahfolur bence genel olsun diyor çok kararsizim
o durum bende yok cnm.ben ilk bi korkarim igneden uyusma asamasindan sonra hani kesmeye baslarken baktim bisey hissetmiyorum o zmn rahatlarim.iste o asamaya gelmek onemli.
ama zaten doktorum cok asiri korkarsan genel ol dedi bana cnm.doktorun seni rahatkatirsa belki spinale yonelirsin cnm

Benim oglum yay burcu ben de yay burcuyum oglum masallahhh bebekliginden simdiye kadar beni hic uzmedi hic yaramazlik yapmadi benden hicbir zaman ne bir oyuncak istedi nede marketlerde bana birseyler al diye israr etti hic inatci degil allaha hamd olsun tek kotu yani cok duygusal ama benim buyuk kizim koc burcu ondan cok cektim halada cekiyorum
cnm belki yukseleni baskadir oglunun :-)
masallah cnm
koc burclari da cok mukemmeliyetci oluyor zor oluyorlar cidden
yay burclarinin duygusal oldugunu hic bilmiyordum :-)

Kizlar peki epidural olunca spinalden fsrki ne oluyordu? Ben gecen gun hastaneden fiyat alirken spinal ya da genel 2250,eger epidural de isterseniz +400 dediler o an basi kalabalikti soramadm fark ne diye

o durum bende yok cnm.ben ilk bi korkarim igneden uyusma asamasindan sonra hani kesmeye baslarken baktim bisey hissetmiyorum o zmn rahatlarim.iste o asamaya gelmek onemli.
ama zaten doktorum cok asiri korkarsan genel ol dedi bana cnm.doktorun seni rahatkatirsa belki spinale yonelirsin cnm
Bebeğimi kucagima hemen almayı çok istiyorum ama bu korkuyla biraz zor gibi canim

cnm hic okumuyorum cidden ams etrsfimakiler anlatiyor hemen basliyo biri ben hemen ayaklandim diyo biri haftalarca yattim diyo :-)ona takilmiyorum cunku kafama koymusum sezeryani normali dusunmuyorum bile.
uyusma durumu ameliyat sirasinda etkisini ytitir de aciyi hissetme durumu olur mu cnm ?
biseyler batirip test etmeleri iyi bisey hic alima gelmedi direk basliyolar saniyosum nedense daha sıcak baktim simdi spinale :-)
bebeginkucagima o an hemen almak istedigim icin o anki merakim heyecanim korkumun onune gecer ben zaten buyuk ihtinal odaya ilk girip uyusturuduklari zmn yasarim.sonra baktim hissetmiyorum aciyi sonrasi benim icin kolay.ilk alisma sureci onemli benim icjn.
mesela bi arkadasim uyustururken sirttan yaptiklari igneden irkilmis doktor bi daha oyle yapma felc kalirsin demis onda da etkilenmistim.oyle bi durum var mi cidden.sonucta her gun sirtimizdan igne yemiyoruz insan bi irkiledebilir yani.
Cnm dediğim gibi kimseyi dinleme dr hariç her kafadan bir ses çıkar iğneye gelince kalçana vurulan iğneden daha az acıyacağını düşün panik yapmaman lazım iğne vurulurken ince zaten iğnesi hissetmiye bilirsinde o ark korkudan geri çekmiştir valla şöyle düşün biz ilk aylar onca şey yaşadık kollarımda artık yer yoktu serum takmak için bunlar hiç birşey İnan bana eskisi gibi değil hiç bir Doğum hepsinde de sıkıntı olabilir de olamaya bilirde kesme çıkarma o kadar hızlı oluyor ki sen bile anlamıyorsun nasıl olduğunu hızlı olmak zorundalar bebeğe etki etmesin diye herşey yolunda olacak bunu düşün rahatla

Eki Görüntüle 2197590
cnm dedigim bu.ama eger bulamazsam bende kucuk hurc alcam bende.madam coconun hurclari cok kaiteli lekr falsn birakmiyo hic.ben kendimde kullaniyorum iki tane kucuk hurcunu cok guzel kslip gibi duruyor.ve leke tutmaysn bi kumasi var.3 4 tane de boyle kucuk buzgulu torbalari vardi bendr ama orta boyu da lazim.memlekete annemin yanina gidince camasirlarimi falan koyarim cok kullanisli oluyo diye almistim.sindi de bebek icin tavsiye ederim cnm.
gecem baktim goremedim baska bi yere dahs bakicam ordan bukursam alicam yojsa bende kucuk hurcunu alicam.nasilsa kullanirim yine bebegin dolabinda
cnm istesek eksik cok da bazi seyleri almak istemiyoruk anca yer kaplar.oldum olasi fazla esya sevmem.
Ben bunu görmüştüm biri almıştı ama almak hiç aklıma gelmemişti olabilir ben de bakayım bulursam alırım en kötü hurç alırım artık

