2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar buarada bugün kendi doktoruma gittim çok şükür acil bir durum yok. Baştan beri ona gittiğim için biliyor açılma olmasına imkan veremedi şaşırdı ama rahim kapalı görünüyor dedi. Alttan kontrol etmesine de ben izin vermedim kanamam olur diye. Genel olarak herşey yolunda dinlenmeye devam dedi :) doktor gerçekten çok önemli bu süreçte. İçim rahatladı inşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız yavrularimizı

Daha alırlar mı ki acaba ben hiç sormadım haftalarımız aynı aynen ☺☺ benimki lesün sezeryan 30 kasıma gün verdi ☺☺ 4000 kilo bile normal yapabiliyor bence normal şansınız varsa acele etmeyin derim mecburi olmasam sezeryanı tercih etmesdim galiba :KK43:
Bende normal istiyorum aslında ama kilosundan dolayı sıkışırsa falan diye korkuyorum riske atamıyorum sezeryana daha yakınım o yüzden..

Bizimkiler aynı bende 32de gittiğimde 2170di ilk gebelikmi? Doktor normal doğumla ilgili bişey dedi mi bebeğin kilosundan dolayı?

Canım benımde 32 haftalıkken gittiğimde 2250 gr dı maşallah ve bi hafta önden gidiyodu doktor eğer iri bi bebek olursa sezeryan la alırız demişti

Ben spinal sezeryan olucam inşallah oğlumda rahattım buda öyle olur kalçamdan vurulduğum iğneler daha çok acıyor spinalde belimden yapılan iğneden hiçbirşey hissetmemiştim sakın korkmayın anı yaşayın tadını çıkarın

Sezeryan olacak arkadaşlarım spinal mi anestezi mi genel anestezi mi bir türlü karar veremiyorum :KK43: :KK43:
Ben spinal oldum ilkinde, herhangi bir sorun yaşamadım. Ayılma sürecinin seni yıpratması, bebeği doğduğu an görememen, hemen emzirmeye çalışamaman..vs gibi handikapları var genel anestezinin. Ben bunları yaşamadım. Gülerek girdim gülerek çıktım. Sorun varsa sorabilirsin :KK39:

kızlar biliyorum burası yeri değil ama kaç zamandır birilerine anlatma ihtiyaç im var yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten..bundan 1 ay önce falan ben uyurken eşimin facede başka kadınların resmine baktığını gördüm ve uyuyormuş gibi numara yapıp ne yaptığına baktım birine mesaj atıyordu ben uyandığını görünce hemen sayfayı kapattı..o gece tartıştık malesef hemen telefonunu aldım ekimden bakmak için son ekranı hemen sildi..sonra ben bundan hep şüphelendim sürekli telefon elinde malesef telefonun şifresini de biliyorum..geçen gün kızımı kreşten almaya gitti ve telefonu evde unutmuş ben de fırsattan istifade biraz kurcaladım googleda son ziyaretlere baktım tweetterden direk meaj atmış kadınlara hele bir tanesinde senle tanışmak için ne yapmalı yazmış o da bileklerini kes resmini at yazmış.böyle bir kaç kişiye mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü.fake bir face hesabı açmış orası paso cinsel içerik malesef.çok moralim bozuk.şöyle de bir durum var eşim hep evdedir hiç dışarı hayatı yoktur işten çıktığı gibi direk eve gelir mesela 5te çıktıysa maksimum 5.40ta evde yani bunların sanal alemde alemde olduğunu düşünüyorum sadece ama ya gerçeğe de dönerse ki sanal bile olsa ne kadar onur kırıcı..birb de hamileyim diye eşimden cinsel anlamda uzak değilim yani normal devam ediyor su sıralar bile bunu bildiğim halde farklı kişilere yönelmesin diye cinsel anlamda uzak durmuyorum..kusura bakmayın uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum ki. bir de eşim benim bildiğimi bilmiyorum
Sizi anlıyorum bi kadın için çok onur kırıcı bir durum. Hele de hamilelik gibi hormon dengelerinin bozulduğu, duygusallaştığımız bir dönemde... Bi kere yakalanmasına rağmen devam etmiş, takip edin ve karşınıza alıp net bi şekilde konuşun derim.

Oyy beni çatı muayenesi geriyor çok fena doğum için bu kadar stres olmuyorum. Daha önce Olanlar nasıl geçiyor anlatırmısınız biraz

Benimde 30 da 1671 di 31 de 1871 32+5 de 2011 çıktı. Size sezeryan mı dedi doktorunuz?
Sezeryana yakın gibi konuştu direk sezeryan demedi kafa ölçüsü falanda önemli sizin o ölçülerde bi kaç hafta ilerde mi acaba? Benimki ilerde o yüzdende olabilir

Aynen öyle cok sükür ne yapiyim sağlıklı dogsun da varsin birşeyi olmasin
hersey olur cnm yavas yavas sen uzulme.saglikli olsun bebisler yeter ki.
sen de calisirsin ilerde yolunuza bakarsiniz bi sekilde esin duzelmezse.Allah saglik güç sabir versin yeter ki hersey olur zamanla

Kızlar göbeği kaşınan var mi? Derim cok kurudu feci kaşınıyor. Bugün baktim eski catlaklarimin arasi kasinmaktan kızarmış. Tekrar çatlamak istemiyorum. Catlak önleyici de sürüyorum sabah akşam, bu kaşıntıyı nasıl hafifletirim?:KK43:

Sezeryan olacak arkadaşlarım spinal mi anestezi mi genel anestezi mi bir türlü karar veremiyorum :KK43: :KK43:
Ben spinal istiyorum. Bebeğimin doğumunu görmek istiyorum :) hem doğumdan sonra da daha çabuk kendime gelip emzirebilirim diye düşünüyorum. Çevremdeki herkes spinal yaptı çok rahat geçirdiler.

Sezeryana yakın gibi konuştu direk sezeryan demedi kafa ölçüsü falanda önemli sizin o ölçülerde bi kaç hafta ilerde mi acaba? Benimki ilerde o yüzdende olabilir
Yok hep haftasıyla uyumlu çıkıuor günü gününe. Sanırım size önde oldugu için öyle demiş. Sezeryan istiyorsanız sorun yok tabi ☺️

Kızlar göbeği kaşınan var mi? Derim cok kurudu feci kaşınıyor. Bugün baktim eski catlaklarimin arasi kasinmaktan kızarmış. Tekrar çatlamak istemiyorum. Catlak önleyici de sürüyorum sabah akşam, bu kaşıntıyı nasıl hafifletirim?:KK43:
Benim göbeğim çok büyüdü ama hiç kuruma kaşıntı çatlama yok. Hiç bir şey de sürmüyorum. Bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Annemin de hiç çatlağı yok. Bol bol nemlendir canım.

Bende gecen haftalarda hafiften oldu,kasindikca hindistan cevizi yagi surdum gecti. Sanirim kuruyup gerildigi icin kasiniyor nemlendiriciyi artirmak bol su icmek ise yarar belki.
Bir de karacigerde problem olmadigindan emin olmak lazim.

Back
X