Kizlar peki epidural olunca spinalden fsrki ne oluyordu? Ben gecen gun hastaneden fiyat alirken spinal ya da genel 2250,eger epidural de isterseniz +400 dediler o an basi kalabalikti soramadm fark ne diye
Canım internette yazıyor daha anlaşılır şekilde istersen öyle bak. Benim doktorum normal doğum epidural istiyorum dediğimde spinal ve epidural kombinini önerdi bana

bebek şekeri ve kapı süsü bakan varmı şimdiden :) instagramdki .... bakabilirsiniz arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm dediğim gibi kimseyi dinleme dr hariç her kafadan bir ses çıkar iğneye gelince kalçana vurulan iğneden daha az acıyacağını düşün panik yapmaman lazım iğne vurulurken ince zaten iğnesi hissetmiye bilirsinde o ark korkudan geri çekmiştir valla şöyle düşün biz ilk aylar onca şey yaşadık kollarımda artık yer yoktu serum takmak için bunlar hiç birşey İnan bana eskisi gibi değil hiç bir Doğum hepsinde de sıkıntı olabilir de olamaya bilirde kesme çıkarma o kadar hızlı oluyor ki sen bile anlamıyorsun nasıl olduğunu hızlı olmak zorundalar bebeğe etki etmesin diye herşey yolunda olacak bunu düşün rahatla
valla cnm sen de olmasan kimse beni rahatlamicak sagolasin :-)
cok haklisin me serumlar yedik.kollarimda damar bulamayip elimden acmaya calistilar da yaptiramamistim cok acımisti.bu kadar seyi yasamisim bi sirtimdan igne mi vurulmicam.zaten hala haftada bir kalcadan b12 de vurduruyorum.
fiyat farki cok varmi genelle spinal arasinda onu sormam gerek.haftaya sorarim onu da artik.
dogumdan hemen sonra kucagima verilmesi duygusu beni simdiden heyecanlandiriyo :-) insallah sag salim zamaninda gelir bebislerimiz de biz de o ani yasariz doya doya

Ben bunu görmüştüm biri almıştı ama almak hiç aklıma gelmemişti olabilir ben de bakayım bulursam alırım en kötü hurç alırım artık
aynen cnm olmazsa en kucuk hurcundan al simdi de normal penye kumas gibi kumastan buzgulu torba cikartmis mada coco ama begenmedim orta boyu 24 tlydi hem pahakiydi hem de kullanissiz.ama bu kumaslari hic leke tutmuyo her yere gotur hersey koy.hurcu da cok guzel oluyo.bende oyle yapicam.

valla cnm sen de olmasan kimse beni rahatlamicak sagolasin :-)
cok haklisin me serumlar yedik.kollarimda damar bulamayip elimden acmaya calistilar da yaptiramamistim cok acımisti.bu kadar seyi yasamisim bi sirtimdan igne mi vurulmicam.zaten hala haftada bir kalcadan b12 de vurduruyorum.
fiyat farki cok varmi genelle spinal arasinda onu sormam gerek.haftaya sorarim onu da artik.
dogumdan hemen sonra kucagima verilmesi duygusu beni simdiden heyecanlandiriyo :-) insallah sag salim zamaninda gelir bebislerimiz de biz de o ani yasariz doya doya
Ne demek cnm yanlış bilgililerle kafan dolacağına doğru bilgiler almaya çalış ben elimden geldiğince doğru bilgiler vermeye çalışırım ama herzaman dediğim gibi aşırı üstünde durma bu ameliyatın herşey olacağına varır unutma Allah’a emanetiz ve hiç bir şeyin garantisi yok en iyi en güvenilir cerrahların bile komplike operasyonları olmuştur ben iyi düşünüyorum hatta Doğumu düşünmüyorum bile stres yapmamak için ve kesinlikle sezeryan olacam demiyorum hangisi hakkımda iyi olacaksa o olsun diyorum büyük konuşmaktan korkmuşumdur hep sezeryan diye kesin konuşurum bi bakarsın açılmam olmuş 6 cm ve normal yapmak zorunda kalırım birden belli olmuyor bu işler hakkımızda en iyisi en hayırlısı olsun

aynen cnm olmazsa en kucuk hurcundan al simdi de normal penye kumas gibi kumastan buzgulu torba cikartmis mada coco ama begenmedim orta boyu 24 tlydi hem pahakiydi hem de kullanissiz.ama bu kumaslari hic leke tutmuyo her yere gotur hersey koy.hurcu da cok guzel oluyo.bende oyle yapicam.
Aynen öyle o kadar pahallı bir şeye gerek yok bulursam alırım bulamazsam dediğimi alırım artık bir kaç tane alt polar pijama alayım dedim ben de evde var ama küçük beden sıkar büyük beden rahat olur sıcakta tutar hem

Günaydın arkadaşlar daha önce yazan olduysa da ben takip edemiyorum düzenli . Nasıl gidiyor Bebisler nasıl :) sezeryan olacak arkadaşlar Doğum icin gün aldınız mi kaçıncı haftanıza aldınız aldıysanız eğer . Ben bu ayin sonunda gün alacağım kısmet ise Kasım ayında
Şimdilik 39+2 olarak planlıyoruz canım yani 18 aralık oluyor. Ama bebeğin kilosu az olursa 40’ı bekleyeceğiz.

Back
X